Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stavstensvägen 55, Väster, Trelleborgs kommun

Stavstensvägen 55

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 995 000 kr
129 m²
4 rum
358 m² tomt

Längs med populära Stavstensvägen på Väster, ligger detta charmiga, ombonade hus med stor trädgård i söderläge. Inhägnad, lättskött tomt med enklare uterum och trädäck. Intilliggande förråd och garageplats i länga. Gästparkering finns. Interiört i mycket bra skick. Två helkaklade badrum, ombyggda runt 2010. Uppfräschat, stort kök med nyare maskiner. Genomgående fina golv och bra med förvaring. Idag två vardagsrum och två sovrum, men med alternativ planlösning kan man göra upp till fyra sovrum. Nyare fönster och nyare oljefyllda elradiatorer. Fiber finns. Allmänningen bakom garagelängan är perfekt när barnen vill spela boll. (Var femte vecka, under sommarmånaderna, ansvarar man som ägare för gräsklippningen av denna yta.) Läget är perfekt med nära till både, förskola, skola, mataffärer och rekreationsområdet Flaningen. Välkommen på visning!

Gränsgatan 36A, Österlid, Trelleborgs kommun

Gränsgatan 36A

Radhus
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 295 000 kr
114 m²
4 rum
378 m² tomt

Ett hem med allt ALLT MAN BEHÖVER! Trivsam familjevilla med upp till 4 sovrum. Planerat i 1,5 plan med modern, öppen planlösning och mycket rymd. Välplanerat och smakfullt inrett med fint ljusinsläpp. Här har man gått igenom och renoverat det mesta! Badrummet är ombyggt 2018/19 och kök med den öppna planlösning byggde om redan vid inflytten 2016. Fönsterna är utbytta 2022 och nya radiatorer (förutom i tvättstugan) är installerade 2018. VVB från 2022. Tvättmaskin och torktumlare 2017. Huset har en lättskött tomt samt stort uterum i söderläge. Även trädäck i söder/österläge. Carport samt uppfart för 2-3 bilar. På övre plan finns tre sovrum (ytterligare ett sovrum går att göra i bottenplan om så behövs). Nära till centrum och centralstation. Bra skola och förskola alldeles i närheten. Hjärtligt välkommen på visning!

Hansagatan 5, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hansagatan 5

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 275 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 220 kr/mån
24 519 kr/m²

Här får du EXTRA ALLT! Unik gavel-lgh mitt i Trelleborgs stadskärna. Tidlöst inredd med fina stuckaturer, vackra tegelväggar, charmerande skafferi och balkong med havsutsikt! Trivsamt i vitt med målade, brädade trägolv. Välplanerat kök och stilfullt badrum samt duschrum! Gammalt möter nytt och kombinationen är ljuvlig. Belägen på andra våningen i fastighet byggd 1935. Parkering går att ta över/hyra söder om Strandvägen. Nära till centrala Trelleborg med restaurangliv, affärer och caféer. Gym 1 minut bort och tåg och buss med 5 minuters promenad.

 • Balkong
Borgmästaregatan 1B, Granlunda, Trelleborgs kommun
 • Imorgon kl 16:30

Borgmästaregatan 1B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 225 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 753 kr/mån
21 304 kr/m²

Belägen på första våningen på Borgmästaregatan 1b finns denna trivsamma tvåa som erbjuder en fräsch, ombonad känsla, belägen med fri utsikt mot den grönskande innergården. Redan vid entrén möts du av en känsla av hemtrevnad. Inredningen präglas av mjuka färgtoner som skapar en harmonisk atmosfär. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Den välskötta föreningen har en stabil ekonomi och tar hand om gemensamma ytor och faciliteter på ett utmärkt sätt. Med sin yta om 57.5 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om plats för vardagslivet att få utrymme. Den inglasade balkongen i västerläge är ett extra plus som ger tillgång till ett extra rum från vår till höst.

 • Plus
 • Balkong
Hallasvängen 31A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 31A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 195 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 147 kr/mån
18 527 kr/m²

Välkommen till denna genomgående och välskötta bostadsrättslägenhet belägen på Hallasvängen i Trelleborg. Med en yta på 64.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt boende för en eller två personer. Lägenheten bjuder på en utbyggd inglasad balkong i västerläge, där du kan njuta av soliga eftermiddagar och vacker fri utsikt. Balkongen ger extra utrymme för avkoppling och umgänge. Föreningen är välskött och trivsam, vilket skapar en trygg och harmonisk boendemiljö. Här finns även närhet till skola, mataffär och grönområden, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Lägenheten ligger på tredje våningen i en trevåningsfastighet, vilket ger en bra utsikt och minimalt med störande ljud från grannar. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet en bekväm och välskött boendemiljö med närhet till nödvändiga bekvämligheter. Kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

 • Balkong
Danska vägen 128, Lillevång, Trelleborgs kommun
 • Budgivning pågår

Danska vägen 128

Villa
Lillevång, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 295 000 kr
82,5 m²
3 rum
5 650 kr/mån

Unikt tillfälle! Friliggande 1-plans bostadsrättsvilla på Lillevång med garageplats i länga! Här bor du med 3 r.o.k. och trädäck i söder, helkaklat badrum, stort kök. Fin, nybyggd pergola. Fiberbredband ingår! Nära till populär skola och förskola. Även kort gångavstånd till busshållplats, CoopKonsum och idrottsanläggningen Söderslättshallen. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Hesekillegatan 19, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 19

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 216 kr/mån
15 547 kr/m²

Stor, fint renoverad tvåa med högt till tak och mycket ljus. Belägen en halv trappa upp på första våningen. Fantastiskt rymd och extra yta på vardagsrummet. Västerbalkong in mot gården. Bl.a. helkaklat badrum och vitt, modernt kök. Fina golv. Insynsskyddat läge med nära till centrum och kommunikationer. Fiber finns - eget abonnemang tecknas.

 • Balkong
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
 • Lör 24 feb kl 12:00
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 2
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 3

Petersborgsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 795 000 kr
127 + 4 m²
5 rum
335 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE! Fin familjevilla på populära Petersborgsvägen. Välplanerad planlösning med 4 sovrum, två badrum och stort vardagsrum. Nytt kök från 2016 och badrum på bottenplan renoverat årsskiftet 12/13. Ljuvlig inhägnad trädgård med uteplats i både söder och norr. Garage och uppfart invid. Bekvämt med närlivs, idrottsanläggning, förskola och skola samt Östervångsparkens trevliga motionsspår. Varmvattenberedare från 2010 och tvättmaskin och torktumlare från 2017. Underhållsfria fönster och gavlar! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hallakroken 10C, Hallakroken, Trelleborgs kommun

Hallakroken 10C

Lägenhet
Hallakroken, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 295 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 230 kr/mån
15 325 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och generösa bostadsrättslägenhet på Hallakroken i Trelleborg. Med en yta på 84.5 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen. Här finner du två väl tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum och en bra sällskapsyta som ger möjlighet till både avkoppling och umgänge. Från både vardagsrummet och köket har du direkt utgång till den generösa västerbalkongen, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Balkongen erbjuder även en trevlig utsikt över grönområdena i närheten. Föreningen är stabil och har en låg avgift, vilket ger dig en trygg boendesituation. Dessutom finns skola och förskola i närheten, vilket ger extra bekvämlighet för barnfamiljer. Bostaden är naturnära belägen och ger dig möjlighet att ta del av naturens skönhet. Sammanfattningsvis är denna bostad stor, välplanerad och belägen i en attraktiv del av Trelleborg. Perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till både stadens utbud och naturens lugn. Varmt välkommen att boka en visning!

 • Balkong
Pudelvägen 8, Simremarken, Trelleborgs kommun
Pudelvägen 8, Simremarken, Trelleborgs kommun, bild 2
Pudelvägen 8, Simremarken, Trelleborgs kommun, bild 3

Pudelvägen 8

Villa
Simremarken, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 995 000 kr
126 m²
5 rum
1 007 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga enplansvilla belägen nära havet i Simremarken, Trelleborg. Med närhet till kommunikationer och stranden är detta ett perfekt läge för den som vill njuta av både stadens puls och naturens skönhet. Denna friliggande villa erbjuder en optimal planlösning med fem rum och generösa 126 kvadratmeter boyta. Här finner du även ett rymligt uterum i västerläge samt ett trädäck som sträcker sig mot både väster och söder, perfekt för att njuta av solens strålar. Garaget, som är separerat från bostaden, erbjuder gott om utrymme för både förvaring och verkstad. För den miljömedvetne finns även en elbilsladdare samt solceller på taket, vilket minskar både din klimatpåverkan och dina elkostnader. Med en tomtarea på 1007 kvadratmeter finns gott om plats för lek och rekreation. Här kan du njuta av närheten till vattnet och ta långa promenader längs stranden. Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla en fantastisk livsstil med närhet till havet, kommunikationer och naturen. Perfekt för den som önskar bo i en bekväm och modern bostad med miljövänliga lösningar. Välkommen till Pudelvägen!

