Strandvägen 49

Malmön, Sotenäs kommun Se på karta

3 890 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
231 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
32 931 kr/år

Välkommen till Strandvägen 49 på Malmön. Tidigare bedrevs här restaurangverksamhet men i dagsläget används bottenplan som en butikslokal. På övre plan finns en lägenhet med tre rum och kök. I detaljplanen är området för bostadsändamål. Här torde finnas möjligheter för den som önskar att göra om fastigheten till en privatbostad eller kanske två lägenheter? Läs bifogad detaljplan.

I dagsläget hyrs både lägenhet och butikslokal ut men gällande hyresavtal går ut 2021-08-15.

Byggnaden upplevs i ok skick med en del underhållsbehov, precis som alla hus med historia.

Läget är centralt och med andra ord nära till allt vad denna underbara ö har att erbjuda. Inom bekvämt promenadavstånd finns flertalet badplatser, exempelvis på Kalven. När ni blir hungriga finns god mat och färska skaldjur i hamnen. Praktiskt nog finns även livsmedelsaffär ett litet stenkast bort.

Det är svårt att tröttna på Malmön men känner man för att lämna sitt favoritställe tillfälligt så finns det gott om andra orter att utforska i Sotenäs. När man väl tagit sig över havet med hjälp av färjan finns andra populära västkustorter inom bekvämt bilavstånd. Exempelvis Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Nämnda orter erbjuder en egen flora utav uteställen, restauranger, butiker och affärer. Smögenbryggan är ett mycket populärt turistmål som tål att besökas mer än en gång.

Bostaden kan överlåtas i bolagsform eller bara fastigheten.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn