Flodavägen 6

Bromma Nockeby, Stockholms kommun Se på karta

14 900 000 kr

15 900 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
209 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
577 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
54 700 kr/år

KLASSISK NOCKEBYVILLA ANNO 1933 MED VACKRA LJUSA YTOR
Tilltalande Nockebyvilla i soligt västläge med bekväm närhet till såväl 12:ans spårvagn, Mälarens strand, som Nockeby Torg och dess närservice. Förstklassiga skolor på behändigt avstånd. Ett hus som bjuder på en varm och trivsam atmosfär med ljusa luftiga ytor och bevarad originalcharm. Genomgående fint skick och stilrena materialval som åldras vackert.
Vänligen ring 0708141212 för visning.

ENTRÉPLAN med generösa sällskapsytor och vackra rum i fil. Gott om plats för soffgrupp och rymlig matsalsdel, perfekt för trivsamma hemmakvällar eller fest med det stora sällskapet. Härliga glasade ytor i tre väderstreck. Fin kontakt med altan och tomt via tillbyggd biblioteksdel där glasade dörrar öppnar upp mot soldränkt altan i västläge med härlig eftermiddags- och kvällssol.
Skjutdörrar, stavlagda ekgolv, blyinfattat glas, spröjsade dörrar, elementskydd samt öppna spisar håller med den så eftersökta 30-talscharmen i huset.
På entréplanet återfinns även stilrent, fullt utrustat Puustelli-kök med vita snickerier och granitskiva som arbetsbänk. Plats för matbord.
Möblerbar hall med plats för ytterkläder samt praktisk gäst-wc.

ÖVRE PLAN med trivsamt allrum som rymmer soffgrupp. Eldstad och vackra trägolv även här.
Två bra sovrum, som enkelt kan bli tre om man delar av allrummet, samt dubbla balkonger. Gott om förvaring.
Kaklat badrum med dusch, wc, handfat samt förvaring. Golvvärme från elslingor. Fönster för dagsljus och vädring.

VINDSPLAN som rymmer sovrum samt allrum. Trivsamt inrett med bra trappa som ger smidig access. Trägolv och fönster i två väderstreck. Dessutom gott om förvaringsutrymme i stor garderob samt kattvind.

KÄLLARPLAN inrett med påkostad SPA-avdelning. Bastu, bubbelbad och dusch samt WC. Kaklat med golv i klinkers. Tvättstugedel med relaxyta som rymmer sällskapsmöbler.
Detta plan rymmer även ett sovrum/sällskapsyta, som har vattenburen golvvärme, med plats för soffa och TV-hörna. Egen entré med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob ger en smidig vardag och ett perfekt tonårsrum eller kanske blivande uthyrningsdel, om man så vill.
Nedre hall med förvaringstillfälle.

Generellt genomtänkt planlösning ger ett tilltalande och yteffektivt hem med rymd och ljus i alla rum.

Den skyddade lugna återvändsgränden av Flodavägen bjuder idel villaidyll. Nästan bilfritt, vilket ger en barnvänlig miljö. Grönskande tomt med klassiskt 1930-talshus där alla ytor nås av solen från flera väderstreck. Välbeläget med insynsfria härliga rum och fin västvänd tomt med träd och perenner som blommar vackert från vår till höst och effektivt ramar in tomten. "Trofast", 12:ans spårvagn tuffar diskret förbi och slingrar sig vidare genom Västerleds villaidyll. Hållplats på några minuters gångväg vilket smidigt tar dig vidare ner till Alviks Torg och T-bana/Tvärbana.
Närområde med genomgående trivsam inramning och stenkasts avstånd till såväl Mälaren som skogsallmänning, perfekt för lek och bus. Välhållna villor med gott om barnfamiljer samt eftersökt 55+ boende i flerfamiljshusen i närområdet, dit kötiden är lång och många av Västerleds villasäljare väljer att flytta in när villan känns för stor.
Sammantaget ett skyddat läge med allt vad man söker i ett villaboende samt bekvämt pendelavstånd till City. Det bästa av två världar!

Välkommen på visning önskar Håkan Jansson HusmanHagberg.
Vänligen kontakta mäklaren på telefon 0708141212 för visning

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma

Kontakta mäklaren

Håkan Jansson

HusmanHagberg Bromma
Mäklare Håkan Jansson, HusmanHagberg Bromma
0708-14 12 12