Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Glöte Godvärlden 135, null, Härjedalens kommun

Glöte Godvärlden 135

Fritidshus
Härjedalens kommun
695 000 kr
25 + 5 m²
2 rum
1 308 m² tomt

Avskilt och lugnt läge omgiven av skog och vacker fjällnatur. Godvärlden är adressen och leva gott kan man här med naturen inpå knuten och närhet till härliga friluftsaktiviteter året om. Fiske, vandring och skoter är bara några av aktiviteterna och det är även bekvämt nära till Lofsdalen med skidbackar och annan service. Boningshuset påminner om ett charmigt härbre med gediget timmer från 1700-talet. Stugan är välplanerad och fullt utrustad med kök, matplats, badrum och sovloft. Båda våningsplanen har även eldstad och balkong. På gården finns både förrådsbyggnader och en gäststuga. Området i och kring Glöte erbjuder ett trevligt boende för er som uppskattar närheten till orörd skog och mark. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. Här finns fantastiska skoterspår som löper mil efter mil. Likaså fina cykelleder och vandringsstigar, perfekt för bärplockning. Vid Glötesjön, med vacker utsikt mot fjället Hovärken, finns en anlagd badplats med strand, badbrygga och bastu. Vintertid kan här finnas möjlighet till skridskoåkning och när snön lagt sig brukar ett klassiskt längdspår dras på sjön. Fisket är som tidigare nämnts populärt i området både sommar och vinter. Lofsdalen med skidbackar och MTB leder ligger bara en dryg mil bort och här finns även affärer, restauranger och all annan service, lättillgängligt året om.

Utsikten Höglandet, null, Härjedalens kommun
 • 18 lediga bostäder

Utsikten Höglandet

Fritidshus
Härjedalens kommun
fr. 3 495 000 kr
67-133 m²
4-7 rum
257 m² tomt

Välkommen Utsikten Höglandet - Fjällbostäder med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö. Parhusen på Utsikten är nu färdigställda och samtliga hus klara för inflytt. Husen säljs som fristående fastigheter med äganderätt (friköpt tomt) och finns i tre storlekar M på 67 kvm, L på 98 kvm samt XL på 133 kvm. Husen säljs färdigmöblerade inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen! Läget är perfekt för både vinter och sommaraktiviteter, snöra på dig kängorna, ta cykeln eller några stavtag så öppnar sig en fjällvärld full av spännande möjligheter! Här är man nära fjället, långt från vardagsstressen och kan samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Med storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna altaner och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

 • Nybyggnadsprojekt
Glöte 507, null, Härjedalens kommun
Glöte 507, null, Härjedalens kommun, bild 2
Glöte 507, null, Härjedalens kommun, bild 3

Glöte 507

Fritidshus
Härjedalens kommun
650 000 kr
35 m²
3 rum
3 950 m² tomt

En undangömd pärla alldeles intill Glötån perfekt för fiske eller för att bara vara. Här är man omgiven av vacker natur och med åns rofyllda porlande alldeles intill. Stugan har en stor altan med söderläge där man kan grilla nyfångad öring direkt från ån. Invändigt finns två mindre sovrum samt en trivsam storstuga med enklare kök. Här finns en rejäl gjutjärnskamin som kan installeras. På fastigheten finns ett utedass med förråd samt ett vindskydd. Området i och kring Glöte erbjuder ett trevligt boende för er som uppskattar närheten till orörd skog och mark. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. Här finns fantastiska skoterspår som löper mil efter mil. Likaså fina cykelleder och vandringsstigar, perfekt för bärplockning. Vid Glötesjön, med vacker utsikt mot fjället Hovärken, finns en anlagd badplats med strand, badbrygga och bastu. Vintertid kan här finnas möjlighet till skridskoåkning och när snön lagt sig brukar ett klassiskt längdspår dras på sjön. Fisket är populärt i området och här finns många tjärnar och håar att prova fiskelyckan i, nystekt öring är svårslaget på middagsbordet! Lofsdalen med skidbackar och MTB leder ligger bara en dryg mil bort och här finns även affärer, restauranger och all annan service, lättillgängligt året om.

 • Premium
Uppvallen Mården 13, null, Härjedalens kommun
Uppvallen Mården 13, null, Härjedalens kommun, bild 2
Uppvallen Mården 13, null, Härjedalens kommun, bild 3

Uppvallen Mården 13

Fritidshus
Härjedalens kommun
3 695 000 kr
69 m²
4 rum
1 121 m² tomt

Ett drömläge för familjen som älskar natur och friluftsliv med ett magiskt läge på en platå där man har fri sikt över fjäll och sjö. En härlig känsla av att vara nästan själv på fjället trots grannar. Mården 13 har en praktisk och plan tomt som är lättillgänglig och framförallt en alldeles makalös panoramautsikt som sträcker sig från Hovärken med skidbackar, över Lofssjöns avlånga siluett till de vackra fjällen Svanhågna och Sömlingshågna i söder. Utemiljön är som gjord för socialt umgänge med familj och vänner. Här finns bastu med egen uteplats, vedeldad badtunna, egen boulebana och både barhäng och grillplats. En vacker och naturskön plats för avkoppling där den rofyllda fjällmiljön är helt i fokus och ett uppskattat söderläge där man kan njuta av solen större delen av dagen. Invändigt har stugan en charmig fjällkänsla med inbjudande storstuga och kök i öppen planlösning. I storstugan finns en öppen spis som ger härlig mysfaktor och fönster med vilsamma fjällvyer att njuta av oavsett årstid. Här finns även en rejäl hall med bra förvaring och ett fint renoverat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stugan har tre sovrum, ett med våningssäng och två med dubbelsängar plus extra bäddar i gäststugan på gården. För den som vill flytta in direkt är det en extra bonus att all inredning ingår i köpet så med nycklarna i hand kan man bara vara och njuta av fjällen! Tomten på 1121 kvm är plan och lättillgänglig med plats för flera bilar. I slänten mot söder växer ljung och blåbärsris och sommartid leder en stig ner till vägen där man kan gena. Vid infarten finns både förråd och skoterförråd och på sidan av stugan är en bastu med egen uteplats. På motsatta sida finns en gäststuga med vindskyddad sittplats samt vildmarksbad. På fasaden finns vattenutkast som gör det lätt att spola av cyklar och annan utrustning efter en dag på fjället, det underlättar också för att fylla på vildmarksbadet. Uppvallen är ett populärt fritidshusområde med direkt närhet till Lofsdalens välpreparerade längd – och skoterspår. Sommartid kan man vandra och cykla från boendet och till Lofsdalens trivsamma bykärna är det bara några minuter med bil. Här finns mataffär, restauranger, cafe och bageri, sportbutik med uthyrning och en fint anlagd badstrand. Vid Lofsdalens fjällanläggning finns skidbackar, downhilleder, uthyrning och annan service samt hotell, padelhall och aktivitetshus. Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen som under senare år växt och blivit en året-runt destination att räkna med. Här byggs cykel och multileder för hela familjen och i Lofssjön kan man både fiska, paddla och bada. Varmt välkomna att höra av er för att boka visning eller för att få veta mer om huset, läget och Lofsdalen.

 • Premium
Glöte 312, null, Härjedalens kommun

Glöte 312

Fritidshus
Härjedalens kommun
1 850 000 kr
70 m²
4 rum
1 523 m² tomt

Nära friluftsaktiviteter och service året om men samtidigt avskilt och lugnt ligger denna fina fastighet strax utanför Glöte. Här bor man omgiven av rofylld natur, skog och med direkt närhet till fjällupplevelser året runt. Fisket är populärt i området och här finns många tjärnar och håar att prova fiskelyckan i, nystekt öring är svårslaget på middagsbordet! Grusvägen som passerar fastigheten leder till Dyckessjön med vindskydd och lättillgängligt fiske. Stugan på 70 kvadrat har underhållits väl och har bland annat fått uppfräschade ytskikt invändigt. Här finns en ljus och rymlig storstuga med öppen spis, kök med vedspis och matplats, tre ljusa sovrum plus en separat toalett samt duschrum med tvättmaskin och bastu. Utvändigt finns ett stort altandäck där fjället Hovärken med skidbackar skymtar längre bort. Gårdsplanen, som delas med grannen, är plan och rymlig och här ligger ett separat skoterförråd med gästrum. En extra bonus är att fiber finns installerat. Området i och kring Glöte erbjuder ett trevligt boende för er som uppskattar närheten till orörd skog och mark. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. Här finns fantastiska skoterspår som löper mil efter mil. Likaså fina cykelleder och vandringsstigar, perfekt för bärplockning. Vid Glötesjön, med vacker utsikt mot fjället Hovärken, finns en anlagd badplats med strand, badbrygga och bastu. Vintertid kan här finnas möjlighet till skridskoåkning och när snön lagt sig brukar ett klassiskt längdspår dras på sjön. Lofsdalen med skidbackar och MTB leder ligger bara en dryg mil bort och här finns även affärer, restauranger och all annan service, lättillgängligt året om. Varmt välkomna att höra av er för att boka visning och för att få veta mer om både området och fastigheten.

 • Plus
Lofsens Fjällby hus L26 andel nr 3 (1/6 del), null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus L26 andel nr 3 (1/6 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
195 000 kr
63 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus L26 andel nr 3. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby med närhet till både skidbackar och längdspår! Huset är en modell Fjällnejlikan på 63 kvm med 3 sovrum, braskamin och bastu. Andelen har 8-9 veckor per år med söndagsbyte. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Taket är bytt 2021. Det extra medlemsmöte den 14/10 2023 har fattat beslut om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta och kommer att gälla fr om den 28/11 2023. Månadsavgiften för denna andel är efter tillägg totalt 1 120 kr per månad. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer

Lofsens Fjällby Hus 57 andel nr 1C (1/12 del), null, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Lofsens Fjällby Hus 57 andel nr 1C (1/12 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
75 000 kr
58 m²
3 rum

Intresset för andelar i populära Lofsens Fjällby har ökat rejält senaste åren och nu finns möjlighet att förvärva 1/12 andel i stuga 57 som ligger i den övre delen av Lofsens Fjällby med ski in ski out till skidbackar och närhet till längdspår. Sommartid kan man vandra och cykla direkt från stugan. Huset är en modell Fjällskäran på 58 kvm. Andelen har 4-5 veckor per år med söndagsbyte och månadsavgiften är för närvarande 407 kr. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden.

 • Plus
Hus L5 andel nr 1 i Lofsens Fjällby, null, Härjedalens kommun

Hus L5 andel nr 1 i Lofsens Fjällby

Fritidshus
Härjedalens kommun
195 000 kr
63 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus L5 andel nr 1. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby alldeles intill Fjällhotellet och med närhet till både elljusspår och Fjällanläggningen. Huset är en modell Fjällnejlikan på 63 kvm med 3 sovrum. Andelen har 8-9 veckor per år med söndagsbyte och månadsavgiften är för närvarande 880 kr. Taket är bytt på huset. Styrelsen har aviserat om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta. Den extra avgiften för denna andel blir 87 kr/månad fr om 28/11 2023. Fasaden är ommålad för några år sedan. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden.

Lofsens Fjällby hus N3 1/6 andel nr 5, null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus N3 1/6 andel nr 5

Fritidshus
Härjedalens kommun
150 000 kr
63 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus N3 andel nr 5. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällnejlikan på 63 kvm med 3 sovrum. Andelen har 8-9 veckor per år och månadsavgiften är för närvarande 880 kr. Andelen har bland annat tilldelning på höstlovet 2024 samt vecka 9 för 2025. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. För ytterligare information samt stadgar gällande stugföreningen Lofsens Fjällby och Lofsens Fjällby samfällighetsförening (GA 3) se länk i annonsen. Det extra medlemsmöte den 14/10 2023 har fattat beslut om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta och kommer att gälla fr om den 28/11-2023. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden.

 • Plus
Höglandet Bäcköringvägen 10B, null, Härjedalens kommun

Höglandet Bäcköringvägen 10B

Fritidshus
Härjedalens kommun
6 200 000 kr
133 m²
7 rum
257 m² tomt

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö.. Rymligt XL-hus på 133 kvm fördelade på 3 plan med generösa ytor för både familj och vänner. Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen! Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Huset är byggt på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte!

 • Nyproduktion
Höglandet Bäcköringvägen 2A, null, Härjedalens kommun

Höglandet Bäcköringvägen 2A

Fritidshus
Härjedalens kommun
3 895 000 kr
67 m²
4 rum
196 m² tomt

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Nu säljs ett populärt medium hus med stilrena och rofyllda materialval i skandinavisk stil på 67 välplanerade kvadrat! Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen! Läget är perfekt för både vinter och sommaraktiviteter, snöra på dig kängorna, ta cykeln eller några stavtag så öppnar sig en fjällvärld full av spännande möjligheter! Här är man nära fjället, långt från vardagsstressen och kan samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Med storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna altaner med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

 • Nyproduktion
Höglandet Bäcköringvägen 4A, null, Härjedalens kommun

Höglandet Bäcköringvägen 4A

Fritidshus
Härjedalens kommun
5 300 000 kr
98 m²
5 rum
195 m² tomt

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö. Nu säljs ett välplanerat Large hus på 98 kvm med 3 sovrum, 2 badrum, bastu samt både TV rum och allrum med kök och balkong. Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen! Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

 • Nyproduktion
Lofsens Fjällby hus O6 andel nr 3 (1/6 del), null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus O6 andel nr 3 (1/6 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
195 000 kr
63 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus O6 andel nr 3. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby med närhet till både skidbackar och längdspår! Huset är en modell Fjällviolen på 63 kvm med 3 sovrum, braskamin, badrum med tvättmaskin och bastu. Andelen har 8-9 veckor per år med söndagsbyte och månadsavgiften är 880 kr. Taket är bytt. Det extra medlemsmöte den 14/10 2023 har fattat beslut om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta och kommer att gälla fr om den 28/11. Den extra avgiften som tillkommer för denna andel är 87 kr/månad. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för samäganderätt genom att ett flertal personer äger ideella andelar i byggnaden.

