ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sundelius väg 4, Marieholm, Eslövs kommun

Sundelius väg 4

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
2 995 000 kr
123 + 55 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla i Marieholm! Med en generös hörntomt och rymliga 123 kvm erbjuds här ett perfekt hem för familjen. Här finns kök med öppen planlösning till vardagsrummet, fyra välplanerade sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och möjlighet att göra ett extra vardagsrum eller sovrum. Interiören har genomgått en större renovering där man har möjlighet att flytta in direkt. I Marieholm finns allt du behöver i vardagen – från förskolor och grundskola till badmöjligheter vid Marieholmsbadet och en praktisk dagligvarubutik. Dessutom ligger Eslöv endast en kort 15-minutersbilväg bort, vilket ger dig tillgång till ännu fler shopping- och restaurangalternativ. Här finns även tågstation som tar en till bland annat Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Vikingsbergsvägen 23, Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 2
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 3

Vikingsbergsvägen 23

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
18 800 000 kr
286 + 87 m²
7 rum
1 074 m² tomt

På ett av Malmös mest eftertraktade områden kan du nu förvärva denna unika villa som har en fantastisk tillbyggnad ritad av Abelardo Gonzalez som har vunnit många priser för sin design, bl.a. vinnare, "Sveriges bästa interiör" samma år som han designade detta hus. Boytan är på 286 kvm med en biyta på 87 kvm där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. De sociala ytorna är stora och fördelade på olika etager, som ger en underbar takhöjd. Takhöjden och de stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp och skapar en både öppen och inbjudande atmosfär. Genom glasdörrarna från vardagsrummet når man poolområdet som blir en naturlig förlängning av det sociala rummet. Njut av lugna dagar vid poolen och ta ett dopp eller koppla av i spa-avdelningen med jacuzzi och bastu. Här är ett boende med lyx och bekvämlighet! Bellevue Sjösida är känt för sin charmiga miljö och närhet till golfbana, tennis, paddelbanor, hav och småbåtshamn. För barnfamiljen finns närhet till förskola, skola och mysiga lekplatser. Här finns allt man behöver för att leva ett bekvämt och avkopplande liv. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta fantastiska boende.

  • Premium
Skoghemsvägen 7, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Skoghemsvägen 7

Radhus
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
8 995 000 kr
192 m²
7 rum
233 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga radhus beläget på ett bra läge på Bellevue Sjösida. Huset har generösa ytor med allting du kan önska dig. Bostaden fördelar sig på 192 kvm där man även har en lättskött och privat trädgård där man kan avnjuta såväl morgonsolen som kvällssolen. Huset innehåller bland annat kök, två generösa vardagsrum, lounge-avdelning, ett badrum på varje våningsplan och 3-4 sovrum. Det finns även öppen spis och bastu för extra komfort. Med ett badrum på varje våningsplan och möjligheten att skapa fler sovrum, är detta hem perfekt för familjer i alla storlekar. Bellevue Sjösida är en attraktiv plats att bo på, med närhet till naturen, skolor, butiker, bra kommunikationer, golfbana och badrocksavstånd till havet. Missa inte chansen att förvärva detta unika radhus och förverkliga din dröm om ett bekvämt och trivsamt boende. Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs.

  • Plus
Kvartettgatan 50, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15

Kvartettgatan 50

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
7 133 kr/mån
16 443 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och genomtänkta 4:a på 97 kvm, belägen högst upp i huset på våning 3! Renoveringen har skapats med omsorg för varje kvadratmeter, och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en rymlig och luftig atmosfär. De tre sovrummen erbjuder generös plats för hela familjen, med ett helkaklat badrum och gäst-WC för extra bekvämlighet. Balkongen i västerläge är perfekt för avkopplande stunder och att njuta av solen från eftermiddag till kväll. Omgiven av grönska på en lugn återvändsgata erbjuder detta hem en harmonisk tillvaro med närhet till lekplatser och grillplatser utanför dörren. Här finner man den perfekta balansen mellan rofylldhet och närhet till stadens puls. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn.

