Bjurfors Täby Danderyd

Bjurfors Täby Danderyd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Biblioteksgången 6, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 6

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 500 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6
4 205 kr/mån
38 462 kr/m²

• Högt upp i huset med fantastisk utsikt • Oslagbart läge • Stabil förening • Stambytt badrum Med slående utsikt finner ni denna mycket välplanerade lägenhet på en av Täbys mest attraktiva adresser. Denna fina tvåa ligger högt upp i huset med en njutbar utsikt. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Klassiskt kök med vita luckor och plats för middagsbord. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner på. Här finns plats för både soffgruppen och stora matsalsbordet. Lägenheten är i genomgående fint skick. Här bor ni så centralt som man kan bo på en av Täbys populäraste adresser i en mycket stabil förening. Alldeles utanför porten finner ni Täby Centrum som erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, klädbutiker, restauranger, biograf, gym samt mycket goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Byalagsvägen 38, Ella Gård, Täby kommun

Byalagsvägen 38

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
6 595 000 kr
108 + 12 m²
5 rum
153 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta hus som genomgått en totalrenovering 2022. I detta optimala gavelläge finns allt man kan önska sig. Fyra rum, varav tre sovrum, ger gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Möjlighet finns även för ett fjärde sovrum. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för mysiga filmkvällar och sällskapsspel. Bostaden erbjuder tre sovrum, varav ett generöst master bedroom med egen klädkammare - perfekt för den som önskar extra förvaring eller en privat arbetsplats. Det välkomnande vardagsrummet bjuder på gott om plats för både soffa och matgrupp, vilket skapar en härlig samlingspunkt för familj och vänner. Köket är väldisponerat och utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den matlagnings intresserade. Den praktiska hallen har goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. De två badrummen är rymliga och fräscha, varav det ena har badkar. Tomten är en ljuvlig oas i form av lättskötta trädgårdsytor och en stor altan i soligt läge. Här kan du njuta av avkoppling och umgänge utomhus under årets varmare månader. Altanen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för grillkvällar, middagar under bar himmel eller lekstunder för barnen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende i en attraktiv omgivning. Den ljusa och luftiga atmosfären, de välplanerade utrymmena och den underbara uteplatsen gör detta till ett hem du trivs i. Läget är perfekt, i populära Ella Gård, med närhet till allt du behöver. Skolor, natur, lekparker och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd som med korta intervaller tar dig in till Danderyd eller Mörby centrum. Om du letar efter ett välplanerat, välskött och barnvänligt hus i ett attraktivt läge, är detta bostaden för dig! Varmt välkommen på visning!

Vildrosgränd 3, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Vildrosgränd 3

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
5 150 000 kr
117 m²
5 rum
266 m² tomt

Drömmer du om ett barnvänligt radhus med altan, balkong och carport i natursköna Täby Kyrkby? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Detta trivsamma radhus på två plan erbjuder allt du kan önska och lite till. + Gavelläge + Syd/väst läge + Ljust och fräscht + Närhet till skola och kommunikationer Perfekt läge för barnfamiljen med närhet till Byleskolan, förskolor, lekplatser och grönska. Njut av solen och utsikten från både altanen och balkongen. Carport och förråd ger praktisk förvaring och goda kommunikationer tar dig enkelt in till Stockholm city. Välkommen till en välplanerad och ljus bostad. Entréplan med trevlig uteplats och inbjudande hall. Stort och ljust kök med matplats och direkt utgång till altanen. Socialt vardagsrum med gott om plats för umgänge. Fyra rogivande sovrum på övre plan, varav ett med balkong. Helkaklat badrum med takdusch. Tvättstuga i anslutning till köket. Stort förråd på framsidan och mindre förråd på baksidan. Förutom allt detta är det nära till centrum med butiker, restauranger och Roslagsbanan. Vallentunasjön och fina grönområden på nära håll. Endast 23 minuter till Stockholm Östra med Roslagsbanan. Dag- och nattbuss i närheten.

  • Plus
Ellagårdsvägen 71, Ella Gård, Täby kommun
  • Imorgon

Ellagårdsvägen 71

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
6 050 000 kr
111 m²
5 rum
202 m² tomt

Sol, grönska, lugn och ro i en idyllisk omgivning - välkommen till detta underbara radhus i Ella Gård! Detta rymliga och trivsamma radhus har allt du kan önska för ett bekvämt och lyckligt familjeliv. Njut av solen på den trallbelagda altanen i din egna atriumgård. Bostaden ger bra sällskapsytor och egna rum för alla i familjen. Uteplatsen är ytterligare ett stort plus – här har du en tomt som kräver minimalt underhåll i ett soligt och privat läge. Förrådet på atriumgården är inrett och disponeras i dagsläget som ett extra sovrum/gästrum. Här bor du insynsskyddat med minimalt underhåll i ett fantastiskt område! I populära västra Ella Gård bor du i ett lugnt och barnvänligt område samtidigt som läget är centralt med närhet till flera av Täbys populära skolor. Ellagårdsskolan är det naturliga valet men här finns även andra skolor på nära avstånd. Skarpängsskolan, Enhagenskolan (Täby Friskola) samt Tibble och Åva gymnasium nås på kort cykelavstånd. Närheten till Täby centrum gör det smidigt med både vardags- och helgshopping både i Täby C och när man vill ta bilen till exempelvis Arninge eller andra handelsplatser. För vardagshandel är det en kort promenad till ICA (Rösjöhallen) eller Lidl. Med smidiga kommunikationer når du enkelt såväl Stockholms innerstad som andra knutpunkter. Det är gångavstånd till Roslagsbanans stationer Tibble och Roslags Näsby. Buss 614, som går till Täby C, har en hållplats precis invid huset och buss 611 samt 613, fem minuter bort, går till Mörby Centrum/tunnelbanan och till Kista. Med bil är du snabbt ute på E18.

  • Plus
Bomvägen 3, Grindmossen, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Bomvägen 3

Villa
Grindmossen, Österåkers kommun
Bjurfors Täby Danderyd
4 295 000 kr
80 + 7 m²
3 rum
2 730 m² tomt

+ Gångavstånd till Domarudden med vacker natur och badplats + Områdets byggnadsplan ger möjlighet till utbyggnad + 5 minuter med bil in till centrala Åkersberga + Goda kommunala förbindelser + Högt och fritt läge med tomt om nästan 2800 kvadratmeter + Sol hela dagen och kvällen på den ljuvliga terrassen Myten att du enbart kan välja mellan att bo mitt i smeten eller långt ute på landet kan från och med nu krossas - låt oss presentera denna unika fastighet belägen i högt läge med fri vy över skog och natur med endast en kort bilfärd in till Åkersberga Centrum! Den friliggande villan på Bomvägen 3 såg sina första spadtag redan 1958 och har sedan dess byggts ut i två omgångar till det charmiga permanentboende det är idag. Här möter modernitet och elegans originell arkitektur, ett förtrollande ljusinsläpp och en social planlösning där hela familjen kan samlas vid högtider och firanden. Under årets varmare period är den väl tilltagna tomten och den generösa terrassen en självklar placering när det vankas mysiga middagar eller vinkvällar i goda vänners lag. Mot höstkanten, när kylan smyger sig på, samlas ni istället framför täljstenskaminen i vardagsrummet. En kort promenad bort finns naturreservatet Domarudden där du kan bada i Drängsjön från både klippor och strand. Utöver en mycket populär restaurang finns här möjlighet att hyra fiskebåt, gå på vandringsäventyr längs Roslagsleden och hyra stuga för övernattning. För den golfintresserade finns Åkersbergas uppskattade golfklubb på 10 minuters avstånd med bil från ditt nya hem. Vidare har du inom omedelbar närhet allt du kan tänkas behöva för en smidig livsstil av hög kvalitet - kommunala förbindelser direkt in till city från Åkersberga C, ett bredd utbud av restauranger och barer, shopping, apotek och livsmedelsbutiker. Tre minuters cykelväg bort finns busshållsplats med förbindelser direkt till Danderyd och Norrtälje. Den lycklige som blir ny ägare till Bomvägen 3 förvärvar inte bara en sällsynt ljuvlig fastighet utan bosätter sig även i det bästa av de två världarna där centralt och enkelt möter natur och lantlig miljö. Detta är ett läge och ett hus som måste upplevas på plats - välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Plus
Rättarvägen 8, Löttingelund, Täby kommun

