Alslingan 13

Vrena, Nyköpings kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
147 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
813 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1991
Driftkostnad
45 138 kr/år

Välkommen till Alslingan 13 och denna fantastiska enplansvilla på en grönskande hörntomt i natursköna Vrena! Här finner ni en väldisponerad bostad om 147+35 kvm fördelat på åtta rum och kök, med en trevlig och ljus planlösning. Köket är inbjudande och perfekt för att umgås med många gäster, med gott om utrymme för matlagning och avlastning. Från vardagsrummet, altanen och pooldäcket kan ni njuta av naturens skönhet som omger er - vidsträckta ängar där rådjur, harar och fåglar springer förbi, samt en glittrande sjö i fjärran. Poolen är uppvärmd och erbjuder en underbar möjlighet att njuta av sommaren till fullo. För barnens lek och avkoppling finns ett härligt hobbyrum med hälsosam IR-värme, och vid täljstenskaminen kan ni värma er och koppla av med en varm dryck. Trädgården är rik på bärbuskar och fruktträd, och ni har även tillgång till sommarvatten från Hallbosjön. Lekparken på samma gata är perfekt för barnen att utforska och roa sig i. Området är lugnt med trevliga grannar, och bekvämligheter som bensinstation, pizzeria och butik finns i närheten. För de som älskar naturen finns vandringsstigar genom skogen och en närliggande sandstrand att utforska. Oavsett årstid kan ni njuta av naturens skiftningar och uppleva dess skönhet på nära håll.

Med solceller installerade på taket får du en rad fördelar, inklusive ekonomiskt fördelaktig och billig el. Solenergi är en ren och förnybar energikälla som kan hjälpa dig att minska dina elkostnader och göra ditt hem mer energieffektivt.

Vrena, beläget i hjärtat av Sörmland mellan sjöarna Långhalsen och Hallbosjön, erbjuder en idyllisk miljö med vacker natur, skogar och sjöar som ger fantastiska möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Orten blomstrar och erbjuder en mängd bekvämligheter och service för invånarna. Här hittar du allmän service såsom förskola, skola upp till årskurs 6 och barnomsorg. Det finns också en närbutik, en bensinmack, restaurang och pizzeria. Området är även känt för sina unika butiker som Vrena Boutique, där du kan hitta livsstilsprodukter, och Vrena Vilt, en gårdsbutik som erbjuder kött, korvar och charkprodukter från Sörmland. På Vrena Grönt kan du köpa färska grönsaker, tomater, gurkor, sallad, örter och mycket mer.
Under sommarsäsongen kan du njuta av caféet Munterhuset och ta en tur på Hallbosjön och Yngaren med ångslupen Munter. I närliggande Stigtomta finns det en skola upp till årskurs 6 samt en större matbutik för bekvämlighetens skull. Från Vrena har du också en förmånlig geografisk position. Det tar endast 20 till 30 minuter att nå arbetsplatser och affärscentra i Nyköping, Katrineholm och Flen. Dessutom är Skavsta flygplats bara en kvart bort, vilket ger dig enkel tillgång till resten av Europa. Vrena erbjuder en perfekt kombination av naturlig skönhet, bekvämligheter och närhet till större städer. Det är en plats där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha enkel tillgång till allt du behöver.

Välkomna till denna fridfulla och livfulla tillvaro i detta underbara hem på Alslingan 13!

Säljaren berättar:
Alla årstider är underbara att uppleva här då naturen är så nära inpå. Naturens skiftningar blir tydligare.
Under våren ser man rådjurungarna som leker med sina föräldrar på ängen.
Sommaren är extra grön med doft av syren och klematis. Här blir det mycket bad i poolen och njutning av solen på pooldäck. Ett och annat bär slinker ned emellanåt.
Hösten bjuder på svampplockning i skogen och man kan sitta inne och se de vackra färgerna på löven och veteaxet som böjer sig, redo för skörd.
På vintern rullas det snöbollar på fotbollsplanen för att göra snögubbar. Här kan barnen åka skidor ned för de snötäckta sluttande ängarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Mohammed Mouaid

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Mohammed Mouaid, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46733621905