Vistmansvägen 3, 5, 12

Forshaga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt

Välkommen till ett växande villaområde i idyllisk miljö där du kan förverkliga din bostadsdröm i samarbete med Attraktiva hus och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Företaget Attraktiva Hus som ligger bakom de befintliga villorna på gatan utökar nu området med ytterligare tre parhus samt tre stycken fristående villor av hög kvalitet, i 1 - 2plan enligt överenskommelse. Ett uppskattat företag vars målsättning är att visa att man kan bygga attraktiva bostäder med hög standard även på mindre orter och till attraktiva priser, deras vision är er vision. Därför finns det en löpande dialog kring utformning, interiör och exteriör för att säkerställa kundnöjdheten.

Både exteriör och interiören skapas fritt utan några större begränsningar i löpande samtal med en och samma kontaktperson på Attraktiva Hus.

Tomtavtal tecknas med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och entreprenadavtal tecknas med D&R Konsult AB (Attraktiva Hus) lokala representant. Förslag finns framtaget på både 1-plans och 1,5-plans villa och om du själv har en husmodell som du föredrar så finns alla möjligheter att ta ett samtal kring att uppföra just den modellen!

Se gärna hemsidan för tidigare färdigställda byggen
https://www.drkonsult.se/attraktiva-hus-45229260

Adresser att anmäla intresse för:

Vistmansvägen 3 - Visterud 3:7
Vistmansvägen 5 - Visterud 3:8 *BOKAD*
Vistmansvägen 12 - Visterud 3:9

Attraktiva hus har byggt över 200st hus och en sammanställd offert kommer att kunna erbjudas för totalentreprenad av hus och komplementbyggnad med stilrena och kvalitativa materialval.

Från Vistmansvägen är det ca. 5 minuters bilfärd till centrala Forshaga med all tänkbart serviceutbud. 15 min till Bergvik köpcentrum och ca 20 min till Karlstad centrum. Goda kommunikationsmöjligheter med buss från hållplats en kort promenad bort som tar dig till Forshaga och Karlstad centrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Roberth Brodin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Roberth Brodin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
0766696052