Wallenberg Fastighetsförmedling

Wallenberg Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Turbinvägen 5C, Järla sjö / Nacka, Nacka kommun
  • Kommande

Turbinvägen 5C

Lägenhet
Järla sjö / Nacka, Nacka kommun
Wallenberg Fastighetsförmedling
Pris saknas
84 m²
4 rum
5 320 kr/mån

På entréplan ligger denna mycket trevliga fyra med modern bekvämlighet och riktigt optimal planlösning. På rymliga ytor med en stor uteplats går det att njuta både i det lilla formatet såväl som i det större sociala sammanhanget. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet som båda har fönster i två olika väderstreck. Två badrum och tre bra sovrum ger plats åt hela familjen. Allt i gemytliga Järla Sjö, den lilla kvartersstaden i Nacka med direkt närhet till natur, utomhusaktiviteter och goda kommunikationer!

  • Uteplats
  • Hiss
Skyttevägen 18F, Solsidan/Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Kommande

Skyttevägen 18F

Lägenhet
Solsidan/Saltsjöbaden, Nacka kommun
Wallenberg Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
26 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 942 kr/mån
72 885 kr/m²

Denna 1,5 rums lägenhet i välskötta Erstaviken erbjuder ett komfortabelt boende med låg avgift. Här bor du med balkong i västläge, vilket ger dig många soltimmar att njuta av. Lägenheten har nyligen genomgått en topprenovering, inklusive ett nytt kök och badrum, vilket ger hemmet en modern och fräsch känsla. Förvaringsutrymmet är omfattande, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

  • Balkong
Garverigränd 7, 3tr, Järla sjö, Nacka kommun
  • Kommande

Garverigränd 7, 3tr

Lägenhet
Järla sjö, Nacka kommun
Wallenberg Fastighetsförmedling
Pris saknas
114 m²
4 rum
vån 3/7
7 382 kr/mån

I gamla Läderfabriken anno 1898 finns denna unika bostad med 4,3 meter i tak, enorma fönster, stora sociala ytor och tre bra sovrum mot gården. Fantastiska detaljer, fransk balkong och en ypperlig förening gör detta till drömhemmet 2023! Järla sjö är en liten kvartersstad i Nacka med eget torg, närhet till natur, utomhusaktiviteter och shopping i Sickla eller Nacka, samtidigt som City är nära!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3