Fastighetsbyrån Tanum

Fastighetsbyrån Tanum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandvägen 27 A, Hamburgsund, Tanums kommun
Strandvägen 27 A, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Strandvägen 27 A, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Strandvägen 27 A

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

2 349 000 kr

58 m²

2 rum

4 580 kr/mån

40 500 kr/m²

Här finns nu möjlighet att förvärva en smakfull bostadsrätt med kvalitet och balkong mot sundet i nyproducerade Brf Ella med centralt läge. Kustsamhället med lokala butiker och restauranger, salta bad, cykel- / vandringsleder och rik kulturhistoria. Förening medger såväl andrahandsuthyrning som juridisk person som köpare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Botten 2, Bullaren, Tanums kommun

Botten 2

Fritidshus
Bullaren, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

650 000 kr

70 m²

3 rum

2 988 m² tomt

Härlig trädgård med fina möjligheter. Stort dubbelgarage med gott om utrymme. Extra förrådsutrymmen finns på tomten. Renoveringsbehov finns på bostadshuset. Beläget i vacker natur med bär och svampmarker.

 • Plus
 • Uteplats
Barberarevägen 2, Tanumshede, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Barberarevägen 2

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

2 895 000 kr

119 m²

3 rum

851 m² tomt

Välkommen till Barberarevägen 2, en nyare bostad från Smålandsvillan i central Tanumshede. Passar er som vill ha ett lättskött och modernt boende med stora fönsterpartier som ger fina ljusinsläpp. Den oinredda ovanvåningen ger möjlighet till upp till ytterligare fyra sovrum, allrum och badrum. Perfekt för den stora familjen! Här bor man med närhet till skola, dagis, fin natur, köpcenter, butiker, E6 och Tanums kommun övriga samhällen.

Gamla Idrottsvägen 4, Rabbalshede, Tanums kommun

Gamla Idrottsvägen 4

Villa
Rabbalshede, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

895 000 kr

79 m²

3 rum

706 m² tomt

Lättskött boende på ett plan erbjuder denna villa. Vackert upparbetad trädgård med syrénhäck och anlagd damm. Kök med matplats, vardagsrum med utgång till altanen, två sovrum och badrum på entréplan. Inredd gillestuga på källarplan, snickarverkstad, förråd och tvättstuga. Granne med servicebutik. Kustära och nära till E6:an och gångavstånd till tågstation och busstation medger goda pendlingsmöjligheter såväl söder som norrut. 20 minuter till Torp köpcenter.

 • Uteplats
Lerholmenvägen 10, Sannäs, Tanums kommun

Lerholmenvägen 10

Fritidshus
Sannäs, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

2 100 000 kr

25 m²

2 rum

872 m² tomt

Kvadratsmart och lättskött fritidsboende i nyrenoverad stuga vid havet och med vacker utsikt däröver erbjuder denna fastighet. Bygg ert drömboende vid havet, här är förberett för nybyggnation med hårdsatt yta och gällande detaljplan medger byggnation av friliggande bostadshus i ett plan. Stugan har öppen planlösning där allrummet inrymmer pentry och utrymme för matbord och soffa. Sovrum och badrum. Altanen vetter mot havet och har vindskydd. Möjlighet att hyra båtplats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Rödhammar 17, Fjällbacka, Tanums kommun

Rödhammar 17

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

4 895 000 kr

40 m²

3 rum

1 204 m² tomt

Lättskött och välplanerat boende. Fastigheten ligger invid Veddö Naturreservat med en fantastisk Bohuslänsk-natur. Med havet som närmsta granne är detta perfekta stället för dig som letar efter en unik plats att tillbringa sin tid på. Möjlighet för servitut på marken mellan fastigheten och havet. 5 minuter från Fjällbacka centrum och 1 km till Fjällbacka Golfklubb. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Strandvägen 27 A, Hamburgsund, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Strandvägen 27 A

