Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filip Nilsson

Filip Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nämndemansgränd 6, Granlunda, Trelleborgs kommun

Nämndemansgränd 6

Radhus
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 795 000 kr
110 + 52 m²
5 rum
365 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och barnvänliga kedjehus på Granlunda, Trelleborg. Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende i en 50-talsarkitektur när den är som bäst. Med en yta på 110 kvadratmeter erbjuder detta hus generöst med utrymme för hela familjen. En bostad med luftig och inbjudande atmosfär. Trädgården i söderläge är perfekt för soliga dagar och erbjuder en stenlagd uteplats där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Huset har genomgått flera renoveringar, bland annat taket, fönster och dörrar, garageporten, samt installation av fiber. Vattenledningarna har bytts ut och nya avloppsledningar har dragits. Dessutom har elen dragits om för att möta moderna behov. Återstående i renoveringen på köparens lott är att bygga kök, badrum samt ytskikt och panna. Nämndemansgränd erbjuder en lugn och fridfull miljö där barnen tryggt kan leka utan bekymmer. I närområdet finns även grönområden och lekplatser för den aktiva familjen. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt hem i ett eftertraktat område. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara kedjehus. Välkommen till Nämndemansgränd!

Kasalagatan 83, Änghög, Trelleborgs kommun

Kasalagatan 83

Lägenhet
Änghög, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 195 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 371 kr/mån
17 704 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Kasalagatan på det populära området Änghög i Trelleborg. Med en yta på 67.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen för bekvämt boende. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en trevlig balkong i västerläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar. Här kan du koppla av och njuta av frisk luft och vacker utsikt. Bostaden erbjuder även praktiska fördelar, såsom en egen parkeringsplats och närhet till mataffärer och kommunikationer. Det gör vardagen smidig och bekväm. För den som uppskattar bekvämligheten finns även en egen tvättstuga i lägenheten. Här kan du enkelt tvätta och hålla ordning utan att behöva lämna hemmet. Utöver detta finns det även ett förråd för extra förvaringsutrymme. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet på Kasalagatan på Änghög en välplanerad layout, en trevlig balkong i västerläge, egen parkeringsplats, närhet till mataffärer och kommunikationer samt en egen tvättstuga. Ett perfekt val för den som söker en bekväm och funktionell bostad.

  • Balkong
Västra Vallgatan 1, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Västra Vallgatan 1

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 6/8
5 115 kr/mån
18 600 kr/m²

Centralt belägen på Västra Vallgatan i Trelleborg finner du denna välplanerade bostadsrättslägenhet. Med sin fria utsikt över hav och hamn samt höga läge erbjuder denna bostad en unik och vacker vy som få andra kan matcha. Den utbyggda inglasade balkongen i söderläge är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och beundra den fantastiska havsutsikten. Här kan du koppla av och avnjuta din morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj för trevliga kvällar. Bostaden är rymlig med sina 76 kvadratmeter och erbjuder tre rum, vilket ger gott om utrymme för både vardag och fest. På sjätte våningen har du även närhet till hissen för enkel tillgång. Detta är helt klart ett tillfälle att förvärva en bostad som kombinerar det bästa av läge, utsikt och praktiska lösningar. Missa inte chansen att få uppleva detta själv. Välkommen till Västra Vallgatan 1!

  • Balkong
  • Hiss
Magnoliavägen 11, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
  • Idag kl 10:00
Magnoliavägen 11, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 2
Magnoliavägen 11, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 3

Magnoliavägen 11

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 895 000 kr
172 m²
5 rum
624 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa belägen i en återvändsgränd i det trygga området Kyrkoköpinge i Trelleborg. Med sina 172 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här har man verkligen satsat på ljus och luft, vilket skapar en behaglig atmosfär att komma hem till. Uteplatsen är en trevlig oas med många soltimmar där man kan njuta av varma sommardagar och härliga grillkvällar. Dessutom finns ett uterum där man kan koppla av och skydda sig mot väder och vind. Förutom detta erbjuder bostaden även en eldstad, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Läget är barnvänligt och lugnt, vilket ger en trygg miljö för familjen att bo i. Här kan barnen leka fritt utan att oroa sig för trafik. Garagebyggnaden med förrådsdel ger gott om plats för både bilen och förvaring. Dessutom har flera renoveringar genomförts, bland annat i ytterdörren, golv i vardagsrum och i allrummet, samt trädäcket. Badrummet och gäst WC har även de renoverats nyligen. Sammanfattningsvis är detta en rymlig och välplanerad villa i ett tryggt och barnvänligt läge. Med sin trevliga uteplats, eldstad och garage kommer man verkligen att trivas här. Välkomna till Magnoliavägen!

  • Premium
Nygatan 11, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Nygatan 11

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
5 895 kr/mån
29 661 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrättslägenhet i Trelleborg. Med närhet till kommunikationer och en fantastisk utsikt över stadsparken är detta ett perfekt hem för den som vill ha både bekvämlighet och natursköna omgivningar. Lägenheten, som är byggd år 2019, erbjuder en yta på 59 kvadratmeter och är belägen på våning 5 av 5 i en modern byggnad med hiss från markplan. Här finns även möjlighet till garage, vilket ger extra bekvämlighet för bilägaren. Det höga läget ger inte bara en magnifik utsikt, utan garanterar även ett ljusinsläpp som skapar en luftig och trivsam atmosfär. Med balkong mot stadsparken har du vacker natur direkt från ditt eget hem. Nygatan i centrala Trelleborg är platsen för denna bostad, vilket ger dig närhet till stadens puls och dess utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med totalt 2 rum och en genomtänkt planlösning erbjuder denna lägenhet både funktion och stil. Välkommen till ett bekvämt och modernt boende med optimalt läge.

  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 18A, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Engelbrektsgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
17 928 kr/m²

Centralt belägen lägenhet på våning 2 med stor inglasad balkong och öppen spis. Kök med matplats. Lägenheten var från början en etta men vardagsrummet är idag avdelat med sovalkov/rum med plats för dubbelsäng. Vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Stabil mindre förening.

  • Balkong
Murkelvägen 6A, Beddingstrand, Trelleborgs kommun

Murkelvägen 6A

Radhus
Beddingstrand, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 795 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 800 kr/mån
28 964 kr/m²

Med frisk havsluft och slätten som närmsta granne, här möter den vackra naturen det nya Beddingestrand. Livskvalité står i fokus och med närheten till havet ges möjlighet till ett aktivt friluftsliv. Ett välplanerat boende i ett plan med sobra färgval, rymd och exklusiva materialval. inredningsbar ovanvåning ger möjlighet till större yta. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kryddgårdsvägen 8, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Kryddgårdsvägen 8

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 700 000 kr
208 + 40 m²
6 rum
624 m² tomt

Rymlig familjevilla på barnvänligt område! Mycket generösa ytor med plats för den större familjen. 6 ROK fördelade 208 kvm. Trädgård och uteplats i västerläge, rymligt vidbyggt garage och närhet till förskola, skola och mataffär. Välkommen på visning!

Fru Alstad byaväg 401-0, Fru Alstad, Trelleborgs kommun

Fru Alstad byaväg 401-0

Tomt
Fru Alstad, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 145 000 kr
1 258 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en tomt för att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Generös 163 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 163 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 65,2 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, isolerad och VVS-förberedd ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl.a. korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Per Larsson 0764-428054 [email protected] eller Claes Andersson 0708-834411 [email protected] Fru Alstad är beläget endast ca 25 km från Malmö, ca 10 km till Trelleborg och med Tegelberga golfbana i närområdet. Här möjliggörs ett lugnt liv på landet men med stadens utbud på kort pendlingsavstånd. Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Visar alla 9