  • Plus
  • Balkong
Fläktgatan 30, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 12:45

Fläktgatan 30

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
4 795 000 kr
170 m²
5 rum
368 m² tomt

Här har vi nöjet att presentera detta välskötta hus med en njutbar trädgård i barnvänliga Tygelsjö. Här får ni ta del av ett mysigt 1 1/2-plansparhus med plats för den stora familjen på hela 170 kvm på en lugn och stillsam gata. Villan har stora och fina ytor som passar utmärkt för sociala sammanhang, såväl inomhus som utomhus. Huset består av ett stort kök från Kvik, två sällskapsrum, tre rymliga sovrum, två badrum, tvättstuga, garage och hobbyrum. För den stora familjen har man möjlighet att göra totalt fem välplanerade sovrum. Tillsammans med den ljuvliga trädgården får nästa ägare ett härligt hus att förfoga över. I Tygelsjö uppmärksammar man dess fridfulla omgivning och barnvänliga miljö med såväl förskolor och skolor inom räckhåll. Det grönskande och rofyllda området är eftertraktat och ger dig ultimata förutsättningar till att njuta av tillvaron i din nya villa såväl dagtid som kvällstid. Ytterligare attribut som ökar uppskattningen för Tygelsjö är dess pendlingsmöjligheter med såväl cykel som kollektivtrafik till Hyllie, Malmö C och Köpenhamn. Inte långt ifrån finner du även bland annat den lokala restaurangen Lilla Oliven som erbjuder god mat tillsammans med en avkopplande miljö. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vougts väg 11, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 11

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 7/9
7 221 kr/mån
8 274 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till denna stora 3:a på 84 kvm på våning 7. Med sitt fantastiska ljusinsläpp och magiska utsikt är detta lägenheten som får dig att njuta. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner att umgås på, och den stora terrassen i västerläge är perfekt för soliga eftermiddagar och ljumna kvällar. De två generösa sovrummen och det stora badrummet med tvättfacilitet gör detta till en idealisk bostad för familjen. Rosengård är ett levande och populärt område som har mycket att erbjuda. Med sin mångfald av kultur, mat, förskolor, skolor, butiker och parker är det en plats där man verkligen kan trivas och känna sig hemma. Varmt välkomna till denna fina lägenhet! Boka in dig på visning, visningsanmälan krävs.

  • Balkong
  • Hiss

Bild saknas

Vallmovägen 4D

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
7 637 kr/mån
30 802 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende i Tygelsjö! Denna kvadratsmarta och moderna fyra på 81 kvm erbjuder ett stilrent kök från Leicht renoverat 2020, en härlig och ljus social yta mellan kök och vardagsrum, generös balkong med fantastisk utsikt, tre sovrum, och badrum med egen tvättfacilitet. Med optimalt ljusinsläpp från tre olika vinklar samt både balkong i väster och uteplats i öster kan du njuta av både soluppgång och solnedgång. Dessutom ingår både el och en parkeringsplats i avgiften. Detta är det perfekta boendet för dig som vill ha både stil och komfort och är ett bra läge för dig som vill ha nära till både naturen och stadens puls. I Tygelsjö får du möjligheten att bo i en idyllisk miljö med närhet till både stad och natur. I området finns förskola och på en kort promenad når man grundskolan. Tygelsjö erbjuder vackra grönområden vilket ger dig möjlighet att njuta av vacker natur. Dessutom finns bland annat ICA, restaurang, konditori och frisör. Samtidigt har du endast en kort bil- eller bussresa in till Malmös stadspuls med alla dess restauranger, butiker och kulturutbud. Missa inte chansen att uppleva detta drömboende i Tygelsjö. Boka in dig på visningen, visningsanmälan krävs!

  • Balkong
Eriksfältsgatan 85B, Nydala/Eriksfält, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Eriksfältsgatan 85B

Lägenhet
Nydala/Eriksfält, Malmö kommun
ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
1 145 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
2 850 kr/mån
21 604 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna totalrenoverade 2:a på väldisponerade 53 kvm med en härlig inglasad balkong i västerläge! Bostaden har gått igenom en totalrenovering under våren 2022 med ett nytt stilrent kök med matplats, vardagsrum med inglasad balkong i soligt västerläge och helkaklat badrum i stilrent marmormönster. Detta är en lägenhet där kan man ta sina flyttlådor och bara flytta in direkt! Nydala har närhet till det allra mesta, bland annat sportanläggning, shoppingmöjligheter samt kommunikationsmöjligheter för pendlaren. Området ger lägenhetens nästa ägare bra förutsättningar till att utnyttja områdets kvaliteter till fullo i form av att bland annat kunna promenera till restauranger, matbutiker samt att skolor finns inom räckhåll. Fastigheterna förvaltas av en stabil förening som erbjuder välskötta innergårdar, parkeringsplatser, festlokal samt övernattningslägenhet för den som väntar besök. Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8