Kommande

Rotebro / Gillbo

Rotebro, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
208 m²
Tomtarea
810 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1984
Driftkostnad
42 600 kr/år
Kommande

Välkommen till en rymlig och välplanerad familjevilla om hela 208 kvm med fina ytor både vad gäller sociala ytor och antal sovrum. Villan har idag hela sex sovrum, varav fyra ligger samlade på övre planet tillsammans med ett härligt allrum, badrum samt förråd.

Entréplan erbjuder ett trevligt och välplanerat kök med intilliggande grovkök/tvättstuga, ett trevligt vardagsrum med rymlig matsalsdel i anslutning. På detta plan finns även två sovrum samt badrum.

Villan är uppförd på en härlig trädgårdstomt med bra läge i Rotebro, där du snabbt tar dig till pendeltåg som tar dig både norr- och söderut. Här finns plan gräsyta för lek och spel och för den som önskar finns fina möjligheter till att anlägga en pool på den insynsskyddade tomten. Stort friliggande förråd, 12 kvm uppvärmt och 8 kvm kallförråd, med två separata ingångar finns bredvid huset som är perfekt för all förvaring. Från fastigheten kommer du även snabbt med bil både norr och söderut samt att du har närhet till flertalet skolor och förskolor.

Välkommen till den perfekta villan för den stora familjen eller för er som behöver ha kontoret hemma, här finns plats för det mesta ni kan önska.

För vidare information går det bra att kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Rickard Wiklund

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Rickard Wiklund, Fastighetsbyrån Sollentuna
073-396 40 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas