Kommande

Johan Borgsgatan 14

Svedala Se på karta

4 200 000 kr

3 900 000 kr +8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
991 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
34 316 kr/år
Kommande

Välkommen till till denna klassiska tegelvilla på Johan Borgsgatan 14! Här kan du se fram emot att bo tryggt och lugnt en liten bit in från passerande huvudgator men ändå på bekvämt gångavstånd till butiker och Pågatåg i centrum och även alldeles intill stadsparken och flertalet grönytor. Denna gediget byggda villa från 50-talet erbjuder ett boende med perfekt balans mellan form och funktion. Här samsas vackra parkettgolv och många tidsenliga tilltalande attribut med dagens moderniteter. Hela 4-5 sovrum finns och med lika fin takhöjd på både bottenplan och övervåning får bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp i alla delar. Här bjuds på generösa ytor och en vacker rymd ger ett harmoniskt och mycket stilfullt hem. Sällskapsytorna är näst intill förstklassiga med stor matsal följt av väl tilltaget vardagsrum med öppen spis (behöver sotas) och med ett rymligt uterum i anslutning. Dessutom väntar en klassisk gillestuga för umgänge eller sovyta en trappa ner. Köket är välplanerat och med matplats intill och på ovanvåningen har vi tre sovrum, ett med balkong och ett badrum. Källaren erbjuder mycket bra förvaring med flertalet rum, verkstad, torkrum och pannrum samt tvättstuga med dusch och toalett.
Trädgården är vackert inramad av häckar och gräsmattan löper runt större delen av tomten. Här finns flertalet olika uteplatser att välja på där den trädäcket i sydvästläget kanske lockar mest när solen ligger på under årets varmare årstider. En underbar och lummig plats med förberett utekök för den som vill laga mat i det fria! Vi finner ytterligare en stensatt uteplats invid husets västra sida, något gömd bakom grönskande spaljé och lite tronande intill finns även en terrass att tillgå. Trädgården bjuder även på ett alldeles lagom stort växthus för den som gillar hemodlat och här finns även ett och annat fruktträd. Garage med plats för en bil samt ytterligare parkering på uppfarten.

För pendlaren är promenadavståndet till Pågatågen ett plus precis som det korta avståndet till E65. Även barnen når smidigt såväl förskolan som grundskolan bara några minuter bort. Kort och gott en lugn och perfekt bas som klippt och skuren för familjelivet som ofta ställer höga krav på närmiljö och service!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.