Gislaveds kommun

Gislaveds kommun; Tomter

Tomter till salu - Gislaveds kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

6 bostäder till salu


April 2024
Skeppshult, Gislaveds kommun

Forsvägen 12

Tomt
Skeppshult, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
150 000 kr
1 233 m²

Här har ni nu möjlighet att förvärva en fin tomt i Skeppshult. Belägen strax intill Nissan och ni har här nära ut till skog och natur. I dag finns några enklare ekonomibyggnader på tomten i övrigt en oplanerad tomt. Tomten har redan elanslutning inkopplad. Beträffande byggrätt och övrig information är ni välkomna att kontakta oss.

Mars 2024
Hestra, Gislaveds kommun
Hestra, Gislaveds kommun, bild 2
Hestra, Gislaveds kommun, bild 3

Vik Strandvägen 5

Tomt
Hestra, Gislaveds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
925 000 kr
836 m²

Ett sällsynt tillfälle har nu dykt upp för dig som vill bygga ditt drömboende i vacker natur med sjöutsikt och tillgång badplats, bastu och underbar natur. Högt och vackert belägen tomt med sjöutsikt. Fastigheten ingår i en samfällighet där du får tillgång till strand, bad och bastu mm.

  • Premium
Öreryd, Gislaveds kommun

Lommebergsvägen 32

Tomt
Öreryd, Gislaveds kommun
420 000 kr
752 m²

Nu finns möjlighet att bygga nytt på en tomt i Isabergsområdet, ett lugnt och naturskönt område. Tomten är på 752 kvm och ligger på en lugn återvändsgata och med närheten till Isaberg Mountain Resort. Här erbjuds du möjligheten att skapa ditt drömboende med närhet till badsjöar, golfbanor och fantastisk natur.

  • Plus
Juni 2023
Gislaved, Gislaveds kommun

VICKELSBERG 2:53

Tomt
Gislaved, Gislaveds kommun
500 000 kr
4 382 m²

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva en vacker tomt strax utanför Smålandsstenar, omgiven av en lantlig miljö med stora, vackra ekar och lysande solläge. Tomten erbjuder en idyllisk och avkopplande atmosfär där du kan skapa ditt drömhem. Kontakta oss idag för mer information eller ifall du är intresserad av en visning på plats.

November 2022
Anderstorp, Gislaveds kommun

Tokarp Fryebovägen 23

Tomt
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
500 000 kr
2 956 m²

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i trevliga Tokarp. Fastigheten/tomten omringas av vacker natur och rogivande skog. Här kan man bo lantligt med cykelavstånd in till Anderstorp samhälle!

September 2022
Hestra, Gislaveds kommun

Lommebergsvägen 18

Tomt
Hestra, Gislaveds kommun
225 000 kr
1 020 m²

Tomt endast 1 km. från Norra Gussjön med gemensam bad- och båtplats. Mycket populärt och rekreativt område med vandring, fiske, kanot, kajak, golf och skidåkning. Tomten ligger i litet stugområde med c: a 30 tomter omgiven av skog. Från tomten är endast c: a 1 km till Norra Gussjön med gemensam badplats. Örerydsbadet med fin sandstrand och badbrygga. C: a 7 km till Isaberg Skidanläggning och…

Visar alla 6

I närheten av din sökning

Artiklar från Hemnet