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

2 300 000 kr

58 m²

2 rum

4 580 kr/mån

39 655 kr/m²

Sista lägenheten i Brf Ella med centralt läge i Hamburgsunds kustmiljö! Här finns nu möjlighet att förvärva en smakfull bostadsrätt med kvalitet och balkong mot sundet. Kustsamhället med lokala butiker och restauranger, salta bad, cykel- / vandringsleder och rik kulturhistoria. – Allt på ett och samma ställe! Njut av bostaden hela eller delar av året.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Åkaregatan 2, Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkaregatan 2

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

3 195 000 kr

95 m²

4 rum

585 m² tomt

Villa/fritidshus i centrala Grebbestad på solig och lättskött hörntomt med gångavstånd till bryggan med restauranger, bad- och båtliv. Lättarbetat kök med matplats och utgång till rymlig altan i soligt läge. Inredd källare med separat entré möjliggör uthyrning och bergvärme borgar för låga driftkostnader. Goda parkeringsmöjligheter på tomten. Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Uteplats
Trädgårdsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun

Trädgårdsgatan 2C

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

3 200 000 kr

62 m²

2.5 rum

2 929 kr/mån

51 613 kr/m²

Mycket tilltalande lägenhet i etagé i centrala Fjällbacka. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum och balkong. Övre plan med sovrum under ryggåstak, flera takfönster ger fint ljusinsläpp. Loftgång med rymlig uteplats och garageplats inomhus. Kort gångavstånd till centrum och populära Bryggan Fjällbacka. Föreningen medger andrahandsuthyrning. Möjlighet för snabbt tillträde för den som så önskar! Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i lägenheten digitalt!

 • Balkong
Skälleröd 20, Lur, Tanums kommun

Skälleröd 20

Villa
Lur, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

1 650 000 kr

166 m²

5 rum

1 611 m² tomt

Här har ni ett stort och pampigt hus beläget strax utanför Lur. Mycket renoverat på senare år: Nytt avlopp, renoverat badrum, nytt tak, flera fönster bytt samt luftvärmepump installerad och skorsten renoverad. Garage både på tomten och i källaren. Här bor ni mitt mellan Strömstad och Tanum samt nära norska gränsen!

 • Plus
Kville Sandliden 24 A, B, C, D, Kville, Tanums kommun

Kville Sandliden 24 A, B, C, D

Villa
Kville, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

2 330 000 kr

190 m²

6 rum

1 687 m² tomt

Nyrenoverat 2-plans hus inrymmande två separata lägenheter och källare med garage och förråd. Här kan man med fördel bo på den ena våningen själv och hyra ut den andra, mycket goda förtjänstmöjligheter via korttidsuthyrning, varje lägenhet har separata elmätare! Bra parkeringsmöjligheter och uthuslänga med förråd. Nyare bergvärmepump borgar för bra driftsekonomi.

Strömstad Överby 4, Överby, Tanums kommun

Strömstad Överby 4

Gård/Skog
Överby, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

3 590 000 kr

145 m²

6 rum

1,9 ha tomt

Härlig liten gård nära havet utanför Strömstad! Nu kan du göra verklighet av drömmen om att ta med dig hästarna på semester på vackra västkusten som erbjuder några av Sveriges finaste pärlor så som Koster, Rossö, Capri och Strömstad! Eller kanske har du alltid drömt om din egen hästgård på landet? På härliga 18780 kvm finns denna oslipade diamanter både stall och stor ladugård på fastigheten. Unika och fantastiska ridvägar till havet och på tomten har du en ridbana på 20 x 60 m som är utgrävd. När den satt sig är den redo att fyllas med rätt underlag. Fin tomt där du kan forma hästhagarna så som du önskar dom!

 • Plus
BRF Ella, Hamburgsund, Tanums kommun

BRF Ella

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

fr. 2 300 000 kr

58 m²

2 rum

4 580 kr/mån

Välkommen till Brf Ella. Här har 16 nyproducerade bostadsrätter byggts, alla med inglasad balkong mot Hamburgsunds kanal och Skäret. Öppen och modern planlösning! Bostadsrätterna kommer upplåtas i lägenhetsform och varje lägenhet erbjuder en god standard. Utomhusparkering, förråd och allmänna utrymmen kommer finnas i källarplan. Inflyttning beräknas inför sommaren 2023, så att ni kommer att få njuta av kust-pulsen från start. – Allt på ett och samma ställe! Njut av bostaden hela eller delar av året. Centrum ligger på promenadavstånd och erbjuder bland annat mysiga restauranger, butiker, bank och mataffär.

 • Nybyggnadsprojekt
Havskattsvägen 8, Grebbestad, Tanums kommun

Havskattsvägen 8

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

1 525 000 kr

1 053 m² tomt

Strax utanför Grebbestad centrum uppförs nu ett vackert villaområde. Här njuter man av närheten till havet och naturen. Det är bara att packa picknickkorgen och cykla ner till stranden på några minuter, vill man ha god mat och shopping så har Grebbestad ett stort utbud. Ett skärgårdssamhälle som lever året runt. Tomterna är knutna till Trivselhus eller Movehome, ni kommer att inspireras av vackra villor och få ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Max byggnadsarea 125 m2 hus och 50 m2 garage Tomtpriset är inklusive kommunalt vatten och avlopp samt fiber, el och asfalterad väg fram till tomtgränsen. Det finns pantbrev på 1 315 000:- gällande fastigheten. Här är ett fint förslag på en villa som passar tomten med pris från 2 405 200kr. För mer information är ni välkomna att kontakta husleverantören. MOVE 204 1,5-planshus | 108 + 85 kvm | 2-5 sovrum Vacker klassisk länga med bra förvaring Klassisk länga där entréplanet har två sovrum och du kan välja att inreda vindsplanet nu eller senare. Inreder du direkt får du den stora öppningen upp till allrummet och ytterligare tre sovrum. Badrum nere, wc/dusch uppe och två klädkammare gör att det här huset kan passa för en stor familj. Exteriört är det ett vackert hus med traditionell fönsterplacering som blir ännu vackrare med tillvalet spröjs. Fasaden har liggande träpanel, men väljer du till vit puts får du en traditionell skånsk länga. 3D-illustrationer och foton innehåller tillval. På planritning i 2D visas tillval med streckad linje. Under 2021 omformades Movehomes erbjudande för att passa ännu fler familjer. Vi reserverar oss därför för att foton eventuellt inte överensstämmer med aktuell husritning. https://www.movehome.se/husmodeller/move-204

Havskattsvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun

Havskattsvägen 2

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum

1 170 000 kr

740 m² tomt

Strax utanför Grebbestad centrum uppförs nu ett vackert villaområde. Här njuter man av närheten till havet och naturen. Det är bara att packa picknickkorgen och cykla ner till stranden på några minuter, vill man ha god mat och shopping så har Grebbestad ett stort utbud. Ett skärgårdssamhälle som lever året runt. Tomterna är knutna till Trivselhus eller Movehome, ni kommer att inspireras av vackra villor och få ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Max byggnadsarea 125 m2 hus och 50 m2 garage Tomtpriset är inklusive kommunalt vatten och avlopp samt fiber, el och asfalterad väg fram till tomtgränsen. Det finns pantbrev på 1 000 000:- gällande fastigheten. Här är ett fint förslag på en villa som passar tomten med pris från 2 554 900kr. För mer information är ni välkomna att kontakta husleverantören. Ny husmodell från Movehome! En vacker villa i klassisk stil med förhöjt väggliv och takkupa. Ett sovrum på entréplanet gör det möjligt att inreda vindsplanet senare. Kök och vardagsrum i öppen lösning. En våning upp ligger ytterligare tre sovrum, badrum med plats för både dusch och badkar, samt en stor klädkammare. Välj till en härlig balkong med utgång från allrummet. Husets raka form gör att det passar med såväl långsida som gavel mot gatan. Forma nya 1,5-planshuset MOVE #206 i Bygg online! När du format klart kan du kika runt i alla rum i 360ᐤ – en perfekt digital villavisning! Läs mer om MOVE #2https://www.movehome.se/nyheter/valkommen-move-206

Visar alla 15