Bjurfors Täby Danderyd

Bjurfors Täby Danderyd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flygvillevägen 15, Hägernäs Strand, Täby kommun
Flygvillevägen 15, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Flygvillevägen 15, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Flygvillevägen 15

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
3 650 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/7
4 925 kr/mån
49 324 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem vid vattnet i ett av Täbys mest eftertraktade bostadsområden, Hägernäs Strand! Denna fantastiska trerumslägenhet erbjuder inte bara ett förstklassigt boende utan också en smidig, lättsam livsstil av hög kvalitet. Med en yta på 74 kvadratmeter får du generöst med utrymme att skapa ditt drömhem utifrån dina egna preferenser. Helt enkelt en bostad som bara måste upplevas på plats! Direkt när du stiger in i den ljusa och luftiga bostaden slås du av det vackra ljusinsläppet från flera väderstreck som, i kombination med den öppna planlösningen, skapar ett rymligt hem att direkt kunna flytta in och trivas i. Njut av sena sommarkvällar på den mysiga balkongen i högt läge och med fri vy över sjö och natur. Är du mer av en morgonmänniska startar du utan problem dagen med en avkopplande tur längs strandpromenaden. Lägenheten är inte bara geografiskt perfekt belägen, utan även välplanerad och med möjlighet att nyttja varenda kvadratmeter. En inbjudande atmosfär i kök och vardagsrum balanseras väl av två rymliga sovrum i bostadens mer avskilda del. Stora fönsterpartier ger lika fint ljusinsläpp här som i lägenhetens sociala delar. Sovrummen ger gott om plats att skapa din egen fristad och tillåter, utöver säng och garderobsförvaring, även ytterligare möblemang om så önskas. Utöver sovrummen finns en klädkammare som med fördel går att nyttja som mini-hemmakontor eller varför inte en kombo av skrivbordshörna och walk in closet? Flygvillevägen 15 prickar i alla boxar i och med det attraktiva geografiska läget, den moderna och funktionella lägenheten och omedelbar närhet till såväl shopping, kollektivtrafik, gym och restauranger som lummig natur precis runt husknuten. På toppen av detta bor du i en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som hunnit etablera sig väl sedan skapandet. Låt oss knyta ihop säcken genom att sammanfatta ditt kommande hem - så mycket mer än tre rum med sagolik utsikt - detta är rent av en investering i både livskvalitet och välbefinnande. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning och framförallt, varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sätraängsvägen 146, Danderyd - Sätra Äng, Danderyds kommun

Sätraängsvägen 146

Lägenhet
Danderyd - Sätra Äng, Danderyds kommun
Bjurfors Täby Danderyd
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
vån -1/3
2 657 kr/mån
56 964 kr/m²

Till studenten som gärna skippar korridorslivet, till utlandsboende som är trött på att vända hem i tid och otid för att klippa gräset, till den unga vuxna som vill flytta hemifrån eller helt enkelt bara till dig som vill lägga vantarna på ett riktigt trevligt, välplanerat och smakfullt renoverat boende. Stämmer du in på någon av beskrivningarna ovan? Varmt välkommen till Sätraängsvägen 146 där ett hem att stormtrivas i står redo för ny innehavare. Här bor du i natursköna omgivningar med grönska precis utanför fönstret, lummiga ängar och promenadstråk runt husknuten och samtidigt så centralt att bussresan till Mörby med anslutning till tunnelbana inte tar längre tid än 6 minuter. Föreningen är väletablerad och trygg med sk dolda tillgångar i form av flera lokaler för uthyrning som ger en extra inkomst till föreningens kassa. Sammantaget investerar du i ett boende beläget centralt och naturnära för en behaglig livsstil och i en stor bostadsrättsförening med tillgång till både gym och bastu för medlemmarna. Som grädde på moset kan du direkt vrida om nyckeln och flytta in i din nya, väl omhändertagna och renoverade lägenhet. Välkommen på visning, varmt välkommen hem!

 • Plus
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm, Täby kommun
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 45

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
3 200 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/6
4 295 kr/mån
50 000 kr/m²

+ Inflyttningklar nyproduktion med flexibelt tillträde + Havsnära läge och natursköna omgivningar + Räntegaranti - inga plötsliga avgiftshöjningar på grund av ökade marknadsräntor + Svanenmärkt byggnad vilket ger dig extra ränterabatt på ditt bolån och låga energikostnader + Arkitektritad bostad med påkostade materialval och genomtänkt planlösning + Stor balkong med vy över ängar mot lummig innergård + Närhet till både Täby Centrum och Täby Park Det nya bostadsområdet Viggby Ängar lockar med sitt havsnära läge och öppna naturfält runt husknuten. Du flyttar in som första person att bo i den arkitektritade nyproduktionen som med sina öppna ytor, höga läge och placering på sjösidan i Viggbyholm ger en ordentlig trivselfaktor. När du kommer hem njuter du av breda fönsterpartier med ljusinsläpp från flera väderstreck, en flexibel planlösning för ett komfortabelt boende och stilfull design som tagits fram med en medveten tanke bakom varje linje. När du lämnar hemmet har du gångavstånd till både rackethallar, ridbanor, löpspår och grönskande promenadstråk. Till fots når du också ett brett utbud av underhållning, shopping, restauranger och barer plus övrig allmän service i både nybildade Täby Park och populära Täby Centrum. Från de närliggande stationerna Täby C, Viggbyholm och Galoppfältet åker du smidigt in till Stockholm Östra med Roslagsbanan på knappa 20 minuter. Drömmer du också om nyproduktion i naturnära och centralt läge på samma gång? Din dröm är inflyttningsklar - välkommen på visning, varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 23

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 635 kr/mån
54 239 kr/m²

På bästa läge intill idylliska Centralparken finns nu denna tilltalande bostad belägen på plan tre till salu! Ditt nya hem bjuder på 46 välplanerade kvadratmeter där varje millimeter, från golv till tak, är genomtänkt och i det närmaste nyproduktion du kan komma. Samtidigt som du njuter av hög standard och nyskick bor du i en trygg förening med stabil, god ekonomi. Det bästa av två världar, helt enkelt. Bostadshuset är beläget vid en lugn återvändsgata intill park och skog som lockar med vackra promenadstråk och idyllisk natur. Via smidiga förbindelser och med busshållsplatsen en kort promenad från adressen, tar du dig smidigt kommunalt till Täby Centrum på mindre än 7 minuter. Och på knappa 3 minuter når du Näsbypark varifrån Roslagsbanan tar dig vidare in till Stockholm Östra. Lägenheten präglas av stilrena materialval, väl tilltagna ytor för en social livsstil och flera lyxiga tillval. Låt dig värmas efter duschen av golvvärmen i badrummet. Imponera på gästerna med det estetiskt tilltalande köket och njut av kvällssolen i goda vänners lag på den insynsskyddade balkongen i högt läge med behaglig vy som, förutom skogen, vetter mot föreningens lummiga innergård. Här är det bara att vrida om nyckeln, flytta in och stormtrivas på en gång. Välkommen på visning, varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4