Kommande

Dillingbyvägen 2

Rösa, Norrtälje kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
165 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
2 050 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
41 068 kr/år
Kommande

På Dillingbyvägen 2 finner du detta stora hus med ett fantastiskt läge nära pendlarbussen till Stockholm. Huset ligger i ett trevligt och soligt västerläge och på den stora altanen kan du njuta av solen från förmiddag till kväll. På altanen, som ligger insynsskyddat på baksidan av huset, finns pool, spabad och ett inglasat uterum. Här kan du verkligen njuta och umgås med nära och kära. Detta är en fastighet med många möjligheter, t.ex. finns en uthyrningsdel/lägenhet som är vidbyggt med garaget. Perfekt för dig som vill hyra ut och bo billigt. Alternativt använder du lägenheten som ett generationsboende. Eftersom huset har många rum finns också möjlighet att driva en verksamhet för boende på fastigheten, t.ex. stödboende eller familjehem.

Detta är också huset för den stora familjen. Totalt finns det 9 st rum, varav 7 sovrum. På entréplanet finns kök, tvättstuga, vardagsrum, badrum och tre sovrum. På övre plan finns fyra sovrum, allrum, toalett och klädkammare. Värmande täljstenskamin finns mellan köket och vardagsrummet. Det finns också installerat en luft/luft-värmepump på övre plan som styrs med wifi och kan användas som AC de varma sommardagarna. Givetvis finns det fiber indraget i huset.

En mycket fin trädgårdstomt med gärdesgård, växthus, rabatter, planteringar och murar. På framsidan av huset finns också ett hönshus. Isolerat dubbelgarage med stenlagd parkering framför garaget.

Avstyckning pågår av fastigheten. Fastigheten kommer efter avstyckningen att vara ca 2 050 kvm (enligt uppskattad uppgift från ägaren). Kontakta mäklaren för mer information om detta. På grund av att fastigheten kommer att styckas av så finns det inget åsatt taxeringsvärde, taxeringsvärdet som står i annonsen gäller hela fastigheten.

Här bor du med pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala. Busshållplats finns bara några hundra meter bort från huset. Härifrån tar du dig snabbt ut på E18 och har endast ca 40 minuter till Stockholm och Arlanda samt ca 50 minuter till Uppsala. Här bor du på landet men ändå nära till Norrtälje som erbjuder matbutiker, shopping, elektronik, caféer, restauranger och mycket annat.

Om du är intresserad av denna fastighet anmäl gärna ditt intresse till mäklaren.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.