Nyproduktion

Brandskog Ängslyckan 3

Hyssna, Marks kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1000 m²
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att få bygga ditt drömhem i samarbete med Bimab!
Förhandsbesked är redan sökt och tomterna är godkända för familjevilla om 1-plan med inredningsbar vind och med möjlighet att komplettera med garage, carport eller vad du önskar.

Läget i utkanten av Hyssna är perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Njut av lugnet och blicka ut över öppna landskap, placera altanen på ditt favoritläge och upplev lyxen och tillfredställelsen av att allt är nytt!
Hyssna erbjuder ett gott serviceutbud oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, matbutiken eller den välbesökta inredningsbutiken Blommigt & Prickigt som ligger en kort promenad bort. Busshållplats några hundra meter bort och bussen tar dig in till Göteborgs stadskärna på ca 30 minuter.

Låter det som att du hittat hem? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse, för mer information och för att boka en trygg visning.

Tomterna erbjuds att köpas med villabyggnation.
Det vill säga, ni köper tomten av BIMAB Markexploatering AB samtidigt som ni sluter ett avtal för att bygga en gedigen BIMAB-Villa på tomten. Det bästa är att det finns inga färdiga villor för tomterna, vilket ger dig som köpare stor möjlighet att påverka utformningen av villan.
Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med gänget på BIMAB.
I tomtköpet ingår kostnad för avstyckning, tillgänglighet till tomtgräns med väg.

När alla handlingar är framme och ni har en samlad kontroll över totalkostnaden för er tomt
och BIMAB-Villa, skriver vi avtal för markköp och byggnation.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakt

Ida Berntsson

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Ida Berntsson, Fastighetsbyrån Kinna
073-085 71 61