Bjurfors Täby Danderyd

Bjurfors Täby Danderyd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blåsippevägen 12, Stocksund, Danderyds kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Blåsippevägen 12, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Blåsippevägen 12, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Blåsippevägen 12

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 350 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 542 kr/mån
81 034 kr/m²

Stort grattis till dig som klickat in dig på bostaden som inte bara är en topprenoverad lägenhet utan också en chans att förvärva livskvalitet av högsta rang! Här erbjuds 29 kvadratmeter exklusivitet i attraktiva Stocksund. Ditt nya hem är beläget bland grönskande omgivningar med den optimala balansen av fridfullt lugn och samtidigt så nära som 50 meter till busshållplats som på knappa 7 minuter tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tunnelbanan. Vidare har du allt du kan önska för en bekväm livsstil på gångavstånd. Stocksund Centrum med livsmedelsbutiker, gym, vårdcentral och köpcentrum nås på 10 minuters promenad. På gångavstånd finner du dessutom populära Svanholmsparken, lummiga promenadstråk och badplatser längs Långängsstrand. Lägenheten i sig är belägen högst upp i gavel med väl tilltagen balkong i bästa solläge och helt utan insyn. Den luftiga, öppna planlösningen ger möjlighet för både dubbelsäng, soffa och matplats för ett socialt leverne. Fönster i två väderstreck ger ett gediget ljusinsläpp och gifter sig väl med de ljusa tonerna och stilfulla materialvalen. Både kök, badrum och allrum är i toppskick så här är det bara att vrida om nyckeln, flytta in och stormtrivas från första sekund. Att du dessutom investerar i en trygg bostadsrättsförening med låg avgift och stabil underhållsplan gör inte valet svårare. Välkommen på visning, varmt välkommen hem! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan och visningsbokning: Alice Brandt, tfn: 070-782 00 89. E-post: [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Fänrikens gata 15, Näsbypark sjösidan, Täby kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30

Fänrikens gata 15

Lägenhet
Näsbypark sjösidan, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
6 550 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 032 kr/mån
85 065 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt fin och välplanerad trea i populära Näsby Slottspark. Den egna uteplatsen, en takhöjd på tre meter samt läget invid slottet gör denna bostad till något alldeles extra. Bostäderna i området är genomgående byggda med omsorg om detaljer och med gedigna, sofistikerade materialval. Här i Norra Parken har kvarteren anlagts med planteringar och vackra parkmiljöer mellan husen, vilket har gjort det till ett mycket populärt bostadsområde i Näsby Park. Här får du en tydlig känsla av villastad tack vare den småskaliga bebyggelsen med tvåvåningshus och parhus. Lägenheten har en härlig öppenhet och ett fritt läge med utblick över innergård och gröna omgivningar. Sällskapsdelen med kök, matplats och vardagsrum bildar tillsammans med uteplatsen en inbjudande helhet. De båda sovrummen är väl tilltagna och bra fördelade på var sin sida om kök och vardagsrum Ett stilrent inrett badrum med dusch är bekvämt liksom bra garderobsförvaring i både sovrum och hall. Till lägenheten hör även ett förråd på entréplanet. Uteplatsen är stor och generös och här kan du njuta av solen från morgon till kväll. Här ryms både matbord och loungemöbel för somrigt uteliv, mysiga måltider och avkoppling. Interiören är långt över standardinredning vad gäller kvalitet, färgsättning och material. Värt att lyfta fram lite extra är det smakfullt inredda köket med kvalitativa vitvaror, den stilrena inredningen i badrum och hall och den ljusa pärlgrå väggkulören. Området är familjevänligt och väldigt grönt. En parkyta med körsbärsträd förbinder Norra Parken med strandpromenaden till ett vackert promenadstråk. Här blir du även granne med Näsby Slott, inklusive barockparken och slottets restaurang. I grannskapet finns café, spa, kajakuthyrning, SATS-gym med padelbanor och det är även nära till skolor och förskolor. Närheten till vattnet ger en tydlig skärgårdskänsla med strandpromenad och badbrygga ett par hundra meter bort. Det är även gångavstånd runt Näsbyviken, Svalnäs, Altorpsskogarna och Djursholms golfbana. Här kan familjen se fram emot ett hem i en idyllisk miljö med slott och slottspark, vatten samt grönska, samtidigt som det bara är ett par stenkast till Roslagsbanan (station Näsby Allé) och mindre än 700 meter till Näsby Parks centrum med det mesta av service man behöver i vardagen. På några minuter är du ute på E18 med snabb restid in till Stockholms city.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Trefaldighetsvägen 14G, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 27 okt
Trefaldighetsvägen 14G, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Trefaldighetsvägen 14G, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Trefaldighetsvägen 14G

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 000 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
4 966 kr/mån
37 037 kr/m²

Centralt och naturnära i det populära området Gribbylund finns denna charmiga tvårumslägenhet med gedigen radhuskänsla som väntar på sin nya innehavare. Bostaden har genomgått en totalrenovering år 2020 och är stilfullt inbjudande med tonsäkra materialval och genomtänkt, öppen planlösning. Utöver de 54 generösa kvadratmeterna boyta får du här lika många uteplatser som antalet rum och kan njuta av sol hela dagen på någon av de två uteplatserna. På Trefaldighetsvägen 14G har du egen entré och slipper krånglet med trasiga hissar och ständiga portkodsbyten. Radhuskänslan kan med andra ord inte bli mer verklig samtidigt som du har all trygghet i ryggen som investering av boende i en bostadsrättsförening för med sig. Oroa dig inte över att behöva klippa gräset utan lägg fullt krut på hur du ska inreda dina två uteplatser för mysiga höstkvällar i soffan med en varm filt och favoritkoppen fylld med gott te. Interiört bjuder ditt nya hem på ett vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, öppna ytor och genomgående hög standard tack vare mycket gott skick och modernitet i genomförd renovering. En kort promenad från ditt nya hem ligger Gribbylunds torg som rymmer livsmedelsbutik, restauranger, ett alldeles nyöppnat gym, övrig allmän service och smidiga kommunala förbindelser direkt till både tunnelbanan och Roslagsbanan. Det går snabbt och lätt att ta sig till transportknutpunkterna Danderyds sjukhus, Mörby C, Täby C och Arninge. Natursköna omgivningar präglar området och lockar med lummiga promenadstråk runt Rönningesjön, välbesökta badplatser och utegym vid Ängsholmsbadet och Skavlöten. För den badsugne är det även kort avstånd till Täbys nya simhall. Börja dagen med frukost på ditt eget trädäck, ta med familjen eller vännerna på dagsutflykt till 4H-gården i Rönninge By och avsluta med en god middag vid någon av restaurangerna på Gribbylunds torg. Hemmavid sover du sedan gott med vetskapen att du bor i en stor, väletablerad bostadsrättsförening i ett lugnt bostadsområde. Håller du med om att det låter som en chans du bara inte kan missa? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Alice Brandt för intresseanmälan redan idag - varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Korsvägen 30, Roslags-Näsby, Täby kommun

Korsvägen 30

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
3 195 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 7/7
3 912 kr/mån
58 303 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten i Roslags Näsby! Njut av ett bekvämt och stilrent boende i denna gavel tvåa högst upp i huset med magisk utsikt och härlig balkong med kvällssol. + Högst upp i huset, helt utan insyn + Kvällssol + Gavel + Genomgående mycket gott skick Lägenheten har genomgått flera smakfulla renoveringar och erbjuder ett modernt kök, ett fräscht badrum och generösa förvaringsmöjligheter. Sovrummet ligger ostört utåt med walk-in closet och gott om plats för såväl säng som skrivbord. Det stora luftiga vardagsrummet har goda sociala ytor och från vardagsrummet når du den magiska gavelbalkongen i optimalt västläge högt ovanför trädtopparna. Köket ligger socialt placerat mot vardagsrummet men samtidigt något avskilt. Här finns allt du behöver och dessutom plats för matbord. Även här med magisk utsikt! Badrummet är stort och smakfullt inrett, i dagsläget med ett badkar, och möjlighet finns att sätta in tvättmaskin om så önskas. Här bor du i ett ostört läge, utan någon som helst insyn, i ett av Täbys populäraste områden med två minuters promenad till kommunikationer, shopping och natur i en väletablerade förening. Parkering finns precis utanför porten, ett stenkast från lägenheten. Välkommen till en sällan skådad möjlighet att få det bästa av två världar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Emblavägen 3, Byle, Täby kommun

Emblavägen 3

Villa
Byle, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
9 900 000 kr
154 + 20 m²
6 rum
802 m² tomt

En fantastiskt fin villa med 6 rum väntar på familjen som uppskattar sällskapsliv, både ute och inne. Huset har två våningar utan källarplan, vilket ger ett massivt ljusinsläpp i alla rum. Entrévåningen domineras av ett fint vardagsrum med burspråk och öppen spis och på övervåningen finns ytterligare ett stort allrum. De många uteplatserna ger generöst med utrymme för solig ”hemesterkänsla” hela sommaren. På gavelsidan mot söder öppnar sig en dubbel terrass med inglasat uterum som fortsätter i ett öppet trädäck med spabad. På framsidan i väster finns ytterligare en vidsträckt terrass, byggd 2021, och på övre plan finns en södervänd balkong under tak. Villan är påkostat och elegant renoverad vad gäller ytskikt, kök, badrum, master bedroom, terrass, målning av fasad med mera. Stor omsorg har även lagts på den app-styrda utomhusbelysningen som omfattar både huset, uteplatserna och trädgården. Tomten omger villan med en plan fin trädgård med klipphäll, putsad mur och en häck som skyddar mot insyn. Utöver isolerat garage och rymlig uppfart för flera bilar finns en isolerad friggebod. Allt detta i ett mycket fint läge i populära Byle i Täby Kyrkby. Från huset är det bara några minuters promenad till både förskola och skola, busshållplats med mera. I Täby Kyrkbys eget centrum finns allt man kan behöva av vardagsservice inklusive gym och apotek samt Roslagsbanan med 20 minuters restid in till Stockholm. I närheten finns även idrottsplats med fotbollsplaner, träningshall, tennisbana och motionsspår.

  • Plus
Kardinalvägen 20, Svinninge, Österåkers kommun
Kardinalvägen 20, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Kardinalvägen 20, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Kardinalvägen 20

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Bjurfors Täby Danderyd
8 000 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
2 110 m² tomt

+ Havsutsikt från den insynsskyddade tomten + Generös detaljplan + En minuts promenad till strand med badplats + Östersjön som en av dina närmaste grannar + Eftertraktat område i natursköna omgivningar På eftertraktad adress och med toppläge i vackra Nantes presenteras nu denna charmiga fastighet. Låt Östersjöns glittrande hav och Stockholms skärgård bli en av dina närmaste grannar. Från den lummiga, insynsskyddade tomten har du inte mer än ett par fotsteg ner till en brygga för boende i området med tillhörande sandstrand. För den som inte är pigg på bad året om går det minst lika bra att avnjuta en avkopplande vy över Resarö Ström och förbiputtrande båtar. Bostadshuset bjuder på 60-talscharm i ett plan med en optimal planlösning där både avskildhet, lugn och samtidigt en social livsstil möjliggörs. Din nya bostad bjuder även på en väl tilltagen altan i rakt söderläge och vy över grönskande trädgård och hav. Det är inte svårt att förstå varför husen i området sällan är till salu i och med den unika kombinationen av skärgårdsnära läge och samtidigt inte mer än 30 minuters bilväg in till centrala Stockholm. Denna chans får bara inte missas och måste upplevas på plats - välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Premium
Södervägen 66, Viggbygärdet, Täby kommun

Södervägen 66

Lägenhet
Viggbygärdet, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 975 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/6
5 132 kr/mån
35 417 kr/m²

Välkommen till Södervägen 66 - i ett högt och fritt gavelläge med balkong i bästa solläge. Med stambytt badrum och i solid förening är detta en mycket trevlig bostad! + Stambytt badrum + Inglasad balkong med kvällssol i högt, fritt läge + Gavelläge + Mycket stabil förening + Garage i huset Lägenheten har ett stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong i bästa sydvästläge. Här njuter du av solen större delen av dagen! I och med det fria och höga läget så är du helt skyddad från insyn. Lägenheten är genomgående med härlig utsikt från två håll. Köket är i gott skick med allt man kan önska och här finns det plats för såväl frukostar som middagar. Välkomnande hall med gott om förvaring. Här finns även en möjlig walk in closet eller extra utrymme för förvaring. Två sovrum som är mycket bra planerade, där du även kan nyttja ena rummet som matsal, om så önskas. Stambytt badrum med wc, dusch och kommod samt förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Läget är lika fint som lägenheten, med närhet till allt! Rönningesjön med bad närmast samt Värtan och havet lite längre bort. Förskolor och skolor, centrum och sporthallar, naturområden och lantlig idyll – allt detta finns inom räckhåll, liksom Roslagsbanan på bara 3 minuters promenadavstånd från bostaden.. Garage finns i fastigheten med hiss hela vägen ner.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Höglandsvägen 28A, Näsbypark sjösidan, Täby kommun
Höglandsvägen 28A, Näsbypark sjösidan, Täby kommun, bild 2
Höglandsvägen 28A, Näsbypark sjösidan, Täby kommun, bild 3

Höglandsvägen 28A

Villa
Näsbypark sjösidan, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
21 500 000 kr
259 + 45 m²
9 rum
986 m² tomt

Varmt välkommen till en gedigen och extremt fin 60-talsvilla, ritad av arkitekt Kaleb Sjödén, för den stora familjen som här kan slå sig ner i ett vackert hem i tre plan. Fastigheten är otroligt välbevarad och välrenoverad och bjuder dessutom på en underbar utsikt och massor av sol tack vare det höga läget i sydvästsluttning. Bostadens 9 rum, varav 5–6 möjliga sovrum, är fördelade över en utmärkt planlösning med en sällskapsdel på varje plan, där mellanvåningen präglas av härligt stora, öppna gemensamhetsytor med eldstad i vardagsrummet och rymlig matsalsdel för många gäster. Sovrummen är också ypperligt fördelade och villan har två stora entréer, relaxdel med bastu, två badrum uppe och två wc. Huset har ett väl tilltaget garage och bra vardagsentré med gott om plats. Huset omges av tre balkonger, en på mellanplan och två på övre plan, alla med riktning mot sydväst vilket ger sol större delen av dagen och långt inpå kvällen. En altan finns även på den sydöstra sidan samt inte minst en stor, rejält byggd uteplats med tak i avskilt läge på trädgårdens baksida. Villan är ett fint exempel på 60-talets gedigna och funktionella byggnadsstil med charmiga och eleganta originaldetaljer och originalmaterial, från vackra fönsterpartier till stentrappa. Räckena i teak har tillförts senare och förstärker den fina karaktären. Huset är samtidigt moderniserat med omsorg om såväl ursprungskaraktären som dagens krav på ett praktiskt hem. I stort sett allt är renoverat sedan början av 2000-talet – el och ventilation, tak och fönster, kök och badrum samt ytskikt löpande. Bergvärme ger låga driftkostnader och huset har porttelefon med kamera, med möjlighet att öppna båda ytterdörrarna från de två övre planen. Alla åtgärder finns redovisade i faktadelen. Tomten och villan ligger högt och fint, med bästa solläge mot sydväst. Den sluttande framsidan ”lyfter upp” huset en bit ovanför gatunivån. Även baksidans trädgård ligger högt och soligt, med fina gräsytor och inte minst den frikostiga uteplatsen med plats för matbord eller loungedel under tak. Uteplatsen har även försetts med ett trädgårdsförråd. Till allt detta kommer en önskeadress med lika kort avstånd ner till Värtans strandpromenad som till Näsbyparks station och centrum åt andra hållet. Huset ligger ett stenkast från havet och med kort promenad till Näsa Ängs strand och Kråkuddens badklippor. Här badas det året runt. På sommaren kan du i princip ta på badrocken och tassa ner till vattnet för ett dopp, eller byta om till träningskläder och spela tennis på Näsbypark tennisklubbs utebanor. Inom några minuter har du även Näsby Slott och slottspark för restaurangbesök, utflykter och promenader. Här får du skärgårdsboende nära stan, med känslan av en lantlig oas fast du bara behöver promenera några minuter för att komma till Näsbyparks Centrum och Roslagsbanan. Även förskolor och skolor finns inom bekvämt gångavstånd. För de mindre barnen finns Slottsparkskolan och från årskurs 4 finns Näsbyparkskolan. Utöver dessa finns även Spiraskolan vid Näsbypark centrum.

  • Premium
Bengt färjares väg 34, Stocksund, Danderyds kommun

Bengt färjares väg 34

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Bjurfors Täby Danderyd
11 950 000 kr
134 m²
5 rum
vån 2/2
7 939 kr/mån
89 179 kr/m²

Inbjudande etagelägenhet med villakänsla, högt i tak, öppen spis, balkong och en fantastisk terrass på 61 kvm med sol från morgon till kväll. Lägenheten har rymliga sällskapsytor och kök i öppen planlösning med utgång till en härlig balkong. En trappa upp finns ett ljust allrum samt den härliga terrassen. Här finns plats för såväl soffor som solstolar och stor matplats. Lägenheten rymmer flera trivsamma sovrum med stora fönster och plats för förvaring där Master bedroom har en walk-in closet och eget stilrent badrum. I lägenheten finns ytterligare ett badrum samt en separat tvättstuga. Omgivningen i anslutning till Stocksundet och Lilla Värtan är mycket trevlig med Stocksunds hamn i närområdet. Mataffär på nära gångavstånd. Fina promenadstråk och utmärkta kommunikationer med direkt närhet till Stocksunds station och Roslagsbanan. Busshållplats i direkt närhet och T-bana vid Danderyds sjukhus. Fastigheten, som uppfördes av Patriam 2017, genomsyras av en riktig hotellkänsla av högsta klass. Bekvämt beläget i byggnaden finns alla bekvämligheter man kan önska, som garage, vinkällare, gym och motionsrum med pingisbord. En bostad att trivas i.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 23

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 719 kr/mån
54 239 kr/m²

+ Belägen i bostadshus på lugn återvändsgata, närmast lummiga Centralparken och Norskogsbadet. + Rymlig balkong i bästa söderläge. Insynsskyddad och vy över grönskande skog. + Etablerad förening med solid ekonomi och stabil underhållsplan. + Smidiga kommunala förbindelser med buss från Källtorpsvägen direkt till Täby C och Näsbypark C på knappa 7 respektive 3 minuter. Härifrån går roslagsbanan direkt in till Stockholms östra station och KTH. + Gångavstånd till Roslags Näsby Trafikplats och direktbussar till bland annat Stockholm city, Danderyds sjukhus, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. + Modernt boende i öppen planlösning, stilfulla tillval i kök och badrum + gott om förvaringsutrymme. + Godkända ritningar för att ta ner vägg (där befintligt städskåp är idag) mellan kök och vardagsrum och göra om till köksö. På bästa läge intill idylliska Centralparken finns nu denna tilltalande bostad belägen på plan tre till salu! Ditt nya hem bjuder på 46 välplanerade kvadratmeter där varje millimeter, från golv till tak, är genomtänkt och i det närmaste nyproduktion du kan komma. Samtidigt som du njuter av hög standard och nyskick bor du i en trygg förening med stabil, god ekonomi. Det bästa av två världar, helt enkelt. Bostadshuset är beläget vid en lugn återvändsgata intill park och skog som lockar med vackra promenadstråk och idyllisk natur. Via smidiga förbindelser från busshållplatsen en kort promenad från adressen, tar du dig smidigt kommunalt till Täby Centrum på mindre än 7 minuter. Och på knappa 3 minuter når du Näsbypark varifrån Roslagsbanan tar dig vidare in till Stockholm Östra. Lägenheten präglas av stilrena materialval, väl tilltagna ytor för en social livsstil och flera lyxiga tillval. Låt dig värmas efter duschen av golvvärmen i badrummet. Imponera på gästerna med det estetiskt tilltalande köket och njut av kvällssolen i goda vänners lag på den insynsskyddade balkongen i högt läge med behaglig vy som, förutom skogen, vetter mot föreningens lummiga innergård. Här är det bara att vrida om nyckeln, flytta in och stormtrivas på en gång. Välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekebyvägen 26, Ekeby, Vallentuna kommun

Ekebyvägen 26

Lägenhet
Ekeby, Vallentuna kommun
Bjurfors Täby Danderyd
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
4 946 kr/mån
29 776 kr/m²

+ Mycket fint skick + Ostört läge + Balkong i syd/väst läge + Absolut närhet till Roslagsbana och Buss + Parkering ingår Välkommen till Ekebyvägen 26 - en varsamt renoverad lägenhet med fina materialval i mycket tilltalande planlösning. Här slås du av det flödande ljuset från de generösa fönsterpartierna. Läget är fritt och du kan med fördel spendera vår- och sommarkvällar på balkongen i fantastiskt solläge. Här bor du med närhet till skog och grönområde i ett lugnt område med Stockholm city endast 30 minuter bort. Den sociala planlösningen visar upp sig från sin bästa sida där kök och vardagsrum är generösa med gott om plats för umgänge. Från köket når du den soldränkta balkongen mot föreningens innergård. Sovrummen är målade i sobra toner och har goda förvaringsmöjligheter. Genomgående gott skick med mycket smakfulla materialval och ett generöst badrum med duschhörna. Här bor du med närhet till vackra Vallentunasjön med fina promenadstråk. I närheten finner du ett flertal lekplatser, utegym och mysiga grillplatser. Dessutom finns en populär 4H-gård alldeles i närheten och stora grönområden för rekreation. Härifrån är det gångavstånd till såväl Ormsta station som Vallentuna centrum med dess utbud av service och butiker samt kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Vintergaloppsgatan 5A, Täby Park, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Vintergaloppsgatan 5A

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
1 750 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 2/6
2 753 kr/mån
50 725 kr/m²

+ Takterrass med magisk utsikt + Gemensam atriumgård ger gott om plats för sociala sammankomster med hela kompisgänget samt möjlighet till både grillning och odling + Integrerade garderober med Elfa-system bakom diskreta skjutdörrar + Endast en innehavare - så nära nyproduktion det går att komma + Belägen i ny stadsdel med brett utbud av restauranger, barer, uteserveringar och träningsanläggning + 22 minuter med Roslagsbanan till Östra Station Välkommen hem till denna optimalt planerade enrummare i populära Täby Park. Bostadshuset är lika centralt som harmoniskt beläget i en kombination av både grönskande natur och omedelbar närhet till restauranger, uteserveringar, livsmedelsbutik och goda kommunala förbindelser. Här vrider du om nyckeln och kan direkt luta dig tillbaka i din nya bostad i toppskick med ljusa och luftiga ytor. Alla bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare i kombimaskin, välplanerad förvaring bakom garderobsdörrar intill alkoven där du sover gott om natten. Fullt utrustat kök för den matlagningsintresserade och gott om plats för både matbord, soffa + vardagsrumsbord och ytterligare möblemang om så önskas. Vidare bor du i en miljömedveten förening som genom sin satsning på cykelpool tillgänglig för alla medlemmar bidrar till en klimatsmart livsstil. När du parkerat cykeln för dagen men inte riktigt känner för att vara hemmavid än tar du dig enkelt upp via hissen till föreningens gemensamma takterass för att inte missa solnedgången från första parkett. Både i bostaden, på taket och runt husknuten har du allt som kan behövas för ett enkelt och trivsamt levnadssätt. Vintergaloppsgatan 5A är ett hem som bara måste upplevas på plats - välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12