Kommande

Kättingvägen 20

Värmdö - Södra Kopparmora, Värmdö kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
275 m²
Tomtarea
1 999 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
81 543 kr/år
Kommande

PÅ FÖRHAND. Detta är en kommande försäljning kontakta ansvarig mäklare, initialt gärna via mail, för ytterligare information, intresseanmälan samt möjlighet till privatvisning.

Varmt välkommen till Kättingvägen 20 och denna smakfulla poolvilla i härligt läge nära bad och natur.
Rymlig familjevilla med smakfulla materialval, öppna sociala sällskapsytor, flertal sovrum för den stora familjen.

Entréplanet disponeras med vardagsrum och matplats i öppen planlösning med generösa fönsterpartier som öppnar upp mot altan och poolområdet. Köket är placerat i direkt anknytning till både matplats, vardagsrum och poolområde. I anslutning till poolområdet finns duschrum/tvättstuga samt walk in closet och direktacess ut till pool och bastuhus.
På entréplanet finns även kontor samt wc med tvättstuga och badrum i anknytning till entrén.

En trappa upp präglas av en privatare karaktär där husets fem sovrum finns, en wc samt allrum.

Tomten har ett avskilt läge med stora plana gräspartier. Huset omfamnas av exklusiva stensättningar och murar. Husets placering skapar en privat känsla kring poolområdet.
Pooldäcket är väl tilltaget med gott om plats för solsängar, lounge- och matgrupper. De generösa ytorna gör det möjligt att följa solens vandring under dagen.

Attefallshuset har ett avskilt läge mot tomtgräns och kan nyttjats som både gästhus och hemmakontor. Bilen parkeras bekvämt i det isolerade dubbelgaraget, eller på den stenlagda uppfarten.

OMRÅDE:
Södra kopparmora är ett naturskönt och barnvänligt område, här bor du nära vatten och fina strövområden. I området finns flertalet aktiviteter, vandra på natursköna Värmdöleden som har sin ände vid Saltarö eller bada vid ett av områdets alla badställen. Under sommaren anordnar i närområdet Saltarö Stockholm Jolleskola den populära seglarskolan för barn och unga. För den ridintresserade finns Värmdö Ridklubb i Evlinge strax innan Södra Kopparmora.

Matbutik finns vid Hemmesta centrum och Värmdö marknad, vid det större handelsområdet Värmdö Köpcentrum hittar du ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. I Södra kopparmora finns Kopparmora förskola, för högre årskurser finns Viks skola åk 1-6 och Hemmestaskolan F-9. Med buss tar du dig smidigt in till Slussen på ca 45 minuter

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.