Mäklare Johanna Eriksson

Johanna Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mor Selmas Väg 14 A, Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 17:30

Mor Selmas Väg 14 A

Lägenhet
Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/5
3 234 kr/mån
49 000 kr/m²

Välkomna till denna stilrena lägenhet om 50 kvm fördelat på två rum och kök belägen i populära Björkris. Lägenheten är väl omhändertagen och i mycket fint skick. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla och bjuder in till socialt umgänge. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och inbyggd micro. Från kök och vardagsrum finner ni utgången till lägenhetens balkong som med sitt sydvästliga läge har sol från förmiddag till kväll. Öppna upp och njut av kvällarna med matlagning på el- eller gasol grillen. Sovrummet är stort och har tre fasta garderober och även plats för skrivbord om man vill ha hemmakontor. Bostadens badrum är helkaklat med grå klinkers och vita väggar. Stilrena duschväggar med svart ram, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och förvaringsskåp ovan. Det satsas just nu stort på Björkris med bland annat nya motionsslingor, starten är belägen vid skogsbrynet intill den blivande parken som anläggs i den nya delen av området. Det som nu anläggs är fortsättningen på motionsslingorna som går ut i skogen bakom utegymmet och utkiksplatsen. Gillar du naturen så är detta ett fantastiskt område att bo i. Det är även cykelavstånd till Skårsjön där man på sommaren kan bada och om det är en kall vinter går att åka skridskor. Förutom naturen så har man ett fullt utbud av matbutiker, shopping, restauranger och gångavstånd till Hede station där Ni kan ta pendeltåget både in till Kungsbacka centrum och norrut mot Göteborg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hägnetvägen 23, Onsala - Buerås, Kungsbacka kommun
Hägnetvägen 23, Onsala - Buerås, Kungsbacka kommun, bild 2
Hägnetvägen 23, Onsala - Buerås, Kungsbacka kommun, bild 3

Hägnetvägen 23

Villa
Onsala - Buerås, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
5 595 000 kr
140 m²
5 rum
777 m² tomt

Redan när man kliver in genom entrén slås man av det trevliga ljusinsläppet. Vardagsrum och kök har öppet upp till nock vilket tillsammans med de stora fönsterpartiet ger en härlig rymd. Hallen har klinkers på golvet som sedan övergår till ekparkett som följsamt följer med in i sovrummen. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och här finns även ett förråd/klädkammare. Tycker du om att bjuda hem vänner på middag och laga mat medan Ni samspråkar är detta ett kök för dig. Köket är utrustat med en extra bred induktionshäll och ugn samt värmeskåp som underlättar matlagningen. Stor köksö i vinkel med stora bänkytor. Matplats för minst sex personer. Vardagsrummet är husets mitt och här är förberett för braskamin. Önskar man ett extra sovrum finns möjlighet att sätta upp en vägg där man idag har arbetsrum. Den mer privata delen rymmer tre bra sovrum, varav ett master bedroom med garderobsvägg och utgång till baksidan. I denna del finns även det stora badrummet som är utrustat med dubbla kommoder och badkar. Vidare finns ytterligare ett badrum med dusch med inredning från 2022. En groventré för regniga och blöta dagar finns i tvättstugan. Här går man även enkelt ut till garaget. Bilarna parkerar ni bekvämt på den asfalterade uppfarten eller i garaget.

  • Premium
Smidesvägen 18, Kungsbacka - Tölö, Kungsbacka kommun

Smidesvägen 18

Villa
Kungsbacka - Tölö, Kungsbacka kommun
Bjurfors Kungsbacka
8 495 000 kr
156 + 30 m²
5 rum
930 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och trevliga enplansvilla med pool och öppen spis som passar utmärkt för både familjer och par som uppskattar det goda livet och sociala öppna ytor- både inne och ute. Huset har en härlig rymd och har vårdats ömt genom åren och är i utmärkt skick. Här kan du flytta in och börja njuta direkt utan att behöva göra några renoveringar. Köket och vardagsrummet är hjärtat av hemmet och har en öppen planlösning som inbjuder till samvaro och sociala stunder. Här kan du enkelt vara värd för familj och vänner i en avslappnad atmosfär. De sociala utrymmena är rymliga och luftiga med högt i tak och stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av samhörighet med uterummet och det trevliga poolområdet. Köket är välplanerat med en stor köksö med induktionshäll och bra förvaringsyta och påkostad bänkskiva i sten. Huset erbjuder idag tre sovrum men masterbedroom är stort nog att delas av till två. Dessutom finns ett rum i anslutning till garaget, perfekt för tonåringen eller hemmakontor. Framsidan inbjuder till poolhäng, en avkopplande stund i solsängen, ostörda fikastunder, grillmiddagar med familj och vänner. Hela poolområdet och trädgården är insynsskyddat med en mur och fina träd och buskar. När solens strålar ligger på och växterna blomstrar finns här inga planer på semester utanför tomtens gränser utan här finns allt att önska av en trädgård. Baksidan har gräsmatta och är även den fri från insyn. Insynskyddad trädgårdstomt med plana gräsytor och en väl tilltagen altan inbäddad i grönska. På tomten finns även uppfart med plats för bilar samt förråd. I närområdet finner man flera skolor och förskolor. Cykel och promenadavstånd till Kungsmässan och centrum med dess utbud av shopping och övriga faciliteter samt närhet till både buss och tågstation. Endast några minuters promenad bort ligger Forsgårdens golfbana. Välkomna att anmäla intresse redan nu.

Visar alla 3