Koholma byväg 7B

Koholma, Norrtälje kommun Se på karta

4 399 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 009 m²
Driftkostnad
18 300 kr/år

Nu finns chansen att köpa en tomt i Koholma i Gräddö på Rådmansö med en nybyggd villa Fredriksdal från SmålandsVillan om cirka 122 kvadratmeter med välplanerade kvadratmetrar med egen barn- och vuxenavdelning Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen. Visst låter det som en dröm!?

Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Tomten är på drygt 2000 kvadratmeter i ett lugnt och skönt område med cirka 500 meter till samfälld brygga med badmöjligheter.

Villa Fredriksdal är ett förslag från oss på ett hus som kan passa på tomten. Det står dig fritt som kund att välja bland SmålandsVillans andra modeller om du vill. Vi vill att du ska hitta den perfekta lösningen vare sig det är ett permanent boende eller kanske ett fritidshus. Bara fantasin sätter gränserna.

Notera att de bilder och planlösningar som visas är exempel och att huset inte ännu är uppfört. Det vill säga; när du åker för att titta på tomten är det fantasin som hjälper dig att visualisera ert nya hus. Alla fakta för huset som presenteras i objektbeskrivningen gäller för Villa Fredriksdal från SmålandsVillan. Ta en titt på den genomtänkta planlösningen och föreställ dig den härliga vardagen i ett nybyggt boende i Koholma på Gräddö.

Vi har totalt två stycken tomter till salu i Koholma som säljs tillsammans med entreprenadavtal med Obos/ SmålandsVillan.

Välkommen att kontakta Daniel Strömberg på SmålandsVillan för att få veta mer om huset. | Telefon: +46 10 434 16 06 | Mobil: +46 070 161 77 00 | [email protected] | www.smalandsvillan.se

I Koholma på Rådmansö finns det massor med friluftsaktiviteter man kan göra; skogspromenader, kajakpaddling, löprundor, fisketurer, cykling till ICA i Gräddö för glass, vattenskidor eller yoga. En liten dagstur till Åland från Kapellskär som ligger nästgårds är förstås ett måste. Eller varför inte en cykeltur till Gräddö Bryggcafé. Ja, här finns det mesta som en modern familj av idag vill utöva. Motion och rekreation, samvaro och egen tid…

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712