HusmanHagberg Östermalm

HusmanHagberg Östermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bältgatan 4, 2 tr, Östermalm Karlaplan, Stockholms kommun

Bältgatan 4, 2 tr

Lägenhet
Östermalm Karlaplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
7 150 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 2/5
1 988 kr/mån
110 510 kr/m²

Denna enastående bostad erbjuder en oslagbar kombination av elegant charm och modern bekvämlighet. Belägen på andra våningen med tillgång till hiss, balkong i soligt västerläge och burspråk i söderläge. Med högt i tak och genomgående vackra detaljer såsom speglade dörrar, spröjsade fönster, är detta ett hem som bjuder in till avkoppling och stilfullt boende. - Balkong i västerläge - Låg belåning i föreningen (2 221 kr/kvm enligt ÅR2023) - Låg avgift om 1988 kr/mån vilket motsvarar 307 kr/kvm per år som är ca hälften av genomsnittet hos brf:er - Hiss Föreningen har god ekonomi med en låg belåning och äger marken, vilket ger stabilitet och trygghet. Dessutom, med ett exklusivt läge vid Karlaplan, har du tillgång till det bästa av Östermalms livsstil. Från det breda utbudet av shopping och restauranger på Fältöversten till de grönskande parkerna i närheten, finns det något för alla smaker och intressen. Njut av bekvämligheten med närhet till allt från Stureplans pulserande nattliv till lugna promenader längs Djurgårdens vackra stråk och besök på Skansen. Med denna bostad får du inte bara ett hem, utan också en livsstil som är svår att överträffa.

  • Balkong
  • Hiss
Oxenstiernsgatan 37, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Oxenstiernsgatan 37, 2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
6 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
2 970 kr/mån
98 521 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 3:a med närhet till allt man kan önska sig. Tilltalande planlösning med mycket fina sociala ytor samt balkong i soligt sydvästläge gör detta till en lägenhet att trivas i. Här finner ni också vackra trägolv, sovrum i rofyllt läge mot gård, kök med fina arbetsytor och förvaringsmöjligheter som dessutom ligger i öppen anslutning till matplats och vardagsrum samt fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor ni med direkt närhet till kommunikationer, Fältöversten med all tänkbar service samt närhet till fantastiska grönområden på Djurgården och Gärdet. - Mycket stabil förening med 1 st kvarvarande hyresrätt. - Projektering och försäljning av 2 st nybyggda lägenheter, planeras att säljas 2024. - Stora renoveringar så som stammar, fasad och fönster ligger bakåt i tiden. - Toppenläge med närhet till både Gärdets motionsområden och Djurgården men även till allt vad Östermalm har att erbjuda.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brahegatan 52, 6 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30

Brahegatan 52, 6 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
12 495 000 kr
77 + 25 m²
2 rum
vån 6/6
5 222 kr/mån
162 273 kr/m²

Högklassigt renoverad och synnerligen exklusiv vindsvåning om totalt 102 kvm levnadsyta, belägen högst upp i vacker välskött fastighet anno 1880. Stilfull modern design och spatiöst sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och underbar terrass. Exklusivt kök med golvvärme. Maskinell utrustning från Gaggenau, bänkskiva i marmor samt skafferi med fina förvaringsmöjligheter i nära anslutning. Gemytligt sovrum med walk in closet som vidare tar er till ett utsökt badrum med dusch, golvvärme, vägghängd wc och tvättmaskin. Gäst-wc i anslutning till hallen med golvvärme. Ett synnerligen tilltalande boende med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora takfönster och smarta förvaringslösningar. Beläget på eftersökt adress på lugn återvändsgata i förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 17, 2 tr - juridisk person, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Banérgatan 17, 2 tr - juridisk person, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Banérgatan 17, 2 tr - juridisk person, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Banérgatan 17, 2 tr - juridisk person

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
14 950 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/4
5 169 kr/mån
137 156 kr/m²

Representativ sekelskiftesvåning på Banérgatan med fri utsikt och elegant planlösning med sällskapsrum och matsal i fil. De stora fönstren i kombination med det fria läget ger ett vackert ljusflöde i hela bostaden. Här återfinns vackra stuckaturer, djupa fönsternischer och höga takhöjd som skapar en harmonisk och exklusiv helhetskänsla. En dröm för den som söker en vacker våning och avskildhet med närhet till såväl stadens puls som den vackra naturen på Djurgården. - Föreningen äger marken - Låg belåning och välskött fastighet - Fri utsikt - Genomgående planlösning - Högt i tak och fyra fönster i fil - Juridisk person kan accepteras, prövas i enskilt fall. I våningen möts man av en inbjudande hall och här når man bostadens samtliga rum. I sällskapsrummet pryder en ståtlig kakelugn, vilket bidrar till karaktären och den klassiska känsla till bostaden. Matsalen är belägen i fil med sällskapsrummet och detta rum skulle man även kunna använda som sovrum. Vidare finns ett välplanerat kök med matplats, master bedroom och ytterligare ett sovrum mot den lugna innergården. Genomgående fiskbensparkett i samtliga rum förhöjer känslan av stil och kvalitet, medan heltäckningsmattor i sovrummen skapar en mjuk och inbjudande atmosfär. I hallen når man även bostadens badrum. Bostaden är belägen på en exklusiv adress på Östermalm, här kan du njuta av alltifrån vackra grönområden såsom Djurgården till shopping och nöje kring Stureplan och Karlaplan, samt kulturella nöjen. Det är en plats där stadspuls och lugn samexisterar harmoniskt.

  • Premium
  • Hiss
Åminnevägen 15, 1,5 tr, Ekhagen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Åminnevägen 15, 1,5 tr

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1,5/3
4 242 kr/mån
58 725 kr/m²

Ett naturnära boende i gemytliga Ekhagen i stabil förening med egen swimmingpool. Här bor ni i en trevlig hörntvåa med en grönskande utsikt i fritt läge. Utmärkt planerad funkistvåa med balkong i soligt läge och med goda förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck tillsammans med lägenhetens stora fönster gör detta till ett mycket ljust och trivsamt boende. - Föreningen äger marken - Parkeringsplatser i föreningen (separat kö)

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5