Ovanåkers kommun

Ovanåkers kommun; Fritidsboenden

Fritidsboenden till salu - Ovanåkers kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

5 bostäder till salu


November 2023
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Söderomsjön 255

Fritidshus
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
650 000 kr
52 m²
4 rum
2 128 m² tomt

Med fin utsikt mot sjön Lössnan i Söderomsjön ligger detta torp från 1955. Torpet har under tidens gång brukats som både fritidshus och permanent bostad. I början av 00-talet gjordes här en hel del renoveringar som t ex installation av wc, grävning av eget avlopp, samt delvis ny köksinredning. Även vinden har inretts och inrymmer ett vardagsrum och ett sovrum. På entréplanet finns kök, matrum,…

  • Uteplats
Oktober 2023
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Lillbo 523

Fritidshus
Edsbyn, Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
295 000 kr
2 rum
1,6 ha tomt

Charmigt fritidshus i natursköna Lillbo med gångavstånd till badplats. Trivsam planlösning, uppvärmning via vedspis samt extra värmekälla via öppenspis (skrotsten bör ses över). Här erbjuds ett lantligt fritidshus med stor potential med ca 1,6 ha mark. Perfekt för den som vill bygga nytt eller ha ett lugnt fritidshus med mycket mark och närhet till vatten.

  • Premium
Voxnabruk, Ovanåkers kommun

Brobergsvägen 47

Fritidshus
Voxnabruk, Ovanåkers kommun
795 000 kr
48 + 12 m²
3 rum
3 201 m² tomt

Sjönära fritidshus vid populära sjön Övre hammaren i Voxnabruk. Bra storstuga med köksavdelning & braskamin, dusch & toalett samt två sovrum. Två gäststugor vara en större i två plan. Bra ändläge längs återvändsgata. Den obebyggda granntomten ingår i köpet! Fiber finns att ansluta vid tomtgräns. Bra tillgång till skoterleder.

Ovanåkers kommun

Älmesbo 514

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
550 000 kr
42 + 11 m²
3 rum
1 853 m² tomt

Mysigt fritidshus med lugnt och naturnära läge i Älmesbo, drygt 1 mil utanför centrala Edsbyn. Härlig tomt på 1853kvm som erbjuder fina ytor till umgänge. Här har vi närhet till både Älmessjön och Älmån. Huset erbjuder 3 rum och kök fördelat på 42 kvm. Varmt välkomna till på visning!

Ovanåkers kommun

Svensbo 214

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
675 000 kr
72 + 6 m²
4 rum
6 475 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och ljusa fritidshus om 72 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en stor, rogivande och trevlig tomt med många soltimmar och stora gräsytor som passar perfekt för umgänge och aktiviteter. På tomten finns en mysig bastu och badtunna som du gärna spenderar mycket tid i, loungedel, nybyggt rymligt dass, förvaringsutrymmen samt matkällare i betong. Fastigheten har…

Visar alla 5

Matchar nästan din sökning

Artiklar från Hemnet