Orrvägen 28

Trollbäcken - Sofieberg, Tyresö kommun Se på karta

8 195 000 kr

8 795 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 604 m²
Byggår
1943
Energiklass
D
Driftkostnad
33 406 kr/år

Härlig villa på magisk trädgårdstomt, inbjudande sociala utrymmen och en totalyta om 226 kvm (inkl inglasat, uppvärmt uterum).

-Sofiebergs kanske vackraste tomt med insynsskyddat läge
-Genomgående fint skick
-Två allrum
-Vinkällare
-Bastu och relaxavdelning
-Garage
-Kallgarage/gym på 20 kvm på tomt
-Gott om förvaring
-Bergvärme ger låga driftskostnader
-Dränerat 2005
-Inglasat uterum
-Fint växthus samt förråd på tomt
-Närhet till Kumlabadet, Fornuddsparken, skola och kommunikationer

Spännande, rymligt hus där du kliver in i stort, inglasat och inrett uterum...som ute fast inne. Entréplan bjuder vidare på vardagsrum, fyra sovrum av bra storlek, ett kök av klassiskt snitt från Marbodal med vita luckor och vitrinskåp ovan vitt kakel. På det här planet ett helkaklat duschrum från 2020.

Nedre plan öppnar upp i ett stort allrum där kaminen med central plats i rummet, sprider värme och ökad trivsel under årets mörkare årstider.
Ett sovrum innanför allrummet (önskas kan man ta ner vägg här för större allrum). Gott om förvaringsutrymmen i förråd och klädkammare samt i mellanrum med dold tvättavdelning.
Stor, helkaklad relaxavdelning med både badkar, dusch och bastu. Tempererad vinkällare, drömmen för den vinintresserade.

Tomten är kanske Sofiebergs finaste, plan, stor oas med porlande dammar, fruktträd, buskar och prunkande rabatter. Här finns flera platser att njuta på och är vädret sämre kan sällskapet antingen sitta i det inglasade uterummet eller i det charmiga växthuset.
Villan har ett trivsamt läge i ett uppvuxet villakvarter med närhet till Fornuddsparken, sjön Drevviken (med flera bad och båtplatser), Fornuddens skola och förskola samt kommunikationer.

OMRÅDET
Lummigt och klassiskt villaområde med några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan (med anslutningar till Stockholm city) finns belägen en kort promenad bort.
På udden finns även Fornuddens skola (F-9), populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

På det stora hela ett fantastiskt hus för den som uppskattar flexibilitet och stora sociala ytor inne som ute och detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Linda Blomberg

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Linda Blomberg, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 62