Nyproduktion

Anneberg

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
946 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 946 kvm i ett nytt bostadsområde i Grebbestad! Bygglovet är sökt och husleverans kan ske april 2022 och inflyttsklar redan i maj 2022!

I och med köpet av denna fina tomt ges även möjligheten att bygga ditt drömhem i samarbete med Hjältevadshus på en fint belägen tomt med närhet till havet i Grebbestad! På denna villatomt erbjuds ett 1,5 plans hus vid namn Spira 152.

Spira 152 är ett bra hus att leva i och växa upp i. I hallen finns det gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Köket kan ni välja till om ni önskar köksö eller bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera med insynsskyddat eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum, eller större sällskapsytor. Allt för att anpassa ert behov!

Läget i Grebbestad är perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver.
Grebbestad erbjuder ett gott serviceutbud oavsett om ditt ärende är till de lokala restaurangerna, matbutiken eller den välbesökta bageriet Sjögrens i Backen. Med närhet till E6 når du Göteborgs stadskärna på ca 1,5 h.

Låter det som att du hittat hem? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse, för mer information och för att boka en trygg visning.

Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation.
Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal för att bygga ett gediget Hjältevadshus på tomten. Priset avser nyckelfärdigt hus på tomten, tomtpriset inklusive vatten, avlopp och fiber.
Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med säljaren på Hjältevadshus Sofia Rostedht 0709-296629

När alla handlingar är framme och ni har en samlad kontroll över totalkostnaden för er tomt och Hjältevadshus, skriver vi avtal för markköp och byggnation.

Under dokument finner ni leveransbeskrivning och planlösning.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Tanum

Kontakt

Ester Samuelsson

Fastighetsbyrån Tanum
Mäklare Ester Samuelsson, Fastighetsbyrån Tanum
070-360 01 69
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas