Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Lundh

Maria Lundh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Borggården 3, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Borggården 3, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Borggården 3, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Borggården 3

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 184 kr/mån
13 947 kr/m²

På första våningen finner du denna trevligt planerade bostadsrätt med två rum och kök. Bostaden är trivsam med helkaklat badrum, modernt kök och generösa yta i både vardagsrum och sovrum. Balkongen i söderläge har utsikt mot lummig grönska. Fiber ingår i avgiften och föreningen har relinat avloppsrören och dragit nya vattenrör. Läget är optimalt med kort gångavstånd till både tåg och centrum, vilket ger dig enkel tillgång till allt du behöver. Dessutom finns det ett bageri runt hörnet, perfekt för morgonens färskaste bröd. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad alla bekvämligheter du kan önska dig, med moderna renoveringar och närhet till både kollektivtrafik och centrum. En perfekt plats att kalla hem!

  • Premium
  • Balkong
Österlidsvägen 14, Österlid, Trelleborgs kommun
Österlidsvägen 14, Österlid, Trelleborgs kommun, bild 2
Österlidsvägen 14, Österlid, Trelleborgs kommun, bild 3

Österlidsvägen 14

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 495 000 kr
154 + 51 m²
6 rum
954 m² tomt

Välkomna till denna gedigna friliggande enplansvilla på Österlidsvägen i Trelleborg. Med sina vackra blyglasfönster och ljusa, luftiga rum är detta hem perfekt för familjen som söker en harmonisk och trivsam miljö att bo i. Bostaden med fyra sovrum och bra med social yta gör det praktiskt och bekvämt för hela familjen. Den stora och lummiga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling, och den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar att njuta av. Barnvänligt läge och närhet till skolor och lekplatser ger ett optimalt hem för en familj med barn. För avkoppling och välbefinnande finns även en bastu att njuta av. För den bilägande familjen är det praktiskt med garage och huset är utrustat med solceller, vilket bidrar till både kostnadsbesparingar och ett mer hållbart boende. Med en bostadsyta på 154 kvadratmeter och en tomtarea på 954 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas på. Uteplatserna består av ett stort uterum på husets trädgårdssida samt en stenlagd uteplats vid entrén. Välkommen till Österlidsvägen - ett perfekt hem för den familj som söker en harmonisk tillvaro i en vacker och trivsam miljö.

  • Premium
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 2
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 3

Kyrkoköpinge mölleväg 12-0

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 150 000 kr
122 m²
5 rum
530 m² tomt

Välkommen till denna moderna och ljusa friliggande villa belägen i Kyrkoköpinge By. Här finner du ett modernt och välutrustat hem som erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil. Med en yta på 122 kvadratmeter i ett plan är detta huset perfekt för både små och stora familjer. Det trevliga köket är utrustat med moderna apparater och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider. Vardagsrummet med sin eldstad skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra dimension av värme och trivsel. Uteplatsen är verkligen en pärla, med en stort trädäck där du kan ha det skönt i solen under många timmar. Här finns även infällda rabatter och ett högt plank som ger dig avskildhet och integritet. Dessutom har du ett mysigt orangeri/lusthus som fungerar både som uterum och där du kan odla dina egna växter och grönsaker. Läget på en återvändsgata ger dig trygghet och lugn, samtidigt som du har fri utsikt över det vackra naturlandskap och de lugnande omgivningarna. Dessutom är huset utrustat med solceller och laddbox, vilket inte bara bidrar till en hållbar livsstil utan även minskar dina elkostnader. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett modernt och bekvämt hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, samtidigt som du har en trevlig och barnvänlig omgivning. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska villa på Kyrkoköpinge mölleväg strax utanför centrala Trelleborg.

  • Premium
Rävgränd 2, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Rävgränd 2

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 495 000 kr
117,5 m²
5 rum
7 608 kr/mån
12 723 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och moderna bostadsrättsparhus, perfekt beläget på en hörntomt i ett lugnt och populärt område. Detta är en idealisk familjebostad med fem rum, modernt kök och nyrenoverat badrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Bostaden är utrustad med en carport, p-plats och ett isolerat förråd, allt i bekväm anslutning till bostaden. Den nätt designade trädgården bjuder på en härlig uteplats i sydostläge, perfekt för att njuta av solen och umgås med vänner och familj. Bostadsrätten är redan uppkopplad med fiber, vilket inkluderas i månadsavgiften och ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling. Dessutom finns det närhet till förskola och skola, vilket underlättar vardagen för familjen. Detta är en unik möjlighet att förvärva en välbelägen och modern bostad med bekvämligheter som passar en aktiv familj. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Klörupsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 995 000 kr
108 + 48 m²
5 rum
410 m² tomt

Reslig och gedigen familjebostad från början av 30-talet. Denna friliggande villa i 1½-plan är inredd med tre sovrum, har bra med sällskapsyta, modernt kök och hel källare. Uppvuxen och lummig trädgård med fristående uterum, garage, förråd och plats för både odlingar och lek. Utmärkt läge med närhet till mataffärer, busshållplats och nybyggd skola. Gångavstånd till centrum.

Östergatan 61, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 61

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
895 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 3/4
4 313 kr/mån
14 139 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma gavellägenhet belägen på Östergatan i centrala Trelleborg. Med bevarade originaldetaljer och högt i tak erbjuder denna ljusa och rymliga bostad en mysig och hemtrevlig atmosfär. Med en yta på 63 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både vardag och för sociala sammankomster. På balkongen i söderläge kan du njuta av havsutsikten och den fria utsikten över hamnen. Låt dig inspireras av denna unika möjlighet att bo centralt i Trelleborg med en bostad som erbjuder både trivsel och spektakulär utsikt. Missa inte chansen att bli ägare till detta boende. Välkommen att boka visning

  • Balkong
Hallasvängen 33D, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 33D

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 485 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 499 kr/mån
20 342 kr/m²

Denna trivsamma bostad erbjuder en rymlig yta på 73 kvadratmeter och är genomgående inredd i ljusa och neutrala färger vilket ger en luftig känsla. Lägenheten har ett ypperligt läge nära kommunikationer (både region och lokal buss), gångavstånd till havet och fågeldammen Flaningen, två stora mataffärer, förskola, skola och ett köpcentrum. Då lägenheten är genomgående och har fri utsikt åt båda håll har man stor möjlighet att följa årstidernas växlingar. Samtidigt är det ett lugnt och fridfullt område, borta från stadens brus. Brf föreningen tillhör en av de populäraste i Trelleborg. Detta är en lägenhet att trivas i, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Östra Förstadsgatan 294 A och B, Öster, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 294 A och B

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 525 000 kr
198 + 35 m²
6 rum
567 m² tomt

Charmigt och trivsamt med närhet till natur och strand. Gererationsboende, bostad för den stora familjen eller som idag två separat bostäder, möjligheterna är många på dessa generösa kvadratmeter. Trädgård i soligt söderläge, plats för ett flertal bilar i garage samt på uppfart och bara ett par minuters promenad ner till havet är bara några exempel på vad denna gedigna villa från förra seklet har att erbjuda. Varmt välkomna på visning och upplev det på plats.

Visar alla 8