Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Svanberg

Annica Svanberg

Om mig

Det bästa med att jobba som fastighetsmäklare är att träffa alla er kunder och att min vardag är så varierande. Det är fantastiskt roligt att få jobba i en kommun med en så blandad bostadsmarknad i härlig natur med såväl som åretruntboende som fritidsboende. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att du känner att du får bra hjälp när det är dags att göra en av de viktigaste affärerna i livet, att köpa eller sälja ditt hem. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Korungeröd 13A&B , Bullaren, Tanums kommun
  • Fre 3 maj
Västra Korungeröd 13A&B , Bullaren, Tanums kommun, bild 2
Västra Korungeröd 13A&B , Bullaren, Tanums kommun, bild 3

Västra Korungeröd 13A&B

Fritidshus
Bullaren, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
650 000 kr
48 + 20 m²
2 rum
3 258 m² tomt

Välkommen till detta klassiska fritidshus på landet i vackra Bullarebygden. Långt från stadens stress och hets. Här kan du slappna av medans du omges av en lugn natur i soligt läge. Här finns det plats både för odling och barnen att springa omkring. Upplev en harmonisk livsstil och skapa minnen för livet! På tomten finns det bland annat väldoftande vildkaprifol, syrenhäck och pioner. Lada med gott om plats för förvaring och en gäststugedel inrymmande ett allrum och ett sovrum.

  • Premium
Murarevägen 1A, Hamburgsund, Tanums kommun

Murarevägen 1A

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
1 400 000 kr
107 m²
4 rum
8 123 kr/mån
13 084 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt på två plan i pittoreska Hamburgsund, i populära Riksbyggen Brf Smedjan. Med en boyta på 107 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet generösa ytor för dig att skapa ditt drömboende. Med fyra rum finns det gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Här har du möjligheten att skapa ditt eget hem, anpassat efter dina behov och önskemål. Bostadsrätten har en härlig uteplats där du kan avnjuta sommarkvällar med nära och kära. Balkongen ger även möjlighet till frisk luft och trevliga stunder utomhus. Området kring Hamburgsund bjuder på vacker natur och närhet till havet, perfekt för dig som älskar att promenera längs med kusten eller bara njuta av den friska luften. Den lokala gemenskapen är varm och inbjudande, med närhet till service, restauranger och aktiviteter för hela familjen.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2