Mäklare Joakim Fridolin

Joakim Fridolin

Om mig

Jag har nu arbetat som fastighetsmäklare i Kristianstads kommun i över 10 år och är väl bekant med vår stad och kommun då jag bott och jobbat här större delen av livet. Under denna tid har jag haft förtroendet att träffa och hjälpa många människor genom deras livs kanske största affär. Denna erfarenhet gör det enklare att kunna skräddarsy processen som det innebär att byta bostad så det passar just Er, det gör att vi enklare kan uppnå vårt gemensamma mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skyttevägen 13, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Skyttevägen 13

Villa
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
2 995 000 kr
150 + 111 m²
5 rum
825 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig villa placerat på barnvänlig återvändsgata med centralt läge på Gamla Näsby, Kristianstad. Bostaden som är fördelad på 1,5-plan med källare rymmer idag rymliga sällskapsrum för umgänge och lek, dubbla badrum, nytt fint kök, separat gästtoalett samt fyra sovrum med extra övernattningsmöjligheter i källare. Villan har tagits hand om väldigt väl genom åren och det märks både interiört och exteriört. Dessutom har ett par större renoveringar genomförts under åren då tak renoverats, tillbyggnad gjorts och fönster bytts. Utöver det rymliga bostadshuset finns även ett garage med tillhörande förrådsutrymme. Här finns även ett trevligt uterum och flera stenbelagda uteplatser som gör att man kan välja i vilket väderstreck man helst vill spendera sin utomhusvistelse på. Trädgården är lättskött men här finns goda möjligheter för den med gröna fingrar att ta vid efter nuvarande ägare för en grönskande trädgård. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Jakobs Väg 19, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs Väg 19

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 861 kr/mån
8 025 kr/m²

Välkommen till en rymlig 3:a där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna fina bostad, belägen på andra våningen, erbjuder en modern och öppen planlösning som skapar en luftig atmosfär och optimal känsla. Med tre generösa rum och en köksdel som utstrålar både funktionalitet och elegans blir det lätt att trivas här. De nyare ytskikten i större delen av lägenheten skapar även de en fräsch och inbjudande känsla. Ljuset flödar fritt genom de stora fönstren, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är hjärtat i hemmet och här har du ett modernt utformat kök med nyare vitvaror och generösa arbetsytor. Tvättmaskin och torktumlare finns även det i lägenheten, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Med närhet till bekvämligheter såsom shopping, grönområden och bra kommunikationer får du här det bästa av både stadsliv och avkoppling. Dessutom finns både förskola och skola upp till årskurs 9 på kort promenadavstånd. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Marieholmsvägen 12, Tollarp, Kristianstads kommun

Marieholmsvägen 12

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
2 595 000 kr
170 m²
6 rum
1 697 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla i Tollarp, där hemtrevlig komfort möter elegans och modern design. Med en rymlig boyta på 147 kvm och en stor tomt som ger gott om utrymme för lek och avkoppling, är detta huset som passar både stora och små familjer. Det generösa uterummet och flera uteplatser blir den perfekta platsen för avkopplande stunder och trivsamma grillkvällar med vänner och familj. Och med både garage och carport finns det gott om utrymme för både bilarna och förvaring. Inne i villan möts du av ljusa och luftiga ytor med noggrant utvalda material och moderna detaljer. Med fyra bekväma sovrum finns det gott om plats för hela familjen och möjlighet till flexibla användningsområden, som arbetsrum eller hobbyrum. Området i Tollarp är lugnt och charmigt, perfekt för den som önskar närhet till natur och samtidigt vill ha nära till bekvämligheter och service. Med en enkel och smidig kommunikation till större städer blir detta huset det ultimata valet för en balanserad livsstil. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Visar alla 3