Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kista alléväg 37, Kista Gård, Stockholms kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår
Kista alléväg 37, Kista Gård, Stockholms kommun, bild 2
Kista alléväg 37, Kista Gård, Stockholms kommun, bild 3

Kista alléväg 37

Lägenhet
Kista Gård, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Pris saknas
67 m²
3 rum
vån 5/7
4 068 kr/mån

Denna underbara 3-rumslägenhet på Kista alléväg 37 är en dröm som blir verklighet! Med en yta på 67 kvm belägen på våning 5, erbjuder den en perfekt balans mellan modern design och bekvämlighet. Stig in i denna ljusa och rymliga bostad som har två härliga sovrum perfekta för avkoppling och vila. Köket är elegant designat med vita köksluckor som ger en fräsch och modern känsla. Det harmoniska badrummet har stilrena detaljer och högkvalitativa materialval. Det ljusbruna klinker golvet ger rummet en varm och inbjudande atmosfär, medan de vita kakelväggarna lyser upp och ger en känsla av fräschhet. Du kan njuta av komforten med golvvärme under dina fötter, vilket gör varje steg en ren fröjd. I denna fantastiska bostad finns två balkongerna som erbjuder det bästa av två världar. Den inglasade balkongen mot innergården bjuder in till avkoppling året runt medan den franska balkongen mot grönskan lockar med en naturnära vy och generöst med naturligt ljus genom stora fönsterpartier. Denna lägenhet har allt man kan önska sig för en bekväm och stilfull livsstil. Välkommen till ditt nya drömhem på Kista alléväg 37! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Gabriel Temiz på 0701620164 eller [email protected] för eventuella frågor och funderingar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skagafjordsgatan 10, Kista, Stockholms kommun
  • Kommande

Skagafjordsgatan 10

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 950 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
4 636 kr/mån
38 312 kr/m²

Välkommen till Skagafjordsgatan 10, våning 3 av 4! Denna ljusa lägenhet på 77 kvm erbjuder en fantastisk boendemiljö med sina 3 rum och 2 rymliga sovrum. Du kommer att älska den ljusa atmosfären som genomsyrar hela lägenheten, tack vare fönster åt 3 väderstreck som släpper in solens strålar och ger en härlig naturlig belysning. En av de bästa delarna är den härliga balkongen där du kan njuta av grillkvällar med vänner och familj. Och det bästa är att du kan välja mellan el- eller gasolgrillar, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa din grillupplevelse efter dina preferenser. Förutom de fantastiska bostadsytorna har föreningen också förmånliga tillgångar. Både utomhus- och inomhusparkering finns tillgängliga, och du kommer att uppskatta bekvämligheten med att ha garaget i samma byggnad. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för att hitta en parkeringsplats eller behöva gå långt för att komma till din bil. Föreningen är en sammanhållen gemenskap där stadgarna följs och ordning och reda är en självklarhet. Du behöver inte bekymra dig över underhåll eller städning - allt är väl omhändertaget i de gemensamma utrymmena. Här kan du känna dig trygg och njuta av ett bekymmersfritt boende. Välkomna till Skagefjordsgatan 10 önskar Nihat Taheri, din lokala mäklare i Kista! 0790-98 60 70, [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Saimagatan 13, Akalla, Stockholms kommun
  • Kommande

Saimagatan 13

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/5
4 679 kr/mån
30 068 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Akalla! Denna fantastiska 3a-lägenhet är en sällsynt juvel som har genomgått en omfattande renovering som du kommer att älska. Med en imponerande renovering från inträde till balkong och fördelaktiga ekonomiska faktorer, är denna lägenhet verkligen en investering för framtiden. Låt oss börja med renoveringen. Mellan 2021 och 2022 har denna lägenhet fått sig en ordentlig ansiktslyftning. Varje yta och element har renoverats noggrant för att skapa en modern och elegant atmosfär som är fylld med stil och kvalitet. Från de vackert renoverade golvbeläggningarna till de nya målade väggarna och de moderna armaturerna, varje detalj är genomtänkt och noga utvald för att skapa en enhetlig och modern känsla i hela hemmet. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Köket är en idealisk plats för att tillaga dina favoriträtter, med toppmoderna apparater, generöst med förvaringsutrymme och en stilren design. Här kan du utveckla dina kulinariska färdigheter och njuta av gemensamma stunder med familj och vänner. Den inglasade balkongen är ett fantastiskt tillskott till lägenheten och ger dig möjlighet att njuta av den vackra omgivningen året runt. Välj att ha en kopp kaffe på balkongen på morgonen eller koppla av med en bok när kvällen kommer. Vardagsrummet och matsalen är luftiga och ljusa, med stora fönster som släpper in mängder av naturligt ljus. Här kan du koppla av efter en lång dag eller bjuda in gäster för en trevlig kväll. En annan fördel med denna lägenhet är dess låga avgift och föreningens låga belåningsgrad. Du kan glädja dig åt ett bekvämt boende utan att oroa dig för överraskningar i ekonomin. Detta ger dig en trygghet och möjlighet att njuta av de andra fördelarna med att bo i denna vackra bostad. Lägets plats i Akalla är också en av dess stora fördelar. Du har allt du behöver inom räckhåll - affärer, restauranger, parker och kollektivtrafik. Området är också känt för sina skolor och andra bekvämligheter som är viktiga för familjer.

  • Balkong
  • Hiss
Borgågatan 2A, Akalla, Stockholms kommun
  • Kommande

Borgågatan 2A

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
1 595 000 kr
44 m²
2 rum
2 971 kr/mån
36 250 kr/m²

Varmt välkomna till Borgågatan 2a, där du har en egen ingång till lägenheten. Denna vackra lägenhet är full av ljus och liv och ger en varm atmosfär. Med en egen ingång och en stor uteplats, kommer du att älska att känna dig hemma i denna moderna och bekväma plats. Hallen har gott om utrymme för dina kläder, med garderober som ger mycket förvaringsmöjligheter, samt en hatthylla på vänster sida där du kan hänga dina jackor och skor. Badrummet har vita kakelväggar och ljusgrå klinker golv och en kombitvättmaskin, så att du kan ta hand om all din tvätt på ett och samma ställe. Vardagsrummet har en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger mycket naturligt ljus. De vita väggarna och ljusa golven bjuder in till en avslappnad och trevlig atmosfär. Köket är stort och rymligt med gott om förvaring bakom de vita köksluckorna, vilket gör det till en fröjd att äta mat och umgås där. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och ger dig allt du behöver för en god natts sömn. Sammanfattningsvis har den här lägenheten allt du behöver för att trivas. Med en egen ingång, en uteplats, modern inredning och gott om utrymme för dina personliga saker, kommer du att trivas och känna dig hemma i denna fina och välrenommerade bostad. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Nihat Taheri på 0790-98 60 70 eller [email protected] för eventuella frågor och funderingar!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4