Mäklare Seif Wåhlin

Seif Wåhlin

Om mig

Seif är driven, energisk, resultatinriktad och arbetar ständigt med att ge det lilla extra för att överträffa sina kunders förväntningar. Som född och uppvuxen i Täby har han god lokalkännedom. Han arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och ska därmed skräddarsys. Seif vänder utmaningar till möjligheter och kommer med sin kompetens, lösningsförmåga och engagemang att hjälpa er med en lyckad bostadsaffär. Vill du också nå högsta möjliga slutpris? Chansa inte Ring mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Biblioteksgången 6, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 6

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 500 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6
4 205 kr/mån
38 462 kr/m²

• Högt upp i huset med fantastisk utsikt • Oslagbart läge • Stabil förening • Stambytt badrum Med slående utsikt finner ni denna mycket välplanerade lägenhet på en av Täbys mest attraktiva adresser. Denna fina tvåa ligger högt upp i huset med en njutbar utsikt. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Klassiskt kök med vita luckor och plats för middagsbord. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner på. Här finns plats för både soffgruppen och stora matsalsbordet. Lägenheten är i genomgående fint skick. Här bor ni så centralt som man kan bo på en av Täbys populäraste adresser i en mycket stabil förening. Alldeles utanför porten finner ni Täby Centrum som erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, klädbutiker, restauranger, biograf, gym samt mycket goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Byalagsvägen 38, Ella Gård, Täby kommun

Byalagsvägen 38

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
6 595 000 kr
108 + 12 m²
5 rum
153 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta hus som genomgått en totalrenovering 2022. I detta optimala gavelläge finns allt man kan önska sig. Fyra rum, varav tre sovrum, ger gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Möjlighet finns även för ett fjärde sovrum. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för mysiga filmkvällar och sällskapsspel. Bostaden erbjuder tre sovrum, varav ett generöst master bedroom med egen klädkammare - perfekt för den som önskar extra förvaring eller en privat arbetsplats. Det välkomnande vardagsrummet bjuder på gott om plats för både soffa och matgrupp, vilket skapar en härlig samlingspunkt för familj och vänner. Köket är väldisponerat och utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den matlagnings intresserade. Den praktiska hallen har goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. De två badrummen är rymliga och fräscha, varav det ena har badkar. Tomten är en ljuvlig oas i form av lättskötta trädgårdsytor och en stor altan i soligt läge. Här kan du njuta av avkoppling och umgänge utomhus under årets varmare månader. Altanen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för grillkvällar, middagar under bar himmel eller lekstunder för barnen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende i en attraktiv omgivning. Den ljusa och luftiga atmosfären, de välplanerade utrymmena och den underbara uteplatsen gör detta till ett hem du trivs i. Läget är perfekt, i populära Ella Gård, med närhet till allt du behöver. Skolor, natur, lekparker och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd som med korta intervaller tar dig in till Danderyd eller Mörby centrum. Om du letar efter ett välplanerat, välskött och barnvänligt hus i ett attraktivt läge, är detta bostaden för dig! Varmt välkommen på visning!

Vildrosgränd 3, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Vildrosgränd 3

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
5 150 000 kr
117 m²
5 rum
266 m² tomt

Drömmer du om ett barnvänligt radhus med altan, balkong och carport i natursköna Täby Kyrkby? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Detta trivsamma radhus på två plan erbjuder allt du kan önska och lite till. + Gavelläge + Syd/väst läge + Ljust och fräscht + Närhet till skola och kommunikationer Perfekt läge för barnfamiljen med närhet till Byleskolan, förskolor, lekplatser och grönska. Njut av solen och utsikten från både altanen och balkongen. Carport och förråd ger praktisk förvaring och goda kommunikationer tar dig enkelt in till Stockholm city. Välkommen till en välplanerad och ljus bostad. Entréplan med trevlig uteplats och inbjudande hall. Stort och ljust kök med matplats och direkt utgång till altanen. Socialt vardagsrum med gott om plats för umgänge. Fyra rogivande sovrum på övre plan, varav ett med balkong. Helkaklat badrum med takdusch. Tvättstuga i anslutning till köket. Stort förråd på framsidan och mindre förråd på baksidan. Förutom allt detta är det nära till centrum med butiker, restauranger och Roslagsbanan. Vallentunasjön och fina grönområden på nära håll. Endast 23 minuter till Stockholm Östra med Roslagsbanan. Dag- och nattbuss i närheten.

  • Plus
Ellagårdsvägen 71, Ella Gård, Täby kommun
  • Idag

Ellagårdsvägen 71

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
6 050 000 kr
111 m²
5 rum
202 m² tomt

Sol, grönska, lugn och ro i en idyllisk omgivning - välkommen till detta underbara radhus i Ella Gård! Detta rymliga och trivsamma radhus har allt du kan önska för ett bekvämt och lyckligt familjeliv. Njut av solen på den trallbelagda altanen i din egna atriumgård. Bostaden ger bra sällskapsytor och egna rum för alla i familjen. Uteplatsen är ytterligare ett stort plus – här har du en tomt som kräver minimalt underhåll i ett soligt och privat läge. Förrådet på atriumgården är inrett och disponeras i dagsläget som ett extra sovrum/gästrum. Här bor du insynsskyddat med minimalt underhåll i ett fantastiskt område! I populära västra Ella Gård bor du i ett lugnt och barnvänligt område samtidigt som läget är centralt med närhet till flera av Täbys populära skolor. Ellagårdsskolan är det naturliga valet men här finns även andra skolor på nära avstånd. Skarpängsskolan, Enhagenskolan (Täby Friskola) samt Tibble och Åva gymnasium nås på kort cykelavstånd. Närheten till Täby centrum gör det smidigt med både vardags- och helgshopping både i Täby C och när man vill ta bilen till exempelvis Arninge eller andra handelsplatser. För vardagshandel är det en kort promenad till ICA (Rösjöhallen) eller Lidl. Med smidiga kommunikationer når du enkelt såväl Stockholms innerstad som andra knutpunkter. Det är gångavstånd till Roslagsbanans stationer Tibble och Roslags Näsby. Buss 614, som går till Täby C, har en hållplats precis invid huset och buss 611 samt 613, fem minuter bort, går till Mörby Centrum/tunnelbanan och till Kista. Med bil är du snabbt ute på E18.

  • Plus
Åkerbyvägen 220, Täby Centrum, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Åkerbyvägen 220

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 950 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2
4 884 kr/mån
34 104 kr/m²

Välkommen till Åkerbyvägen 220 och omåttligt populära BRF Farmen! På andra våningen, med ett av områdets bästa lägen, finner du denna välplanerade lägenhet. Här bor du centralt med absolut närhet till Täby centrum och med smidiga kommunikationer direkt in till Stockholm city. Bostaden har ett fritt läge utan insyn med balkong i utmärkt syd/väst läge. + Två trappor + Balkong i fritt syd/västläge + Stabil och väletablerad föreningen med god ekonomi + Ostört och fritt läge Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5