Vemmerlövs kyrkoväg 118-0

Västra Vemmerlöv, Trelleborgs kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
223 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
1 320 m²
Byggår
1911
Driftkostnad
63 500 kr/år

Nära Trelleborg med öppna och lantliga omgivningar. På Vemmerlövs kyrkoväg ligger denna representativa och välbyggda villa som uppfördes år 1911 med en boyta på hela 223 kvm och 130 kvm biarea. 2½-plan med källare och garage.

Det allra första en slås av när en stiger in i huset är den vidsträckta och vackra utsikten från bottenvåningen. Med denna utsikt erbjuds storslagna solnedgångar.

Villan renoverades 2014 med bland annat ny fasad, nytt tak och fönsterbyte. Huset har idag 5 sovrum och goda umgängesytor. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor med en genomgående planlösning mellan kök, vardagsrum och tv-rum. Stort matrum på entréplanet med dubbla balkonger. På övre plan finns 3 sovrum, badrum och möblerbar hall. Vindsvåning med två separata rum och badrum med dusch. Även här med fantastisk utsikt. Källarplanet disponeras med hobbyrum, pannrum, tvättstuga, bastu, dusch samt ytterst goda ytor för förvaring. I källaren finns även en öppen spis.

Ett mycket välskött boende för hela familjen med stenlagda utemiljöer, växthus och inglasat uterum. Rejäl trädgård med goda odlingsmöjligheter, bärbuskar och vackra träd mot vägen. Separat carport med plats för tre bilar. Bra värmesystem med både luft/vattenvärmepump och kombipanna.

Kontakta Fastighetsmäklare Ola Lindvall på 0709-35 35 70 för visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Kontakta mäklaren

Ola Lindvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
Mäklare Ola Lindvall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
0709-35 35 70