Övre gatan 170

Landskrona kommun Se på karta

12 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
222 m²
Tomtarea
535 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
50 235 kr/år

Blomstrande rosor, ett ståtligt hus och ett underbart läge. Detta är nästa åtråvärda Bodröm i Gamla Borstahusen. Detta vackra gathus är byggt i U-formation där en insynsskyddad trädgård och garage gömmer sig bakom. Mitt i denna oas, med en fantastisk vy över både tomt och hus, märker man att både tid och kärlek lagts ner i detta hem. Rosorna spirar, uteplatserna väljer man mellan och till havets böljande vågor når du på några fotkliv.

Detta enastående gathus välkomnar dig med öppna armar in i en planlösning som är häpnadsväckande på många vis. Det stora vardagsrummet möter matsalen och skapar ett stort rum för familj och vänner att njuta av. Intilliggande står köket med sina imponerande rymliga kvadratmeter och enkelt når du trädgårdsoasen och uteplatsen via terrassdörren.

I andra vinkeln av huset finner vi ett sällskapsrum där en pampig eldstad skapar en underbar stämning, perfekt nu när vintern närmar sig med stormsteg.
I huset finner vi 4 sovrum som enkelt blir 5 om behovet finns.

På det populära läget, i gemytliga Borstahusen, finns inte bara den välkända hamnen, mysiga restauranger och underbara promenadstråk. Närheten till Engelska skolan, mataffärer och golfbanor är väsentlig och mycket uppskattad av byborna.

Välkomna till ett unikt hus med charm på riktigt!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Mariella Fåke

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Mariella Fåke, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0733-72 16 16