Ölmstorp 1

Mellösa, Flen Karta & restider

VillaVilla

Välkommen till denna fantastiska idyll med två underbara hus från mitten av 1800-talet och tidigt 1900-tal.
Husen är mycket välbevarade och smakfullt renoverade med varsam hand för att förädla detaljerna från byggåren. Det stora huset har en fantastisk glasveranda som ger ett flödande ljus åt hela huset. Flera vackra kakelugnar finns bevarade och skapar mysfaktor under årets lite mörkare tid.
Fantastiska breda furutiljor, bevarade spegeldörrar och spröjsade fönster är genomgående i huset. Till all sekelskiftescharm finns moderna duschrum med bastu, tvättstuga samt all önskvärd komfort. Köket är inrett på ett mycket smakfullt sätt med moderna material i klassisk äldre stil med mässingsbeslag och en vacker vedspisen.
Planlösningen är genomgående med tre välplanerade rum i fil och med mycket trivsam atmosfär. Övervåningen har tre sovrum, två walk-in-closet, modernt duschrum samt allrum med plats för många. Utanför huset finns en stort trädäck med utomhus lounge, plats för både matgrupp och solsängar här kan du njuta av kvällssolen. Runt husen finns en vackert uppvuxen trädgård med gamla fina fruktträd.
Läget är ostört med bara naturen som närmaste granne. På tomten finns även en oinredd lada som ger stora möjligheter, där bara fantasin sätter gränser och ytterligare en stor ekonomibyggnad på ca 150kvm. Detta ger dig många möjlighet! www.ferettimakleri.com

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5,6 ha tomt
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ölmstorp 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 200 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 964
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 60 dagar sedan, den 17 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips