Kommande

Brunnsgatan 25

Vaggeryds kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
260 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
2 194 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
55 025 kr/år
Kommande

Välkomna till Brunnsgatan 25 i Skillingaryd!

Nu har ni ett unikt tillfälle att förvärva denna exklusiva villa om 260 kvm boarea samt 150 kvm biarea. Kvadratmeterna fördelas på 8 rum och kök. Här finner ni stora representativa sällskapsrum och väl tilltagna sovrum i "The Great Gatsby-anda".

På entréplan möts ni av en pampig hall där goda avhängningsmöjligheter finns. Via hallen tar ni er in till det platsbyggda köket med noggrant utvalda detaljer i form av stuckaturer och vackra lister. Via serveringsgången når ni in till villans matsal där ni kan bjuda på stora middagar och fester. Två trappsteg ner ifrån matsalen når ni husets nedsänkta sällskapsrum med vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis och lister. Intill hallen hittar ni även en mycket elegant gästtoalett med detaljer utöver det vanliga.

Via den smakfullt renoverade trappan når ni upp till övervåningen. Villans andra allrum smyckas med vackra tapeter och detaljer. På övervåningen finns det fem stora rum som i dagsläget används som både sovrum, ateljé, walk in closet och lekrum. För den stora familjen går det utmärkt att använda alla rum som sovrum. Övervåningens badrum är från 60-talet och är i moderniseringsbehov. Utmed alla sovrum når ni den stora balkongen i östligt läge.

Det finns tre nedgångar till källaren, två från hallen och en ingång utifrån. I källaren finns det en trevlig gillestuga med öppen spis. Övriga utrymmen är matkällare, tvättstuga, bastuavdelning med dusch samt pannrum. Delar av källaren har tidigare använts till näringsverksamhet då den separata källaringången användes för besökande. Denna del av källaren går att renovera till kontor eller varför inte en lägenhet då det både finns pentry och badrum på plats.

På vinden finns det gott om förvaringsmöjligheter och potential för hobbyrum eller liknande.

En promenad från villan når ni till Skillingaryd-city där ni bland annat finner tågstation, mataffärer, restauranger och systembolag. Med bil tar det ca 30 minuter till Jönköping och ca15 minuter till Vaggeryd.

Denna fastighet måste upplevas på plats!

Energideklaration och besiktningsprotokoll kommer inom kort. Annonsen uppdateras löpande.

-Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information-

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexander Fogelberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Alexander Fogelberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-584 64 24

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.