 • Premium
Ekevägen 18, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
 • Budgivning pågår

Ekevägen 18

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 895 000 kr
75 + 67 m²
3 rum
777 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade och praktiska friliggande villa på Kyrkoköpinge i Trelleborg. Med en yta på 75 kvm, en biyta på 67 kvm erbjuder denna bostad två bra sovrum, helkaklat badrum och rymligt kök samt generösa förvaringsutrymmen i källaren. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, med närhet till både skola och affär. Friliggande garage och med en tomt på 777 kvadratmeter finns gott om plats för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Välkommen på visning.

Hovslagaregatan 16, Österlid, Trelleborgs kommun

Hovslagaregatan 16

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 395 000 kr
83 + 63 m²
3 rum
547 m² tomt

Denna friliggande villa på Hovslagaregatan erbjuder en stor och lummig södertomt, perfekt för den som älskar grönska och utomhusaktiviteter. Tomtarean på 547 kvadratmeter ger dig gott om utrymme att njuta av utomhuslivet och skapa en trädgård att trivas i. Med en bostadsyta på 83 kvadratmeter, med både stor källare och inredningsbar vind, finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en bra planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger enkelhet och bekvämlighet i vardagen. Du kan börja med mindre uppdateringar och förbättringar. Det finns både möjligheter och utmaningar för den som gillar att renovera. Här kan du skapa något unikt och anpassa hemmet efter dina egna önskemål och behov. År 1991 utökades vardagsrummets kvm med en fin tillbyggnad i söder. Läget är perfekt med närhet till både mataffärer som Coop och Citygross. Även förskola, skola, gym och busstation ligger med kort gångavstånd. Med möjligheten att forma detta hem efter dina egna önskemål och behov, är detta ett spännande projekt att flytta till i vår.

Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
 • Lör 24 feb kl 11:00
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 2
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 3

Kyrkoköpinge mölleväg 12-0

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 350 000 kr
122 m²
5 rum
530 m² tomt

Välkommen till denna moderna och ljusa friliggande villa belägen i Kyrkoköpinge By. Här finner du ett modernt och välutrustat hem som erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil. Med en yta på 122 kvadratmeter i ett plan är detta huset perfekt för både små och stora familjer. Det trevliga köket är utrustat med moderna apparater och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider. Vardagsrummet med sin eldstad skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra dimension av värme och trivsel. Uteplatsen är verkligen en pärla, med en stort trädäck där du kan ha det skönt i solen under många timmar. Här finns även infällda rabatter och ett högt plank som ger dig avskildhet och integritet. Dessutom har du ett mysigt orangeri/lusthus som fungerar både som uterum och där du kan odla dina egna växter och grönsaker. Läget på en återvändsgata ger dig trygghet och lugn, samtidigt som du har fri utsikt över det vackra naturlandskap och de lugnande omgivningarna. Dessutom är huset utrustat med solceller och laddbox, vilket inte bara bidrar till en hållbar livsstil utan även minskar dina elkostnader. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett modernt och bekvämt hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, samtidigt som du har en trevlig och barnvänlig omgivning. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska villa på Kyrkoköpinge mölleväg strax utanför centrala Trelleborg.

 • Premium
Högalidsvägen 32D, Högalid, Trelleborgs kommun

Högalidsvägen 32D

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 767 kr/mån
22 308 kr/m²

Unna dig det bästa av det bästa med denna nyrenoverade pärla på Högalidsvägen i Trelleborg! Med sin moderna design och välplanerade yta på 71.5 kvadratmeter är denna bostadsrättslägenhet perfekt för den lilla familjen som vill ha fri yta att trivas på. SNABBT TILLTRÄDE GÅR ATT FÅ. Belägen på andra våningen i fastighet på lugna och barnvänliga Högalid. Den nyliga renoveringen år 2018/19 har förvandlat bostaden till ett drömhem. Moderna faciliteter och stilfulla detaljer hör till standarden här. Med den ljusa och öppna planlösningen ger bostaden en känsla av rymd och trivsamhet. Slå upp dörren till söderbalkongen och njut av soliga dagar och ljumma kvällar i din egna lilla oas. För familjer med barn är detta läget perfekt - grönområden och lekplatser finns i närheten. Skolor och förskolor finns också inom bekvämt avstånd. Och för de som pendlar finns det goda kommunikationsmöjligheter som gör vardagen smidig. P-plats ingår i avgiften och föreningen har tecknat förmånligt avtal med fiberleverantör (ingår också i avgiften). Sammanfattningsvis, om du letar efter en modern och barnvänlig bostad i Trelleborg, missa inte denna gyllene möjlighet! Välkomna på visning! Hör av er till ansvarig mäklare för invändiga bilder. (Nya invändiga bilder kommer först till nästa år.)

