Fasanvägen 16A

Sollentuna Sjöberg, Sollentuna Se på karta

8 995 000 kr

9 500 000 kr -5%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
189 m²
Tomtarea
802 m²
Byggår
1997

I hjärtat av Sjöberg hittar ni denna villadröm på 189 kvm samt 50 kvm varmgarage - på majestätisk höjd med vy över Edsviken. Belägen på populär adress har vi nöjet att presentera er ett hem för familjen som söker efter ett exceptionellt boende av högsta klass med A-läge i Sollentuna.

Generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna bidrar till en atmosfär i huset ni vill längta hem till. Ett hem som tilltalar familjens alla olika behov och önskemål i form av goda förvaringsmöjligheter, social verksamhet, och sju generösa sovrum. Här har ni också både vind och garage. Utformningen erbjuder sociala ytor på övre planet, med ett stort allrum med delvis öppen planlösning mot köket. Härifrån kan ni gå ut på den helt makalösa balkongen i fritt läge som blickar ut över Edsvikens vatten i härligt syd/väst läge. Vidare finner ni tre rymliga sovrum samt ett badrum.

Entréplan erbjuder fyra väl tilltagna sovrum, duschrum med bastu samt gäst-wc. På detta plan finns även tvättstuga samt gott om förvaring i garderober samt klädkammare. Utvändigt når ni varmgaraget på 50 kvm. Utanför på uppfarten kan ni parkera minst tre bilar.

Det natursköna området är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden. Rösjöskogens naturreservat bjuder på vackra strövområden där en mängd utomhusaktiviteter finns att tillgå i ett av de största orörda skogspartierna i Sollentuna. Närhet till flera badplatser såsom mysiga Edsviken och Rösjöbadet endast en kort promenad bort som blir till det perfekta utflyktsmålet.

Kommunikationerna är utmärkta med Sjöbergs busshållplats ett par minuter från huset där täta avgångar tar dig mellan b.la Sollentuna-, Täby- och Mörby Centrum. Därefter kan du via pendeltåg eller tunnelbana ta dig smidigt in till Stockholm city på endast 15-17 minuter.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar