Mäklare Daniel Axelsson

Daniel Axelsson

Om mig

Det är stimulerande att träffa nya människor och hitta optimala lösningar. Ett omväxlande arbete på vår vackra del av västkusten passar mig som drivs av att göra de bästa affärerna för er! Välkomna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Backa 176, Fjällbacka, Tanums kommun
 • Idag
Norra Backa 176, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Norra Backa 176, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Norra Backa 176

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
4 445 000 kr
83 + 5 m²
4 rum
621 m² tomt

Välkommen till detta tilltalande boende där inget lämnats åt slumpen. Här erbjuds ett modernt och lättskött boende, med högt soligt läge och gränsande mot friområde. Öppna sociala ytor under ryggåstak, stora glaspartier ger fint ljusinsläpp och utgång till rymliga uteplatsen med stor sitt-trappa, safaritak och spabad. Gäststuga med kök, toalett och dusch. Välkommen på visning! Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Premium
 • Uteplats
Rambergslunden , Bullaren, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 14:00
Rambergslunden , Bullaren, Tanums kommun, bild 2
Rambergslunden , Bullaren, Tanums kommun, bild 3

Rambergslunden

Gård/Skog
Bullaren, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
3 150 000 kr
105 + 60 m²
5 rum
12,3 ha tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina välvårdade gård, möjliga hästgård med en lättskött trädgård med plats för både odling och lek. Skogsmark ca 7 ha och åkermark ca 5 ha. I området finns det gott om fina bär- och svampmarker. Endast 1,3 km bort finns Framnäs badplats. Stora insatser har gjorts under senare år bl.a stort, rymligt inglasat uterum, jordvärme från 2008 vilka borgar för låga driftkostnader, omlagt tak 2015, avloppsbädd installera 2022. Badrummen renoverades 2016 respektive 2018. Rymligt garage med carport, plats för både husbil och bil samt förvaring på övre plan. Ladugården inrymmer gott om utrymmen samt carport. Beläget bara 20 minuter från E6:an vilket medger goda pendlingsmöjligheter såväl söder som norr. Det finns flera bra större vägar i området och det går lätt att ta sig till såväl badstrand, affären och Backa skola. Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Premium
 • Uteplats
Långesjö Russekärr, Långsjö, Tanums kommun

Långesjö Russekärr

Tomt
Långsjö, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
895 000 kr
750 m² tomt

Tomt i Långsjö/Russekärr som är ett etablerat område med fritidshus och permantentboenden mellan Fjällbacka och Grebbestad. Kort promenad ner till Långsjö Vikarna, Långsjö Hamn och bara lite längre till Veddökilen med skyddad båthamn och det vackra naturreservatet på Veddö med bad från såväl sandstrand som klippor. Tanums kommun har 20230314 beviljat förhandsbesked. Fastigheten skall anslutas till kommunalt VA, anslutningsavgifterna betalas av köparen.

Skäretvägen 42, Hamburgsund, Tanums kommun
 • Idag
Skäretvägen 42, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Skäretvägen 42, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Skäretvägen 42

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
11 500 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
146 m² tomt

På populära Skäret i Hamburgsund finns nu möjlighet att förvärva ett av områdets absolut bästa lägen. Soligt hörnläge med åretruntstandard och flera smarta tillval för ett optimalt bekvämt boende. På framsidan finns en frukostbalkong delvis under tak och på och ut mot vattnet finns såväl en balkong, även den delvis under tak och ett stor härlig bryggdäck ut mot vattnet med möjlighet att lägga till båten på egen kaj, för att åka direkt ut i sundet, här finns även en egen badstege. På bryggdäcket finns gott om plats för loungedel, matbord och grill. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med en vridbar kamin som en naturlig mittpunkt att samlas runt. Här finns plats för avkopplande umgänge vid både matbord och soffa. Väggen ut mot havet består av en vikbar glasvägg som gör att det går att öppna upp helt för lata dagar i solen. Tonerna i färgvalen, materialen och det välbyggda huset med sömnlösa övergångar utan lister och foder ger en lugn och varm känsla i hela huset. Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Pilgatan 3, Grebbestad, Tanums kommun

Pilgatan 3

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
4 795 000 kr
68 + 10 m²
3 rum
244 m² tomt

Charmig villa/fritidshus i centrala Grebbestad med fina detaljer på fasaden. Hall, kök med altandörr ut till terrassen på baksidan och vardagsrum på entréplan. Två sovrum på ovanvåningen, badrum samt gästtoalett på ovanvåningen. Stenbelagd gång på framsidan. Gäststuga och redskapsförråd finns på tomten. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Axelsson +46 (0)706 593 909 / [email protected] för vidare information och bokning av visning!

 • Uteplats
Hovslagargatan 1, Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag
Hovslagargatan 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Hovslagargatan 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Hovslagargatan 1

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 895 000 kr
126 + 75 m²
4 rum
657 m² tomt

Villa/fritidshus i centrala Grebbestad på solig och lättskött tomt med berget i bakkant gränsande mot friområde och med gångavstånd till bryggan med restauranger, bad- och båtliv. Lättarbetat kök med matplats och utgång till rymlig altan i soligt läge. Inredd källare med separat entré möjliggör uthyrning. Goda parkeringsmöjligheter på tomten.

 • Premium
 • Uteplats
Karlsgatan 25, Centralt, Strömstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsgatan 25

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
7 995 000 kr
340 + 138 m²
16 rum
1 615 m² tomt

Så bjuds då äntligen möjligheten att välkomna till denna sällsynta pärla, villa Overo, en högt belägen Patriciervilla med karakteristiska tinnar och torn och bevarad karaktär. Här har du ett imponerande hus med tidlös charm omgärdat av en välskött trädgård med vackra stensättningar som skapar en fridfull tillvaro. Storslagen entré med stenvalv, vackra fönsterpartier och bevarade originaldetaljer är bara några av fördelarna. Bostaden om 340 kvm erbjuder även flertalet sociala utrymmen, burspråk med vackra ljusinsläpp, många sovrum, flera eldstäder och ett inglasat uterum med utsikt mot Strömsvattnet. På tomten finns även garage. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Axelsson +46 (0)706 593 909 / [email protected] för vidare information och bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Målarevägen 8B, Tanumshede, Tanums kommun

Målarevägen 8B

Radhus
Tanumshede, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
1 995 000 kr
142 m²
5 rum
353 m² tomt

Charmigt parhus med ett inbjudande uteliv längst in på en återvändsgata. Fyra sovrum och två badrum fördelat på de båda planen. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, från vardagsrummet kommer man ut till ett härligt uteliv på altanen. På det övre planet finns en stor härlig terrass med vyer över trädgården och naturen. Promenadstig till skola, affärer och centrum är runt hörnet. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Axelsson +46 706 593909 / [email protected] välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Norra Backa 108, Fjällbacka, Tanums kommun

Norra Backa 108

Tomt
Fjällbacka, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
1 195 000 kr
1 309 m² tomt

Generöst tilltagen tomt av hela 1309 kvm belägen i Norra Backa/Fjällbacka som är ett etablerat område med fritidshus och permantentboenden i direkt anslutning till Fjällbacka golfbana. Byggnadsplanen stadgar om byggnation för bostadsdel om högst 90 kvm byggnadsyta och uthusdel om högst 15 kvm, byggnadsyta med högst 3 meter respektive 2,5 meter byggnadshöjd. Kort avstånd till Veddökilen med skyddad båthamn och det vackra naturreservatet på Veddö med bad från såväl sandstrand som klippor. Båtplats och sjöbodförråd i Bräckes skyddade hamn följer affären.

Fåglekärr Göransgården , Tanums Kommun, Tanums kommun

Fåglekärr Göransgården

Villa
Tanums Kommun, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 600 000 kr
143 + 121 m²
7 rum
4 258 m² tomt

Rymlig villa med gott om plats för den stora familjen. Soligt läge med altaner åt tre håll vilket ger många soltimmar. Ett stort inglasat uterum med luftvärmepump ger stora möjligheter för att förlänga säsongen. Lättskött trädgård med gott om bärbuskar och fruktträd. Nära till bra bär- och svampmarker. Magasinet på två våningar inrymmer gott om plats för hobbys, träning och förvaring. Med endast tre minuter till påfarten på E6:an finns stora möjligheter för pendling både åt norr och söder. Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Uteplats
Vintergatan 4, Lur, Tanums kommun

Vintergatan 4

Villa
Lur, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 195 000 kr
143 m²
5 rum
985 m² tomt

På solig tomt gränsande mot friområde erbjuds nu detta välskötta, rymliga boende där allt är samlat på ett plan. Spännande planlösning med fina umgängesytor, stor altan, braskamin med täljstensinlägg, lättskött tomt och två uthus. Bekvämt pendlingsavstånd såväl söder som norrut.

 • Uteplats
Ljungvägen 11, Tanumshede, Tanums kommun

Ljungvägen 11

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 595 000 kr
113 m²
6 rum
600 m² tomt

Lättskött villa i omtyckt familjevänligt område vilken totalrenoverats 2022 med smakfulla materialval bl.a; nytt kök, helkaklade badrum, luft/luftvärmepump, el och nya ytskikt. Trädgård med soligt läge, anslutet till fibernät och garage med förråd. Måste upplevas, välkommen på visning! Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Uteplats
Bagarevägen 7, Tanumshede, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bagarevägen 7

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 895 000 kr
91 + 35 m²
3 rum
756 m² tomt

Vid slutet på återvändsgatan på vacker tomt finns detta trevliga och välskötta 1-planshus om ca 90 kvadratmeter boyta i barnvänligt område. Närhet till centrala Tanumshede och E6 med goda pendlingsmöjligheter. Huset är välskött, har ett stort uterum, vidbyggt garage, gäststuga, braskamin och nyrenoverat badrum. Möjlighet för omgående tillträde för den som så önskar! Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Uteplats
Havskattsvägen 2, Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Havskattsvägen 2

Tomt
Grebbestad, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
1 170 000 kr
740 m² tomt

Strax utanför Grebbestad centrum uppförs nu ett vackert bostadsområde. Här njuter man av närheten till havet och naturen. Det är bara att packa picknickkorgen och cykla ner till stranden på några minuter, vill man ha god mat och shopping så har Grebbestad ett stort utbud. Ett skärgårdssamhälle som lever året runt. Tomterna är knutna till Trivselhus eller Movehome, ni kommer att inspireras av vackra villor och få ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Max byggnadsarea 125 m2 hus och 50 m2 garage Tomtpriset är inklusive kommunalt vatten och avlopp där anslutningsavgifterna är betalda, samt fiber, el och asfalterad väg fram till tomtgränsen, anslutningsavgifterna för fiber och el betalas av köparen. Det finns pantbrev på 1 000 000:- gällande fastigheten. Ingen boplikt! Här är ett fint förslag på en villa som passar tomten med pris från 2 405 200kr. För mer information är ni välkomna att kontakta husleverantören. MOVE 204 1,5-planshus | 108 + 85 kvm | 2-5 sovrum Vacker klassisk länga med bra förvaring Klassisk länga där entréplanet har två sovrum och du kan välja att inreda vindsplanet nu eller senare. Inreder du direkt får du den stora öppningen upp till allrummet och ytterligare tre sovrum. Badrum nere, wc/dusch uppe och två klädkammare gör att det här huset kan passa för en stor familj. Exteriört är det ett vackert hus med traditionell fönsterplacering som blir ännu vackrare med tillvalet spröjs. Fasaden har liggande träpanel, men väljer du till vit puts får du en traditionell skånsk länga. 3D-illustrationer och foton innehåller tillval. På planritning i 2D visas tillval med streckad linje. Under 2021 omformades Movehomes erbjudande för att passa ännu fler familjer. Vi reserverar oss därför för att foton eventuellt inte överensstämmer med aktuell husritning. https://www.movehome.se/husmodeller/move-204

Rödhammar 17, Fjällbacka, Tanums kommun

Rödhammar 17

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
4 895 000 kr
40 m²
3 rum
1 204 m² tomt

Lättskött och välplanerat boende. Fastigheten ligger invid Veddö Naturreservat med en fantastisk Bohuslänsk-natur. Med havet som närmsta granne är detta perfekta stället för dig som letar efter en unik plats att tillbringa sin tid på. Möjlighet för servitut på marken mellan fastigheten och havet. 5 minuter från Fjällbacka centrum och 1 km till Fjällbacka Golfklubb. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Kville Sandliden 24 A, B, C, D, Kville, Tanums kommun

Kville Sandliden 24 A, B, C, D

Villa
Kville, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
2 330 000 kr
190 + 90 m²
6 rum
1 687 m² tomt

Nyrenoverat 2-plans hus inrymmande två separata lägenheter och källare med garage och förråd. Här kan man med fördel bo på den ena våningen själv och hyra ut den andra, mycket goda förtjänstmöjligheter via korttidsuthyrning, varje lägenhet har separata elmätare! Bra parkeringsmöjligheter och uthuslänga med förråd. Nyare bergvärmepump borgar för bra driftsekonomi.

 • Balkong
 • Uteplats
Uppegård, Resö, Tanums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Uppegård

Tomt
Resö, Tanums kommun
Fastighetsbyrån Tanum
649 000 kr
1 212 m² tomt

Med soligt och havsnära läge på denna eftertraktade skärgårdsö finns nu möjlighet att köpa tomt. Förhandsbesked för byggnation har tidigare beviljats, detta har gått ut och vid ny ansökan har kommunen avslagit ny ansökan. Tomten överlåtes utan förhandsbesked. Obs! Väg till tomten enligt bilagd karta från Lantmäteriet.

 • Plus

Visar alla 17