Skogsgatan 38

Centralt, Aneby Karta & restider

2 495 000 kr
VillaVilla

På Skogsgatan 38 slås du, direkt vid stenmurens entré, av hur fin, påkostad och spännande denna suterrängvilla är. Detta gedigna hem lämnar inget åt slumpen och har fantastiska storlekar i sina öppna sällskapsytor, detta är ett hem för de stora bjudningarna. Både inne och ute imponerar det och väcker stor nyfikenhet hos förbipasserande. Bostadens entréplan inrymmer rymliga ytor i vardagsrum, kök och i den härliga vinterträdgården med stora fönsterpartier ut mot trädgårdens tomtyta och skogsbrynet i tomtgräns. Vidare finns ett allrum och två sovrum. Lägg därtill ett kaklat duschrum! En trappa ner, i suterrängplanet, finns direkt en gillestuga med en insatskamin från Keddy, stora ytor och vackert trägolv. Här finns ytterligare tre sovrum, gott om förråd för förvaring samt en stor tvättstuga med separat ingång. De kalla vinterkvällarna finns möjlighet till avkoppling i bastun som sammanbinds med ett kaklat duschrum. I våningsplanet finns också wc som är modernt renoverad med vitt kakel på väggar och grå klinker på golv.

Den vackra trädgården skapar en fantastisk oas. Pedantiskt omhändertagen och insynsskyddad ger denna trädgård goda förutsättningar för en riktigt stor trivsel. Till bostaden finns garage med el-port, från baksidan når du också ett stort förråd med plats för arbetsbänk och vedförvaring. Förvärv är gjord av grannfastigheten och nu sammanslagen med nummer 38, stort markarbete är gjort och bygglov är beviljat för ett stort garage. Perfekt för dig som driver din egen verksamhet! Möjligheterna är stora, endast fantasin sätter gränserna.

Med sin placering bor du med ett mycket centralt läge i Aneby! Du har närhet både till centrum, mataffärer, skolomsorg och kommunikationer.

Detta är en villa som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
197 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
2 129 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
39 054 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skogsgatan 38 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Driftkostnad
39 054 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 526
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 18 dagar sedan, den 7 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips