Flöjbergsvägen 7

Nösund, Orust Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
254 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
778 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Driftkostnad
51 305 kr/år
Antal besök
10 164
Dagar på Hemnet
8

Unik möjlighet att förvärva en påkostad villa som kan delas upp i olika enheter där ni själva kan nyttja en eller flera samtidigt som ni kan kombinera det med uthyrning. Hyresintäkterna bidrar till driftskostnaderna och amorteringar. Vill ni veta mer, kontakta mäklaren.

Ståtligt och vackert står den påkostade villan omgiven av bohuslänskt berg på höjden i Nösund. Med vyer som kittlar, möjligheter som lockar och solnedgångar som berör välkomnar vi er till Flöjbergsvägen 7; blotta 300 meter ifrån salta bad och ett samhälle som välkomnar med öppna armar. Ett samhälle som en gång i tiden varit Orusts centralort, sedermera ett fiskesamhälle med sillsalteri och trankokeri och som därefter blev en semesterort för sommargästerna som kom med ångbåt ifrån Göteborg för tångbad och pensionatsliv.

Det stannar nämligen inte där, att man som bosatt i Nösund får privilegiet att leva i denna prestigefulla miljö. Medlemmar i Nösunds föreningar har möjligheten att nyttja hela fem byggnader; Sjöstugan vid stranden av Lyresund, varmbadhuset med bastu och samlingslokal, två kallbadhus om varsin sida av viken - ett som lämpar sig för barnbad och ett med flera trampoliner - och magasinet ifrån 1800-talet som idag bl. a. huserar ett litet konstgalleri. För att göra bra bättre erbjuder närmiljön en tennisplan, Nösunds Värdshus med hotell och spa samt ljuvliga vandringsleder, ett rikt bestånd av ädla lövträd och en tystnad som idag är svårfunnet.

Hemma på Flöjbergsvägen 7 bjuder denna magnifika villa på en hisnande utsikt över samhälle och hav med musselodlingar och passerande båttrafik. På andra sidan sundet ser man Lyröns nordligaste delar som sedermera möter Sandvik, Edshultshall och Hälleviksstrand. Interiört finner ni en smakfullt designad interiör präglad av ljus och rymd; fönstersättningen är generös och takhöjden likaså - hela 7 meter på sina ställen. Villan är minutiöst planerad och minst sagt påkostad med goda förutsättningar för generationsboende eller uthyrning. Möjligheterna är många i denna exklusiva villa om totalt 9 rum, 6 sovrum, 6 badrum, 5 uteplatser och bra uppställningsplats.

Så, mina vänner, låt nyfikenheten locka och följ tystnaden och friheten till Nösund. Ett måste att uppleva på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.