Skidcampsvägen 5A, null, Härjedalens kommun

Skidcampsvägen 5A

Lägenhet
Härjedalens kommun
4 600 000 kr
91 m²
4 rum
5 110 kr/mån
50 549 kr/m²

Gediget boende alldeles vid fjället i en småskalig fjällby med längdspåren runt knuten. Här bor man alldeles vid Hovärkens nya fjällpark med ett stort utbud av välpreparerade längdspår vintertid och cykelpark med multileder även för vandring sommartid. Genom området passerar skidled till fjällanläggningen med liftar och skidbackar. Många säger att läget är viktigast av allt. Och visst är det sant. För inget slår känslan av att vara ett med den omgivande miljön. Att få vakna upp och titta ut över storslagen natur och vackra fjäll. Att få duka upp frukost, dagens bästa fikastund eller kanske en skön after-ski i fjällsolen. Och att få kliva i skidorna eller snöra på vandringskängorna, för att någon minut senare befinna sig på milslånga, varierade leder. Ett stenkast bort når man den attraktiva fjällanläggningen med sitt stora utbud av nedfarter och liftar. Mest av allt uppskattas kanske lugnet, äktheten och känslan av orörd natur. Allt det här kan sammanfattas i ett ord - livskvalitet! Panorama ligger alldeles vid foten av Hovärken - Lofsdalens magnifika signaturfjäll. Blickar man uppåt är det nära till kalfjället, och längre bort ruvar Skarsfjällen, Sylarna och Helags. Vänder man blicken neråt så ser man ut över byn och den ständigt skiftande dalgången. Det är lätt att förälska sig i Panoramas lägenheter. Utvändigt möts man av robusta hus med spröjsade fönster och mycket karaktär. Parhusen är nästan mer som kedjehus, eftersom endast ett av rummen gränsar mot grannen. Det ger en ökad känsla av uppskattad avskildhet. Alla har också egna, inbjudande terrasser för ett skönt utomhusliv. Invändigt råder en harmonisk fjällkänsla med massiva trägolv, timrade väggar, träpanel och synliga takbjälkar på övervåningen. Det här är en miljö för avkoppling och lugnt familjemys. Men det är också en plats för trevlig samvaro och många gäster. Samtliga lägenheter är på 91 kvm - 4 rum och kök, med tre sovrum. De har storstuga och kök i öppen planlösning med härliga vyer utanför fönstren och utgång till terrassen i vinkel. De gedigna, specialbeställda möblerna är smakfullt sammansatta för att passa till miljön. Ett robust matbord för upp till 10 personer och trivsam soffgrupp framför den öppna spisen, som drivs av gas. På nedre plan finns även en rejäl hall och fräscht badrum med wc och dusch. En trappa i storstugan leder upp till den mysiga och mer privata övervåningen. Tre sovrum ger många sängplatser - ett större föräldrasovrum och mitt emot två mindre sovrum där våningssängarna är platsbyggda med bredare underbädd. Här finns ytterligare ett badrum med wc och dusch samt en bastu. Varje hus har ett teknik- och torkrum samt ett utvändigt skidförråd. I området finns även en fristående, mindre byggnad för teknik och förvaring. Tack vare sitt fantastiska läge direkt på fjället har lägenheterna i Panorama en av de bästa uthyrningspotentialerna i Lofsdalen. Något som särskiljer dessa lägenheter från andra boenden i området är dess höga beläggning även sommartid. Man har idag ett väl inarbetat samarbete med utländska agenter med gäster från hela världen. Under de senaste åren har lägenheterna ökat stadigt i uthyrningsgrad och uthyrningsintäkt. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut sin lägenhet. Om man inte själv vill administrera uthyrningen finns det flera aktörer på orten som erbjuder färdiga lösningar med uthyrning, administration såsom städning, nyckelutlä

 • Plus
 • Uteplats
Spruthusvägen tomt Lofsdalen 2:32, null, Härjedalens kommun

Spruthusvägen tomt Lofsdalen 2:32

Tomt
Härjedalens kommun
850 000 kr
1 429 m² tomt

Med Hovärken i norr och Lofssjön med Sömlignshågna skymtandes i söder ligger den här härliga tomten på nästan 1500 kvm. Med ett centralt läge i Lofsdalen har man här fina förutsättningar för att bygga familjens drömboende i fjällen. Oavsett om det är fritidsboende eller permanentboende. Från tomten har man gångavstånd till både Lofssjön med fiske och badstrand samt bykärnan med affärer, caféer, restaurang och skola. Man kan även gå till Fjällanläggningen med skidbackar eller cykla sommartid. Det är lätt att ta sig ut med skoter och nära till Lofsdalens välpreparerade längdskidsspår. Ett perfekt läge för framtida fjällboende i en trivsam bymiljö omgiven av både fartfyllda och rogivande friluftsaktiviteter året om! Byggrätten är generös och medger ett bostadshus på hela 240 kvm i två plan. Detaljplanen ligger sin helhet under dokument i annonsen. Fastigheten kan anslutas till el, fiber samt kommunalt vatten och avlopp vid tomtgräns. Samtliga kostnader tillkommer.

 • Plus
Höglandet Regnbågsvägen 8, null, Härjedalens kommun

Höglandet Regnbågsvägen 8

Fritidshus
Härjedalens kommun
11 000 000 kr
239 m²
9 rum
1 036 m² tomt

Likt tre fjälltoppar sticker taken upp på detta stilrena, arkitektritade hus. Omgiven av fjäll och storslagen utsikt bor man här med direkt access till skidbackar, cykel - och vandringsleder. Här finns ett stort utbud av både fartfyllda och vilsamma friluftsaktiviteter direkt utanför dörren! Lofsdalen är känt för sina vackra lägen med hänförande utsikt mot fjäll och sjö. Och ett av de allra mest attraktiva områdena är Höglandet. Precis som namnet säger bor man högt (750-880 m.ö.h.) med underbara naturvyer i alla riktningar. Höglandet erbjuder den där magiska känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum, som så många drömmer om. Här får man inte bara drömläget utan även ett nybyggt hus, med generösa ytor för både familj och vänner och en unik möjlighet till uthyrning med två rymliga lägenheter. Interiören är vilsam med slittåliga och tidlösa materialval och smarta funktioner anpassat för fjälläventyr. Den smakfullt utvalda inredningen kan köpas till för den som vill flytta in direkt och bara vara. Huset byggdes 2022 och består av två rymliga lägenheter, en på 128 kvm och en på 111 kvm, helt enkelt två fullt utrustade boenden under ett tak med vissa gemensamma ytor för samvaro när man vill. Perfekt för en stor familj som vill ta med släkt och vänner på fjällsemester. Man kan även nyttja den ena delen själv och hyra ut den andra för att få in extra intäkter, eller hyra ut båda delarna när man inte nyttjar boendet själv- möjligheterna är många. Läget på Höglandet är eftertraktat och attraktivt vilket gör det väldigt enkelt att hyra ut. Läget är högt och fritt med utsikt mot Hovärkens slingrande skidbackar samt hela fjällvyn i söder med Lofssjön som fond. När ögat söker sig längre bort blickar man ut mot norska fjällen. Och som sagt - alldeles intill går leden till skidbackarna, så här kan man ta på sig skidorna direkt utan att behöva starta bilen! Att ha ski in/ski out till Lofsdalens attraktiva skidanläggning uppskattas av både stora och små. Man tar sig enkelt till och från liftsystemet på skidor via skidled. Och om man vill variera sig, så finns fina längd-, tur- och skoterleder alldeles i närheten. Lofsdalen med omnejd är också perfekt för de som vill vandra utmed vackra leder, cykla och ha tillgång till multileder, något som det satsas på i området. Fjällparadiset Lofsdalen i härliga Härjedalen växer i snabb takt. Samtidigt finns här en äkta genuinitet och personlig känsla, något som både bofasta och besökare värderar högt. Till bykärnan är det ca 3 km. Här finns all tänkbar service, bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

Lofsens Fjällby hus L12 andel nr 2 (1/6 del), null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus L12 andel nr 2 (1/6 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
195 000 kr
71 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus L 12 andel nr 2. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby, intill Fjällhotellet och med närhet till både längdspår och skidbackar. Bakom huset finns en ordnad bro som gör det lättare att ta sig på skidor direkt upp till parkeringen vid skidområdet. Här passerar även längdspåret Östan. Huset är en modell Fjällveronikan på 71kvm med 3 sovrum. Taket är bytt. Andelen har 8-9 veckor per år med lördagsbyte och månadsavgiften är för närvarande 985 kr. Förutom ovan angiven månadsavgift så betalar varje andelsägare i detta hus in 150 kr/månad per andel till en gemensam pott som man har för renovering och underhåll. Styrelsen har aviserat om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta. Den extra avgiften för denna andel blir 161 kr/månad fr om 28/11 2023. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. D

Lofsens Fjällby hus L12 andel nr 6 (1/6 del), null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus L12 andel nr 6 (1/6 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
195 000 kr
71 m²
4 rum

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby hus L 12 andel nr 6. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby, intill Fjällhotellet och med närhet till både längdspår och skidbackar. Bakom huset finns en ordnad bro som gör det lättare att ta sig på skidor direkt upp till parkeringen vid skidområdet. Här passerar även längdspåret Östan. Huset är en modell Fjällveronikan på 71kvm med 3 sovrum. Taket är bytt. Andelen har 8-9 veckor per år med lördagsbyte och månadsavgiften är för närvarande 985 kr. Förutom ovan angiven månadsavgift så betalar varje andelsägare i detta hus in 150 kr/månad per andel till en gemensam pott som man har för renovering och underhåll. Styrelsen har aviserat om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta. Den extra avgiften för denna andel blir 161 kr/månad fr om 28/11 2023. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. D

Lofsens Fjällby hus L17 andel nr 4 (1/8 del), null, Härjedalens kommun

Lofsens Fjällby hus L17 andel nr 4 (1/8 del)

Fritidshus
Härjedalens kommun
225 000 kr
71 m²
5 rum

Nu säljs 1/8 andel i Lofsens Fjällby hus L17 andel nr 4. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby med gångavstånd till skidbackar och längdspåret Östan som passerar alldeles intill. Sommartid kan man vandra och cykla direkt från området. Huset är en modell Fjällröen på 71kvm med hela 4 sovrum vilket är lite unikt för fjällbyn. Andelen har 6-7 veckor per år med söndagsbyte och månadsavgiften är för närvarande 739 kr. Taket är bytt. Styrelsen har aviserat om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. Planritning och karta över stuggrupperna finner ni under bilder. Av bifogad information från Stugföreningens styrelse framgår att Fjällbyn är inne i en spännande utvecklingsfas. Du har nu som ny ägare möjligheter att medverka och påverka fjällbyns utveckling och stugornas skötsel och renoveringar. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan och Lofsdalens padelhall. Sommartid finns både utegym och cykelleder och närhet till Lofssjön med både fiske och badmöjligheter. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med kök och matplats i öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till altan. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. Stugorna har 2-4 sovrum som ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar härlig fjällkänsla. Samtliga stugor har även Wifi. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för respektive husområde. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. De veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, digital receptionsservice med vaktmästeri, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnaderna som ingår i Lofsens Fjällby är föremål för

Lofsens Fjällby hus O3 andel nr 11 (1/12), null, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Lofsens Fjällby hus O3 andel nr 11 (1/12)

Fritidshus
Härjedalens kommun
55 000 kr
71 m²
4 rum

Nu säljs 1/12 andel i Lofsens Fjällby hus O3 andel nr 11. Andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby, alldeles intill längdspåret Östan och med gångavstånd till både skidbackar och Lofsdalens bykärna. Huset är en modell Fjällveronikan på 71kvm med 3 sovrum. Andelen har 4 veckor per år och månadsavgiften är för närvarande 492 kr. Observera att veckorna är fasta varje år för denna andel, veckorna är 6,17,34 och 35 med söndagsbyte. Taket är bytt hösten 2023, man har enligt säljaren ingen förhöjd avgift utan takbytet är redan reglerat. Styrelsen har aviserat om en extra avgift under 72 månader för stugor där taken är bytta. Denna avgift kommer säljaren av andelen själv att stå för så en ny ägare behöver inte tänka på detta. Läs mer om de populära andelshusen i den allmänna beskrivningen nedan och även i de bifogade dokumenten som ligger som bilaga i annonsen. Där finns även veckofördelningen för andelen. För ytterligare information, protokoll för årsstämma 2021 samt stadgar gällande stugföreningen Lofsens Fjällby och Lofsens Fjällby samfällighetsförening (GA 3) se länk i annonsen. När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med liftar, skidbackar och längdspår. I Lofsens Fjällby har man nära till friluftsaktiviteter året om. Sommartid kan man bland annat cykla och vandra direkt från boendet. De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med öppenhet till kök, matplats för 4-6 personer och braskamin. Härifrån går ni ut till den överbyggda altanen. Köket har all utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. 2-4 sovrum ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar trivsel och atmosfär. Lofsens Fjällby är uppdelad i två områden, övre området som består av husgrupp 10-100 samt det nedre området som består av husgrupp L-R. Mellan husgrupperna finns bland annat Lofsdalens nyöppnade fjällhotell och i närheten finns både elljusspåret med snökanonssystem samt längdspåret Östan. En annan spännande nyhet i närheten är Lofsdalens padelhall. Till byn är det lätt att gå via en belyst gångväg. Andelarna är uppdelade i olika storlekar, välj den andel som passar er bäst - 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. Och de veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett extra tillskott till boendekostnaden. Månadsavgiften till Lofsens Fjällby samfällighetsföreningen och stugföreningen Lofsens Fjällby är inklusive kostnader för drift & förvaltningskostnader såsom el, VA, TV/bredband, renhållning (sophantering), snöröjning, försäkring, storstädning 1 ggr/år, vaktmästeri med receptionsservice, administrativa kostnader, samt skötsel och underhåll enligt föreningens ansvar som framgår i informationen under dokument. Kostnad för andel i gemensamhetsanläggningen Härjedalen Lofsdalen GA:3 ingår även i månadsavgiften. Månadsavgifterna per respektive andel finns under dokument i annonsen. Kommunal fastighetsavgift tillkommer. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Parkeringsplats finns vid den gemensamma parkeringen för husområdet. Byggnaden är belägen på ofri grund. De flesta byggnadern

Lofsdalsvägen 16, null, Härjedalens kommun

Lofsdalsvägen 16

Fritidshus
Härjedalens kommun
2 475 000 kr
61 + 40 m²
4 rum
2 554 m² tomt

Centralt och nära alla härliga friluftsaktiviteter året om, men samtidigt uppskattat avskilt. Så kan man kort beskriva läget för det här trivsamma fritidshuset i Lofsdalens charmiga bykärna. Från verandan ser man Lofssjön med fjällen i bakgrunden. Från fastigheten kan man promenera till såväl mataffär, restauranger och café. Sommartid kan ett svalkande dopp i Lofssjön locka eller varför inte prova fiskelyckan. Vintertid är det lätt att ta sig ut med skoter eller längdskidor och på bara några minuter med bil når man Lofsdalens fjällanläggning med skidbackar, restauranger, padelhall, hotell och aktivitetshus. Här får man helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett aktivt fjälliv året om, och läget passar lika bra för semesterboende som för permanentboende. Huset har tre sovrum plus en sovalkov, en mysig storstuga med öppen spis och ett modernt kök med matplats fint placerad i burspråk. Övervåningen har en separat toalett och i källarplanet finns en rymlig relax med både tvättstuga, toalett, dusch och vedeldad bastu. Här finns även ett förråd eller blivande hobbyrum. På gården finns en mindre lekstuga, en vedbod och ett gediget härbre. Den rymliga skogstomten är på hela 2 554 kvm. Runt huset finns fina planteringar och gräsmatta och bakom kantas fastigheten av skyddande skog. Mot söder har man fin utsikt mot både sjön och fjällen i bakgrunden.

 • Plus
Höglandet Ålvägen 5A, null, Härjedalens kommun

Höglandet Ålvägen 5A

Fritidshus
Härjedalens kommun
3 495 000 kr
67 m²
4 rum
215 m² tomt

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Nu säljs ett populärt medium hus med stilrena och rofyllda materialval i skandinavisk stil på 67 välplanerade kvadrat! Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen! Även grannhuset Ålvägen 5 B är till salu för samma pris. Läget är perfekt för både vinter och sommaraktiviteter, snöra på dig kängorna, ta cykeln eller några stavtag så öppnar sig en fjällvärld full av spännande möjligheter! Här är man nära fjället, långt från vardagsstressen och kan samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Med storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi. Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna altaner och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga. Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten. Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

 • Plus
Fjällterrassen 41C, lägenhet nr 23, null, Härjedalens kommun

Fjällterrassen 41C, lägenhet nr 23

Lägenhet
Härjedalens kommun
3 450 000 kr
81 m²
5 rum
4 688 kr/mån
42 593 kr/m²

Ski in/ski out eller bike in/bike out. Med endast 50 meter till backen, 70 meter till restaurang med spel och bowling och ytterligare några meter till ännu fler restauranger. Utanför lägenheten finns även en lekplats och grillkåta – ett av Lofsdalens absolut mest centrala lägen. Extremt flexibla uthyrningskontrakt inbringade ungefär 180.000kr i hyresintäkter under föregående år. Just denna lägenhet är totalrenoverad med helt nya ytskikt och väldigt lätt att packa in och ur med sin närhet till parkeringen. Föreningen har stabil ekonomi med små lån och innefattar 20 identiska lägenheter om 81 kvm. Fyra sovrum och trevliga sociala ytor. Två badrum, ett med bastu som uppskattas extra mycket efter en lång dag med olika uteaktiviteter. En tillbyggd uteplats samt kodlås till ytterdörren som du enkelt kan administrera på distans. Möbler och de flesta husgeråd ingår – klar att hyra ut och har redan en god beläggning vintern 23/24 där du som köpare tar över intäkterna från tillträdet. Brf Terrassen 2 har ett av fjällens bästa lägen. Skidorna på och sen är det bara att ge sig ut! Här bor man smidigt och bekvämt alldeles vid Lofsdalens attraktiva skidanläggning med barnbacke och lift precis runt hörnet. Sedan öppnar sig en spännande skidupplevelse med 25 nedfarter, 9 liftar, parker, skicross och mycket annat. Och ett stenkast bort når man längdspår, restauranger, aktivitetshus, Bike Park och lekpark. Om man en gång valt Lofsdalen för sin fjällsemester – vinter som sommar – så vill man alltid återkomma. Lofsdalen har ett fantastiskt utbud för alla åldrar, speciellt om man älskar vacker natur med känslan av vildmark, ett aktivt och roligt friluftsliv samt uppskattar fjällvärldens genuina charm. I den charmiga bykärnan finns bland annat matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget, butiker och uthyrning, padelhall, restauranger, café, bageri, turistbyrå och bensinmack. Till centralorten Sveg är det 6,5 mil.

 • Uteplats
Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:464, null, Härjedalens kommun

Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:464

Tomt
Härjedalens kommun
1 850 000 kr
1 127 m² tomt

Fint belägen tomt i ett nytt spännande område alldeles vid Tvärenliften med direkt närhet till lift och skidbackar samt längdspår som passerar genom tomtområdet. Här bor man mitt i Härjedalens vackra natur med närhet till ett stort utbud av friluftsaktiviteter året om. På bara några minuter med bil finns Lofsdalen med affärer och restauranger samt Lofsdalens Fjällanläggning med skidåkning vintertid och cykling sommartid. Tomten om 1 127 kvm ligger högst upp och längst in i området på en attraktiv hörntomt med rofyllt läge. Tomten har en generös byggrätt på 170 kvadrat med möjlighet att inreda två lägenheter, vilket ger alla förutsättningar att skapa familjens dröm om ett fjällboende. Läget är perfekt för både permanentboende och för fritidsboende. Detaljplan; Tomen får bebyggas med högst två bostadshus och högst två lägenheter. Största byggnadsarea är 170 kvadratmeter, inom denna får komplementbyggnad med byggnadsarea om högst 30 kvadratmeter uppföras. Högsta byggnadshöjd för bostadshus är 5,5 meter och för komplementbyggnad 3,5 meter. Suterrängvåning och vind får inredas. Byggnadsplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen. Anslutningar; Anslutning till el 25 A tillkommer och är enligt 2023 års taxa 44 375 kr inkl moms. Fiber går ej att ansluta i området i dagsläget men kommer att finnas på sikt. Anslutning för kommunalt vatten och avlopp ingår i priset.

Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:470, null, Härjedalens kommun

Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:470

Tomt
Härjedalens kommun
1 850 000 kr
1 035 m² tomt

Fint belägen tomt i ett nytt spännande område alldeles vid Tvärenliften med ski in ski out samt längdspår som passerar genom tomtområdet. Här bor man mitt i Härjedalens vackra natur med närhet till ett stort utbud av friluftsaktiviteter året om. På bara några minuter med bil finns Lofsdalen med affärer och restauranger samt Lofsdalens Fjällanläggning med skidåkning vintertid och cykling sommartid. Tomten om 1 035 kvm ligger högst upp i området på en attraktiv hörntomt och har en generös byggrätt på 170 kvadrat med möjlighet att inreda två lägenheter, vilket ger alla förutsättningar att skapa familjens dröm om ett fjällboende. Läget är perfekt för både permanentboende och för fritidsboende. Detaljplan; Tomen får bebyggas med högst två bostadshus och högst två lägenheter. Största byggnadsarea är 170 kvadratmeter, inom denna får komplementbyggnad med byggnadsarea om högst 30 kvadratmeter uppföras. Högsta byggnadshöjd för bostadshus är 5,5 meter och för komplementbyggnad 3,5 meter. Suterrängvåning och vind får inredas. Byggnadsplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen. Anslutningar; Anslutning till el 25 A tillkommer och är enligt 2023 års taxa 44 375 kr inkl moms. Fiber går ej att ansluta i området i dagsläget men kommer att finnas på sikt. Anslutning för kommunalt vatten och avlopp ingår i priset.

Visar 1 - 25 av 36