Danderydsvägen 42

Djursholm, Danderyd Se på karta

12 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
260 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 089 m²
Byggår
1959
Antal besök
12 445
Dagar på Hemnet
15

Chans att skapa ditt drömhem av en villa med ypperligt läge nära strövområden, golfbana och Roslagsbanan. Villan har i dagsläget 9 rum och sällskaplig planlösning med stort vardagsrum, matsal i genomgång, yteffektivt kök, och en "flygel" med sovrum i olika storlekar.

En uteplats vid entrén omfattar en öppen stenlagd yta och ett uterum med eldstad närmast huset och ingången. Ytterligare en stenlagd uteplats finns närmare entrén till tomten, som för övrigt är en av fastighetens stora fördelar – här får familjen en plan, mycket fin trädgård på hela 2 089 kvm, med ett flertal träd och annan grönska som ger en lummig inramning och insynsskydd.

Huset är byggt 1959 och omfattar utöver markplanet två avskilda övervåningar. Det gör huset ovanligt, med såpass många rum i ett plan. Fastigheten har även ett stort garage med inredningsbar vind. I huset är en wc är iordninggjord och taket är bytt, i övrigt har villan renoveringsbehov av bl a kök och badrum, vilket ger stora möjligheter att utforma rum och planlösning efter egna önskemål. ÖVervåningarna har idag två rum i vardera del och den en går att öppna upp till en stor lounge, föräldradel eller hobbyrum.

Huset har samtidigt flera detaljer man gärna tar tillvara, som de öppna spisarna i vardagsrummet och uterummet samt flera fina trägolv. Fasaden är också i bra skick och så gott som underhållsfri.

Utöver fin potential och grym tomt har huset ett väldigt tilltalande läge, med gångavstånd till stora friluftsområden där det även finns golfbana, närhet till bad i Ösbysjön, ridhus med mera. Flera förskolor och skolor finns också inom gång- eller cykelavstånd, närmast Ekebyskolan bara ett par minuter bort, men även British International School, Futuraskolan. Viktor Rydbergs skola och Danderydsgymnasiet ligger också lättillgängligt.

Även kommunikativt är läget riktigt bra, med promenadavstånd till både Altorp och Djursholms Ekeby på varsin gren av Roslagsbanan, samt bussar ett par minuter bort som går till både Djursholms torg och Danderyds sjukhus.

Välkommen till ett härligt läge och en i grunden gedigen 50-talsfastighet, redo att renoveras till toppklass!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd