Drevkroken 23

Spånga - Solhem, Stockholm Se på karta

7 975 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
196 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 184 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
50 700 kr/år

Varmt välkommen till en spektakulär villa, idealiskt beläget i hjärtat av Solhem. Här möts vi av en riktigt stor villa om totalt ca 308 kvm med möjligheter utöver det vanliga.

Här kan man bo mycket ekonomiskt och tryggt. Huvuddelen av villan, övre plan, erbjuder 3 rymliga sovrum, ett allrum, ett fint kök vars utsikt över Solhem är bedårande. Det trivsamma och lättmöblerade vardagsrummet har även det en utsikt som är svår att tröttna på. Det generösa antalet fönster gör att rummen badar i ljus. Huvuddelen erbjuder två smakfulla och moderna badrum samt generösa förvaringsmöjligheter med bl.a. 3 walk-in-closet. Det stora trädäcket inbjuder till många sammankomster i goda vänners lag i kvällssolen. I det 6 meter långa och 1,5 meter djupa swimspa't som även har en separat bubbelpool kan man både motionera och slappna av i året runt. I direkt anslutning till den generösa entrén finns ett 55 kvm stort dubbelgarage samt två parkeringsplatser precis vid gatan.

Utöver huvuddelen erbjuder villan två separata lägenheter med enskilda ingångar. Man kan med enkelhet öppna upp till dessa och bruka allt helt privat som ett enda stort boende. Alternativt behålla det som det är och hyra ut dem eller som generationsboende. Lägenheterna som idag inbringar hyresintäkter på + 15.000 kr/mån ligger på mellanplanet och är om 20 respektive 55 kvm med egna kök och badrum.

Här bor man med ett högt läge och har utsikt över norra delen av Stockholm på en av gamla Solhems mest populära och attraktiva gator. Området är lugnt, harmoniskt och mycket barnvänligt. En trygg miljö med en känsla av "landet mitt i stan" och bara 20 minuter med kollektivtrafik till city. Det är kort gångavstånd till allt: flertalet förskolor, Solhemsskolan, gymnasiet, Spånga Torg med flera butiker och restauranger samt bussar och pendeltåg. Det kan inte bli så mycket bättre!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vällingby/Hässelby