 • Balkong
Västra Vallgatan 1, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Västra Vallgatan 1

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
645 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/7
2 217 kr/mån
23 889 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade bostadsrättslägenhet i centrala Trelleborg. Med sina 27 kvadratmeter erbjuder den ett smakfullt boende för dig som önskar en praktisk och kompakt lösning. Bostaden är belägen på första våningen i en välskött och stabil förening med en ekonomi som står stadigt på egna ben. Här kan du känna dig trygg i ditt köp och av en låg månadsavgift. Den generösa balkongen ger dig möjlighet att njuta soliga dagar och frisk luft. Läget är oslagbart med närhet till allt som Trelleborg har att erbjuda, det är gångavstånd till både shopping, restauranger och kommunikationer. Dessutom finns det gott om grönområden i närheten för promenader och avkoppling. Låt denna välplanerade bostad bli din perfekta oas mitt i stadens charm och pulserande atmosfär. Välkommen hem till ett bekvämt och trivsamt boende i hjärtat av Trelleborg!

 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 33, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 33

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 245 000 kr
110 m²
5 rum
vån 3/4
5 594 kr/mån
20 409 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet är perfekt för en stor familj som söker modern komfort och bekvämlighet. Med sina 110 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter och har en genomtänkt layout som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten är belägen i en förening med bra ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Den centrala placeringen gör det enkelt att ta del av stadens centrum och allt den har att erbjuda. Kommunikationer är också lättillgängliga, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Med möjlighet till fyra sovrumrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta, kombinerat med den genomtänkta planlösningen, gör denna bostad till det optimala valet för en stor familj som vill ha både rymlighet och modern bekvämlighet.

 • Balkong
Norregatan 71, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Norregatan 71

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 195 000 kr
102 + 13 m²
4 rum
429 m² tomt

Här bor du och din familj centralt med närhet till Trelleborgs stadskärna! På pittoreska Norregatan ligger detta gatuhus i 1,5 plan, troligen byggt redan under 1890-talet!! Inhägnad stor trädgård i västerläge med både uterum och trädäck med belysning. Uppfart för bilen precis invid huset. Även tilltaget förråd/verkstad. Interiört är huset mycket välplanerat med bl.a. generös sällskapsyta och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående snyggt och trivsamt med totalt tre sovrum - två på övre plan och ett i bottenplan. Smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar. Helkaklad tvättstuga med nyare maskiner. Med bara 5 minuter på cykel och du befinner dig i centrum med affärer, restauranger, caféer och centralstation. Två kvarter söder om bostaden ligger populära Klämman förskola i inspirerande omgivning. Du har även nära till fina Folkets Park - en generationspark med motionsredskap för äldre och skateboardramp och lekplats för de yngre. Hjärtligt välkomna på visning!

Nygatan 29, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Nygatan 29

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
6 482 kr/mån
24 461 kr/m²

Förträffligt läge i centrala Trelleborg! 4 rum och kök på gavel, belägen på andra våningen med fönster i tre väderstreck och fantastiskt stor balkong i västerläge på ca 19 kvm!. Här bor du nära Trelleborgs stadskärna och centralstationen. Interiört trevlig planlösning med nytt, modernt kök i direkt anslutning till matsal. Nybyggt badrum med dusch (2023) med kvalitetsdokument. Gott om förvaringsmöjligheter med bl.a. klädkammare och inbyggda garderober i hallen. Låg månadsavgift (inkl. fiber). Källarförråd tillhör. Bastu och tvättstuga finns tillgängligt för föreningens medlemmar. Fin trädgård med pergola och grill. Välkommen på visning!

 • Balkong
Murkelvägen 6A, Beddingstrand, Trelleborgs kommun

Murkelvägen 6A

Radhus
Beddingstrand, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 995 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 800 kr/mån
31 036 kr/m²

Med frisk havsluft och slätten som närmsta granne, här möter den vackra naturen det nya Beddingestrand. Livskvalité står i fokus och med närheten till havet ges möjlighet till ett aktivt friluftsliv. Ett välplanerat boende i ett plan med sobra färgval, rymd och exklusiva materialval. inredningsbar ovanvåning ger möjlighet till större yta. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Hallasvängen 13A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 13A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 195 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
6 045 kr/mån
21 106 kr/m²

4 RUM OCH KÖK PÅ ANDRA VÅNINGEN. STOR INGLASAD SÖDERBALKONG! Här bor du i en välrenommerad HSB-förening, till låg månadsavgift. Fiber är inkluderat 1000/1000 och p-plats/garage går att hyra (kösystem tillämpas). Interiört finns 3-4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum och gästwc. Praktiskt kök med mycket skåp, men i behov av renovering. Nyare kyl och frys (2022), spis, spisfläkt och diskmaskin. Tvättmaskin installerad i badrummet 2021. Hallasvängen erbjuder härliga rekreationsområden som gröning precis söder om bostadslängan och dammen Flaningen bara 5 minuter bort. Utspritt finns lekplatser och på gården har man byggt grillplatser med tillhörande bänkar och bord. Källarförråd tillhör lägenheten samt matkällare. I området finns tillgång till bra skola och förskola samt två stora mataffärer och busshållplats för både region -och lokalbuss. Välkomna på visning!

 • Balkong
Kryddgårdsvägen 8, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Kryddgårdsvägen 8

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 850 000 kr
208 + 40 m²
6 rum
624 m² tomt

Rymlig familjevilla på barnvänligt område! Mycket generösa ytor med plats för den större familjen. 6 ROK fördelade 208 kvm. Trädgård och uteplats i västerläge, rymligt vidbyggt garage och närhet till förskola, skola och mataffär. Välkommen på visning!

Fanjunkaregatan 8B, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Fanjunkaregatan 8B

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 125 000 kr
75 + 17 m²
3 rum
220 m² tomt

Charmigt och robust gathus på ypperligt läge med gångavstånd till centrum. Moderna och trivsamma kvadratmeter där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en central plats, perfekt för socialt umgänge. Bostad som passar utmärkt för den lilla familjen, det finns två sovrum, nyrenoverat badrum och lummig insynsskyddad trädgårdsoas med plats för avslappning och andra aktiviteter. Här bor du med närhet till alla bekvämligheter om behövs: mataffär, buss och tåg, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, park, skola och förskola. Varmt välkomna och upplev detta på plats! Huset är förbesiktigat!

 • Plus
Östra Förstadsgatan 294 A och B, Öster, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 294 A och B

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 525 000 kr
198 + 35 m²
6 rum
567 m² tomt

Charmigt och trivsamt med närhet till natur och strand. Gererationsboende, bostad för den stora familjen eller som idag två separat lägenheter, möjligheterna är många på dessa generösa kvadratmeter. Trädgård i soligt söderläge, plats för ett flertal bilar i garage samt på uppfart och bara ett par minuters promenad ner till havet är bara några exempel på vad denna gedigna villa från förra seklet har att erbjuda. Varmt välkomna på visning och upplev det på plats.

Klörupsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 495 000 kr
108 + 48 m²
5 rum
410 m² tomt

Reslig och gedigen familjebostad från början av 30-talet. Denna friliggande villa i 1½-plan är inredd med tre sovrum, har bra med sällskapsyta, modernt kök och hel källare. Uppvuxen och lummig trädgård med fristående uterum, garage, förråd och plats för både odlingar och lek. Utmärkt läge med närhet till mataffärer, busshållplats och nybyggd skola. Gångavstånd till centrum.

Borggården 4, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Borggården 4

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 010 kr/mån
13 947 kr/m²

Sänkt pris, PÅ FÖRSTA VÅNINGEN! Mysig och välplanerad bostad med högt till tak, helkaklat badrum från 2016 och helt nyrenoverat kök. Söderbalkong med fri lummig utsikt mot grönområde. Fiber ingår i avgiften. Lägenheten är belägen med kort gångavstånd till tåg och centrum. Föreningen har bl.a. relinat avloppsrören och dragit nya vattenrör. Bageri runt husknuten. En lägenhet att trivas i!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 30