Mäklare Emil Wahlberg

Emil Wahlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Asplövsgränd 126, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00

Asplövsgränd 126

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

4 095 000 kr

117 m²

5 rum

277 m² tomt

Radhusdröm om totalt 137 kvm för barnfamiljen på bilfri gata, ett stenkast från lekplats och tre minuters promenad från skola. På friköpt gaveltomt erbjuds här bland annat fyra bra sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum, renoverad tvättstuga samt en väl tilltagen radhustomt med trädäckad altan och gräsmatta i soligt läge. Ett mycket välunderhållet hus då ägarna bland annat låtit byta fönster, lagt nytt yttertak och målat fasadpanel i närtid. Tomten är friköpt och garage i länga finns. Populärt barnvänligt område med nära till skola, Åkermyntan C och flera fina badplatser vid Mälaren samt naturreservat och el-upplyst motionsspår med utegym. Varmt välkommen på visning önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Plus
Ulvögatan 11, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 14:30
Ulvögatan 11, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Ulvögatan 11, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Ulvögatan 11

Radhus
Vällingbyhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

6 995 000 kr

125 m²

6 rum

409 m² tomt

Vällingbyhöjden, 50-talet när det var som bäst! Arkitektonisk fullträff av Backström/Reinius uppfört med ett kvalitetshantverk och med materialval som man inte återfinner idag. Kedjehus med total villakänsla om totalt 160 kvm på återvändsgata i genomgående mycket välhållet skick med fina originaldetaljer bevarade. Ljus genomsyrar planlösningen och möjlighet finns att skapa fem bra sovrum. Ogenerat läge med stor, solig träddäckad altan på baksidan mot trevligt skogsparti. Vidbyggt garage och friköpt naturtomt. Kort promenad till Vällingby centrum med butiker, kommunikationer och all tänkbar service. Välkommen till ett hem att bo i länge!

 • Premium
Bergsliden 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Bergsliden 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Bergsliden 10, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Bergsliden 10

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

6 995 000 kr

159 m²

5 rum

898 m² tomt

Med fantastiskt läge i södra Hässelby Villastad ligger denna mycket trevliga trävilla om totalt 172 kvm med underbar sjöutsikt och härliga solnedgångar - endast 500 meter från Mälarens glittrande vatten! Välplanerade ytor där härliga sällskapsdelar, fyra ordentliga sovrum samt fina ekonomiutrymmen samsas i god harmoni, alltid med känslan av Mälarens närhet. Högt, lugnt läge med ljus och en fantastisk kvällssol samt mycket fin sjöutsikt från stor balkong på övre plan. Flertalet soliga uteplatser och stor gräsplätt med gott om plats för lek och spring. Ett boende med livskvalitet som bör upplevas! Välkommen med din intresseanmälan önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Premium
Kvickrotsgränd 144, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:45

Kvickrotsgränd 144

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

5 495 000 kr

138 m²

7 rum

350 m² tomt

Fin välplanerad grändvilla med eget garage intill huset och med trevligt barnvänligt läge på återvändsgata nära skola och förskola. Villans totalyta om 138 kvm disponeras på två stycken rymliga våningsplan. På entréplan finns ett stort, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett modernt kök, ett inglasat uterum, ett sovrum/kontor och ett renoverat badrum. Övre plan inrymmer ett allrum, tre ordentliga sovrum och ett renoverat badrum. Trevlig, friköpt trädgårdstomt med fruktträd och insynsskyddat läge på baksidan och stenlagd uppfart och altan på entrésidan. Garage och uppfartsparkering med elbilsstolpe samt friköpt tomt. Huset är löpande renoverat och i genomgående fint skick då man bland annat bytt tak 2018 och renoverat köket 2019. Trevligt barnvänligt område med närhet till kommunikationer, skola, förskola samt parkleken Gulsippan där de även har djur. Närhet även till flera fina badplatser och promenadvägar vid Mälaren, golfbanor samt fina grön/strövområden vid Riddersvik och Lövsta-Kyrkhamn. Välkommen med din intresseanmälan önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Plus
Skattegårdsvägen 388, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Skattegårdsvägen 388

Radhus
Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

3 895 000 kr

123 m²

6 rum

162 m² tomt

I populära Vinsta på tomt med soligt söderläge finns detta friköpta treplansradhus i det trivsamma området på Skattegårdsvägen. Funktionell planlösning med fyra sovrum på övre plan. Härliga umgängsytor på det sociala entréplanet. Rymligt källarplan med ytor för såväl barn och ungdomar som vill vara för sig själva som oanade förvarings- och hobbymöjligheter. Lägg därtill att huset ligger i insynskyddat läge och med uteplats i soligt söderläge! Det är även nära till skolor, butiker och bussar och även för vidare kommunikation till tunnelbana och pendel. Välkommen med din intresseanmälan önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Plus
Eklövsgränd 6, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Tor 1 jun kl 17:15
Eklövsgränd 6, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Eklövsgränd 6, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Eklövsgränd 6

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

6 400 000 kr

169 m²

7 rum

714 m² tomt

Perfekt planerad villa i hjärtat av Hässelby Norra Villastad. Här erbjuds ett stort vardagsrum, renoverat kök, två nyrenoverade badrum varav ett med bubbelbad och bastu, hela 5 sovrum, tvättstuga med groventré och två möblerbara hallar. Utvändigt finns två ordentliga uteplatser, varav en under tak och på södersidan en stor gräsmatta med gungor och klätterställning samt tomtyta kvar för den obligatoriska studsmattan. Soligt läge och gott om plats för flitigt umgänge och grillkvällar såväl som lek och spring! Dessutom har man låtit bygga en liten friggebod på tomten som fungerat som gäststuga sommartid. Mycket välunderhållet då man bland annat satt in krypgrundavfuktare, bytt tak, renoverat kök och badrum och målat om huset utvändigt senaste åren. Belägen i lugnt område med närhet till det mesta. Bekvämt cykel/gång-avstånd till både skola, förskola Åkermyntan C och flera bra badplatser vid Mälarens glittrande vatten. Välkommen med din intresseanmälan önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Premium
Krypljungsgränd 21, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
 • Tor 1 jun kl 18:30

Krypljungsgränd 21

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

5 995 000 kr

201 m²

9 rum

529 m² tomt

Rymligt hus som passar familjens alla skeden. Beläget på lugn återvändsgata i mycket barnvänligt område. Nära till skola, förskola, lekparker och natur. Mycket fint och välskött hus fördelat på tre plan. Kök med matplats, 5 sovrum med möjlighet till fler, vardagsrum, allrum och fräscha badrum på alla plan, groventré, tvättstuga mm. Friköpt tomt i trevligt läge mot skogsbeklädd allmänning och med högt läge. Garage invid huset och gott om plats för uppfartsparkering. Fiber finns indraget. Varmt välkommen med din intresseanmälan önskar ansvarig mäklare Emil Wahlberg.

 • Plus

Visar alla 7