Rättarvägen 8

Villa
Löttingelund, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
13 950 000 kr
208 m²
7 rum
1 469 m² tomt

Coolare än så här är svårt att bo – i princip i en svart låda, varsamt och vackert integrerad med omgivningen, med raka strama linjer och en självklar enkelhet. En arkitektoniskt spännande villa med känslan av ett möte mellan nordisk och japansk design, med fria ljusflöden över stora öppna ytor. Bostaden har dessutom ett av Löttingelunds bästa lägen, avskilt intill en stor allmänning och ett stenkast från den norra ”toppen” på Rönningesjön. Villan har en boyta på 208 kvm, totalt 7 rum och flera soliga utomhusytor, främst den magnifika takterrassen. Husets form är som två stora kuber med en smalare passage som på entréplanet ger plats för en innergård, nästan som ett atrium eller en ljusgård, skyddad från insyn – ett speciellt rum som är både ute och inne. Villan är ritad av arkitekten David Eliasson och byggd av dåvarande Egnahus, som arbetade med höga ambitioner för sina projekt vad gäller arkitektur, funktionalitet och långsiktig hållbarhet med strävan efter att anpassa varje hus till dess specifika plats och skapa bostäder som åldras med skönhet. På just den här platsen har det resulterat i ett hänförande och annorlunda hem med plats för en stor familj och många gäster. Planlösningen lämnar inget i övrigt att önska, med två våningar där nedre planet bjuder på en fantastisk rumslighet med stora sammanhållna ytor som håller ihop de två delarna på ömse sidor om innergården, som inramas av glaspartier från golv till tak. I sällskapsdelen har vardagsrummet likaledes höga glaspartier längs hela gavelsidan, med skjutparti ut till den stora verandan som vetter mot öster och har första parkett mot ett öppet landskap. De fyra sovrummen är fördelade med två på respektive våning, och huset har en genomtänkt flexibilitet där de två mindre allrummen kan användas på flera sätt och även göras om till ytterligare sovrum alternativt arbetsrum, bibliotek med mera. På så sätt är villan ett långsiktigt hållbart hem som fungerar utmärkt med flera barn men även i en framtid då barnen flyttar hemifrån. På övre plan leder en halvtrappa upp till den enorma takterrassen, lika stor som nedre våningens sällskapsdel – en sagolik uteplats som är helt privat och med generösa ytor för matgrupp, loungemöbler, vilstolar med mera. Takterrassen har framdragning för vatten och el om man vill installera ett utomhuskök och regnvattnet tas om hand av dolda stuprör. Villan är från 2013 och karaktäriseras inte bara av en iögonfallande design utan även av utsökt kvalitet och elegans i hela interiören, från golv till tak och kök samt med den senaste tekniken för ljud och ljus. I rummen ligger ett vackert och rustikt kubbgolv från Almedalsgolv, med ändträet uppåt vilket ger både ett levande intryck och en extremt tålig yta. En ljusdesigner har anlitats för att skapa maximal effekt av ljusinsläppet utifrån och även ljuset inomhus, som är optimerat med italienska armaturer. Till skillnad från vanliga spotlights sprider de ljuset på väggar och golv istället för i ögonen eller uppe vid taket. Ny teknik, energisnåla lösningar och bergvärme har resulterat i ett energieffektivt hus och energiklass B, vilket kan ge gröna bolån. Tomten på hela 1 469 kvm ger rejäla och välproportionerade ytor kring huset samt utrymme för mindre odlingsprojekt. Nuvarande ägare hade bygglov för en carport på betongplattan med p-platser. Tiden har dock löpt ut så en ny ägare får söka på nytt, om man vill. Villans läge och tomtens storlek gör läget väldigt privat. Mellan detta hus och det

  • Energieffektiv
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 23

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 635 kr/mån
54 239 kr/m²

På bästa läge intill idylliska Centralparken finns nu denna tilltalande bostad belägen på plan tre till salu! Ditt nya hem bjuder på 46 välplanerade kvadratmeter där varje millimeter, från golv till tak, är genomtänkt och i det närmaste nyproduktion du kan komma. Samtidigt som du njuter av hög standard och nyskick bor du i en trygg förening med stabil, god ekonomi. Det bästa av två världar, helt enkelt. Bostadshuset är beläget vid en lugn återvändsgata intill park och skog som lockar med vackra promenadstråk och idyllisk natur. Via smidiga förbindelser och med busshållsplatsen en kort promenad från adressen, tar du dig smidigt kommunalt till Täby Centrum på mindre än 7 minuter. Och på knappa 3 minuter når du Näsbypark varifrån Roslagsbanan tar dig vidare in till Stockholm Östra. Lägenheten präglas av stilrena materialval, väl tilltagna ytor för en social livsstil och flera lyxiga tillval. Låt dig värmas efter duschen av golvvärmen i badrummet. Imponera på gästerna med det estetiskt tilltalande köket och njut av kvällssolen i goda vänners lag på den insynsskyddade balkongen i högt läge med behaglig vy som, förutom skogen, vetter mot föreningens lummiga innergård. Här är det bara att vrida om nyckeln, flytta in och stormtrivas på en gång. Välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sippvägen 9B, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun

Sippvägen 9B

Radhus
Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
10 300 000 kr
158 m²
6 rum
3 780 kr/mån
65 190 kr/m²

Fantastiskt bostadsrättsparhus på Viggbyholms attraktiva sjösida. Med stilren exteriör och en interiör, där man satsat på kvalitet och innovation, kombineras här både form, design och funktion på ett läckert sätt. Arkitektbyrån Blooc har med säker hand skapat något unikt. Den industriella stilen tillsammans med varma toner ger det perfekta boendet för den moderna familjen som vill komma hem till ett läckert boende med minimalt underhåll i fina uppvuxna villakvarter med bara ett stenkast till havet och skärgården. Läget är lugnt och trivsamt, suveränt för barnfamiljen. På sjösidan ligger förskolan Pilfinken och Drakskeppsskolan (F-5). De större barnen brukar välja Bergtorpskolan, Näsbyparkskolan eller Engelska skolan. Till Roslagsbanan är det gång-/cykelavstånd och här kan man välja på Näsby Parks eller Viggbyholms station. Att ha nära till havet och den begynnande skärgården är tjusningen med läget. Här finns badplatser, både från strand och brygga, samt möjlighet till båtliv i Viggbyholms båthamn. De långa strandpromenaderna ger härliga promenader och Viggbyholms gård med sitt stall och ridskola ger en miljö man ofta inte hittar så här nära stan. Dessutom finns det fotbollsplaner, innebandyhall, tennisbanor och badmintonbanor inom kort avstånd. Här finns det mesta man kan önska i form av aktiviteter och på sommaren brukar man även se seglarskolorna utanför Viggbyholms båthamn.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Boulevarden 66, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 66

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
10 200 000 kr
122 m²
5 rum
vån 10/10
6 333 kr/mån
83 607 kr/m²

Välkommen till en fullkomligt magisk bostad i form av en unik etagevåning à fem rum, med dubbel takhöjd på dryga 5 meter i vardagsrummet och känslan av en maffig studio på Manhattan – med skillnaden att här har du fri utsikt åt alla håll utan några hus i samma höjd runt omkring. En stark kandidat till Täby Parks bästa läge! I ett bostadshus som sträcker sig över andra byggnader i närheten, blir denna penthouse-lägenhet nästan som en villa högst uppe på toppen, där du har hela våning 9 och 10 för dig själv, utan grannar ovanpå och inte heller på tre sidor av lägenheten. Ett unikt boende med underbara volymer, dubbla balkonger och utsikt i alla fyra väderstreck. Boytan på 122 kvm är dessutom ypperligt väl fördelad på de två planen, med ett hänförande vardagsrum där den dubbla takhöjden skapar en maffig rymd och luft, samtidigt som lösningen binder ihop och skapar kontakt mellan de två etagen. Sovrummen är i sin tur fint fördelade med två per våning, och det finns givetvis badrum på båda planen. Våningen har två balkonger, en mot väster och en mot öster. Vardagsrummets balkong sträcker sig som en lång terrass längs nästan hela väggen och har kanonläge med eftermiddags- och kvällssol. Även om huset inte är extremt högt, är känslan hisnande då man tittar ner och betraktar bilar och folkliv i litet format på marken. Att bo på den här höjden innebär också ett lugn och en tystnad, förstärkt av att det inte finns några andra lika höga hus i närområdet. Men när du väl tagit hissen ner och klivit ut genom porten, finns det mesta av livets goda och nödvändiga nära till hands, dels i de egna mysiga hemmakvarteren i kvartersstaden Täby Park och dels i Täby Centrum, som finns inom promenadavstånd (cirka 500 meter). Skolor, förskolor och sporthallar finns också inom gångavstånd, liksom fina naturområden. Sist men inte minst är det nära till både buss och Roslagsbanan (Galoppfältet), som ligger endast ett par hundra meter från huset, samt till större trafikleder med snabb restid in till Stockholm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slottsvägen 2, Näsbypark sjösidan, Täby kommun

Slottsvägen 2

Lägenhet
Näsbypark sjösidan, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 001 kr/mån
44 545 kr/m²

I en välskött och mycket trevlig förening finns nu en superfin tvåa till salu, i kanonläge nära havet, naturen, Näsby Park centrum och Roslagsbanan! Lägenheten ligger på en halvtrappa i en av föreningens tre portar. Här får du den lika ovanliga som trevliga möjligheten att bo i lägenhet i villaområde. Boytan på 55 kvm är ypperligt fördelad på ett generöst vardagsrum och sovrum mot trädgården och ett rymligt och bra kök med matplats mot gatan. Även hall och badrum är av bra storlek. Den utmärkta planlösningen gör att inget rum känns trångt eller litet. Lägenheten präglas av en välbevarad karaktär tillsammans med modern fräschör och funktion tack vare flertalet renoveringar. Färgsättningen är i ljusa toner och badrummet är helkaklat. Lägenheten ligger i en 40-talsfastighet med genuin karaktär och fina originaldetaljer. Det är sällan det säljs lägenheter i Brf Trossen, en välskött stabil föreningen med låg belåning och gemensam trädgård med uteplats att kunna njuta av på sommaren. Att man dessutom har en parkeringsplats som ingår i avgiften är ovanligt och ett stort plus. I föreningens källarplan finns tvättstuga och förråd. Läget på Näsby Parks sjösida ger direkt närhet till havet och dess unika strandlinje med långa strandpromenader för allmänheten, klippbad, sandstrand och bryggor som du kan njuta av alla årstider. Mötet med skärgården, båtarna, skridskoåkarna och vinden från havet ger en underbar hemmamiljö. Näsby Slott ger en fin närmiljö och här finns även restaurang och café samt kajakuthyrning. I närheten finns Näsbyvikens båthamn och några mindre båtklubbar.

Kometvägen 5, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 5

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/11
4 228 kr/mån
49 167 kr/m²

Att vrida om nyckeln och göra entré i denna exklusiva bostad kommer överträffa allt vad förväntningar heter. Välkommen att upptäcka en helt och hållet ojämförlig, mycket exklusivt renoverad tvårumslägenhet i eftertraktade Grindtorp. Denna omsorgsfullt planerade bostad är inte bara en lägenhet utan ett facit på hur bra det kan bli när varje kvadratmeter får uppnå sin fulla potential. Här bor du i trygg atmosfär, är del av en mycket uppskattad och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening och har samtidigt omedelbar närhet till city-liv samt Täby Centrum på gångavstånd. Smidiga kommunala förbindelser finns och busshållplats har du bokstavligen precis utanför porten. Dras du mer till natur och skog än restaurangbesök stadsliv, har du grönska runt husknuten och vackra promenadstråk samt populära Centralparken som du når till fots på knappa 15 minuter. I ditt nya hem möter exklusiv elegans en personlig modernitet. Varje detalj är imponerande noggrant utvald och allt från den italienska marmorskivan i köket till det inbyggda Plejd-systemet för belysning sätter tonen för en livsstil av lyx och välbehag. Man brukar säga att man inte kan få allt, bevisligen är det dags att skrota det uttrycket eftersom vi här har undantaget som bekräftar regeln. Bo bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva i en topprenoverad bostad med stor balkong i bästa solläge och luta dig tillbaka av tanken på att du investerat i en av Täbys mest stabila och väletablerade föreningar. Här får du fullkomligen allt och lite till - välkommen att uppleva ditt drömboende på plats, varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Åkerbyvägen 220, Täby Centrum, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Åkerbyvägen 220

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 950 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2
4 884 kr/mån
34 104 kr/m²

Välkommen till Åkerbyvägen 220 och omåttligt populära BRF Farmen! På andra våningen, med ett av områdets bästa lägen, finner du denna välplanerade lägenhet. Här bor du centralt med absolut närhet till Täby centrum och med smidiga kommunikationer direkt in till Stockholm city. Bostaden har ett fritt läge utan insyn med balkong i utmärkt syd/väst läge. + Två trappor + Balkong i fritt syd/västläge + Stabil och väletablerad föreningen med god ekonomi + Ostört och fritt läge Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rialavägen 12, Roslags Kulla, Österåkers kommun

Rialavägen 12

Tomt
Roslags Kulla, Österåkers kommun
Bjurfors Täby Danderyd
1 395 000 kr
5 602 m² tomt

Rialavägen 12 - dryga 5 600 kvm potential för att bokstavligen bygga upp ditt drömliv. Här bor du i det bästa av två världar med bara 150 meter till närmaste sjö med badplats och närhet till idylliska Wira Bruk. I de lugna omgivningarna har barnen alltid nära till skola och förskola (150 m gångväg) samtidigt som smidiga kommunikationer med direktbuss finns från Åkersberga Centrum. För den bilburne tar du dig enkelt in till Åkersberga på ca 20 minuter samt Stockholm på ca 45 min. Tidigare har bygglov beviljats för tvåbostadshus om 250 kvm med en byggnadsyta på 430 kvm. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område vilket vidgar chanserna att verkligen få sätta sin egen prägel på det nya boendet. Sammantaget är Rialavägen något för dig som länge längtat efter att få bo i en fridfull miljö med Östersjöns närvaro runt hörnet. Kanske har du länge velat köpa hus men inte hittat något som faller dig i smaken eller så har det varit krångligt med bygglov och att få ihop pusselbitarna för att förverkliga drömmen. Välkommen till en fastighet där alla pusselbitar redan är färdiglagda - åk förbi och kika när det passar er eller kontakta ansvarig mäklare för visning. Varmt välkomna hem!

  • Plus

Visar alla 13