Björnsbacken 20

Berg, Linköpings kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
199 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
749 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
42 158 kr/år

Björnsbacken 20 är en mycket trevlig plats att vistas på i Berg. Här väntar ett utomordentligt läge intill sjön Roxen, vilket resulterar i en härlig sjöutsikt från två plan. I närområdet finns också flera attribut utöver det vanliga med allmän badplats, fotbollsplaner, minigolf, lekpark och grillplats. Berg är en magisk plats under sommaren med Göta Kanal och flera restauranger som förgyller tillvaron.

Ert nya hem präglas av hög standard, smakfulla materialval och rymliga sociala ytor. De senaste åren har villan genomgått en varsam totalrenovering, där inget har lämnats åt slumpen. Detta är ett perfekt boende för familjen som söker det lilla extra och vill bo bekvämt och naturnära.

Invändigt karaktäriseras och förstärks familjeprofilen av rymd och fina ljusinsläpp. Boningshuset är omsorgsfullt omhändertaget och erbjuder trevliga ytor om totalt 283 kvm. Kök och vardagsrum förenas i öppen planlösning och får naturligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Vardagsrummet har väggar i en ljust harmonisk färg och stoltserar med en stilfull kamin. Här finns även gott om sovrum, trevliga umgängesytor, förvaringsmöjligheter samt våtutrymmen erbjuds på samtliga plan för att öka bekvämligheten. Generöst med utrymmen låter er sätta er egen prägel och inreda efter era intressen. I källaren ryms exempelvis såväl gillestuga som hobbyrum och gästrum.

När småtimmarna kommer smygandes står fem sovrum till ert förfogande. Med sovrum i olika storlekar och utformningar ges stor frihet att disponera rummen utifrån familjemedlemmarnas önskemål.

Exteriört förfogar ni över stor uteplats med pool och nästan helt insynsskyddad bakgård genom hög växtlighet. Fristående garage finns också tillgå.

Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Landin

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Tobias  Landin, Fastighetsbyrån Linköping
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas