Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Lundh

Maria Lundh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kung Kristians Väg 6A, Kungahusen, Trelleborgs kommun

Kung Kristians Väg 6A

Lägenhet
Kungahusen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
6 549 kr/mån
18 232 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade bostadsrättslägenhet på Kung Kristians väg i Trelleborg. På en generös yta om 82 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet tre rymliga rum och fin utsikt. Den ljusa inredningen ger en välkomnande känsla, detta är ett hem att trivas i. Det helkaklade badrummet och det moderna köket är perfekta för den som vill ha en bekväm vardag. Njut av solen på den generösa balkongen i söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Boendet ligger i det populära området Kungahusen, med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finns även tillgång till egen parkeringsplats. Missa inte chansen att bli ägare till denna trivsamma och välskötta bostad. Välkommen hem!

 • Balkong
Klörupsvägen 6, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 6

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 745 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 554 kr/mån
22 810 kr/m²

Välkommen till BRF Sandmöllan, där denna ljusa och välskötta bostadsrättslägenhet erbjuder dig en bekväm och trivsam tillvaro. Med sina generösa 76.5 kvadratmeter och tre rum finns här gott om utrymme för familjen att växa och trivas. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder in till soliga eftermiddagar och mysiga kvällar med vänner och familj. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Föreningen är stabil med en låg avgift och en välskött ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på det som verkligen betyder – att trivas i ditt nya hem. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och till centrum. Det finns gott om grönområden i närheten och på den lummiga innergården finns det sittgrupper och lekplats.. Välkommen på visning!

 • Balkong
Änghögsgatan 7B, Änghög, Trelleborgs kommun

Änghögsgatan 7B

Lägenhet
Änghög, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
6 047 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta marklägenhet belägen på det lugna och populära området Änghög. Med sin optimala planlösning och läge i ett plan, erbjuder denna trea en bekväm och funktionell boendemiljö. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter och har genomgående hög standard. Ett ljust och soligt söderläge ger ett behagligt ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär. Den skyddade stenlagda uteplatsen på södersidan är perfekt för avkoppling och social samvaro, medan den mindre gräsmattan på norra sidan erbjuder möjligheter till odlingar och andra aktiviteter. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder sina medlemmar tillgång till parkeringsplats. Dessutom finns ett praktiskt förråd på husets södersida för extra förvaringsutrymme. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Här bor du med gångavstånd till både skolor, förskolor och grönområden, vilket gör området särskilt attraktivt för alla familjetyper. Sammanfattningsvis erbjuder denna marklägenhet en modern och bekväm boendemiljö. Med närheten till kommunikationer och det soliga söderläget är detta ett perfekt hem för den som söker både trivsel och bekvämlighet.

 • Uteplats
Hallasvängen 33D, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 33D

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 485 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 499 kr/mån
20 342 kr/m²

Denna trivsamma bostad erbjuder en rymlig yta på 73 kvadratmeter och är genomgående inredd i ljusa och neutrala färger vilket ger en luftig känsla. Lägenheten har ett ypperligt läge nära kommunikationer (både region och lokal buss), gångavstånd till havet och fågeldammen Flaningen, två stora mataffärer, förskola, skola och ett köpcentrum. Då lägenheten är genomgående och har fri utsikt åt båda håll har man stor möjlighet att följa årstidernas växlingar. Samtidigt är det ett lugnt och fridfullt område, borta från stadens brus. Brf föreningen tillhör en av de populäraste i Trelleborg. Detta är en lägenhet att trivas i, varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
 • Lör 4 maj kl 11:00
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 2
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 3

Kyrkoköpinge mölleväg 12-0

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 350 000 kr
122 m²
5 rum
530 m² tomt

Välkommen till denna moderna och ljusa friliggande villa belägen i Kyrkoköpinge By. Här finner du ett modernt och välutrustat hem som erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil. Med en yta på 122 kvadratmeter i ett plan är detta huset perfekt för både små och stora familjer. Det trevliga köket är utrustat med moderna apparater och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider. Vardagsrummet med sin eldstad skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra dimension av värme och trivsel. Uteplatsen är verkligen en pärla, med en stort trädäck där du kan ha det skönt i solen under många timmar. Här finns även infällda rabatter och ett högt plank som ger dig avskildhet och integritet. Dessutom har du ett mysigt orangeri/lusthus som fungerar både som uterum och där du kan odla dina egna växter och grönsaker. Läget på en återvändsgata ger dig trygghet och lugn, samtidigt som du har fri utsikt över det vackra naturlandskap och de lugnande omgivningarna. Dessutom är huset utrustat med solceller och laddbox, vilket inte bara bidrar till en hållbar livsstil utan även minskar dina elkostnader. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett modernt och bekvämt hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, samtidigt som du har en trevlig och barnvänlig omgivning. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska villa på Kyrkoköpinge mölleväg strax utanför centrala Trelleborg.

 • Premium
Västra Vallgatan 1, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Västra Vallgatan 1

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
645 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/7
2 217 kr/mån
23 889 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade bostadsrättslägenhet i centrala Trelleborg. Med sina 27 kvadratmeter erbjuder den ett smakfullt boende för dig som önskar en praktisk och kompakt lösning. Bostaden är belägen på första våningen i en välskött och stabil förening med en ekonomi som står stadigt på egna ben. Här kan du känna dig trygg i ditt köp och av en låg månadsavgift. Den generösa balkongen ger dig möjlighet att njuta soliga dagar och frisk luft. Läget är oslagbart med närhet till allt som Trelleborg har att erbjuda, det är gångavstånd till både shopping, restauranger och kommunikationer. Dessutom finns det gott om grönområden i närheten för promenader och avkoppling. Låt denna välplanerade bostad bli din perfekta oas mitt i stadens charm och pulserande atmosfär. Välkommen hem till ett bekvämt och trivsamt boende i hjärtat av Trelleborg!

 • Balkong
 • Hiss
Fanjunkaregatan 8B, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Fanjunkaregatan 8B

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 125 000 kr
75 + 17 m²
3 rum
220 m² tomt

Charmigt och robust gathus på ypperligt läge med gångavstånd till centrum. Moderna och trivsamma kvadratmeter där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en central plats, perfekt för socialt umgänge. Bostad som passar utmärkt för den lilla familjen, det finns två sovrum, nyrenoverat badrum och lummig insynsskyddad trädgårdsoas med plats för avslappning och andra aktiviteter. Här bor du med närhet till alla bekvämligheter om behövs: mataffär, buss och tåg, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, park, skola och förskola. Varmt välkomna och upplev detta på plats! Huset är förbesiktigat!

 • Plus
Östra Förstadsgatan 294 A och B, Öster, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 294 A och B

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 525 000 kr
198 + 35 m²
6 rum
567 m² tomt

Charmigt och trivsamt med närhet till natur och strand. Gererationsboende, bostad för den stora familjen eller som idag två separat bostäder, möjligheterna är många på dessa generösa kvadratmeter. Trädgård i soligt söderläge, plats för ett flertal bilar i garage samt på uppfart och bara ett par minuters promenad ner till havet är bara några exempel på vad denna gedigna villa från förra seklet har att erbjuda. Varmt välkomna på visning och upplev det på plats.

Borggården 4, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Borggården 4

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
750 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 010 kr/mån
13 158 kr/m²

Sänkt pris, PÅ FÖRSTA VÅNINGEN! Mysig och välplanerad bostad med högt till tak, helkaklat badrum från 2016 och helt nyrenoverat kök. Söderbalkong med fri lummig utsikt mot grönområde. Fiber ingår i avgiften. Lägenheten är belägen med kort gångavstånd till tåg och centrum. Föreningen har bl.a. relinat avloppsrören och dragit nya vattenrör. Bageri runt husknuten. En lägenhet att trivas i!

 • Balkong
Borgmästaregatan 1B, Granlunda, Trelleborgs kommun

Borgmästaregatan 1B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 345 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 409 kr/mån
18 811 kr/m²

Välplanerad och trivsam trea på andra våningen med utbyggd inglasad balkong i västerläge. Närhet till skola, förskola och lummiga grönområden. TV samt fiber ingår i den låga månadsavgiften. Bostaden är belägen på populära Granlunda med bara 5 minuters cykelfärd in till Trelleborgs stadskärna och busshållplats precis runt hörnet. Bra med parkeringsmöjligheter på Rådmansgatan och Frans Malmrosgatan. Kö till garage.

 • Balkong

Visar alla 10