Limhamns Mäklare

Limhamns Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolsyregatan 7, Limhamn, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Kolsyregatan 7, Limhamn, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 7, Limhamn, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 7

Lägenhet
Limhamn, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/5
3 645 kr/mån
44 554 kr/m²

Högst upp i huset på våning fem av fem med hiss från markplan finns denna underbara bostad med västerbalkong med bättre utsikt över sund och välskött innergård. Bostaden har genomgående ljus och härlig rymd med högre takhöjd om ca 3,6 meter. Smakfull köksinteriör, ett stort helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter och ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tornfalksgatan 8A, Västra Söderkulla, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 8A

Lägenhet
Västra Söderkulla, Söderkulla, Malmö kommun
1 795 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/8
4 495 kr/mån
21 627 kr/m²

En ljus och härlig bostad på gaveln med superbra planlösning på 83 kvadratmeter. Här bor man bekvämt med utsikt över gårdens parkliknande område, stora sovrum, fräscht renoverat kök och badrum. Den stora inglasade balkongen når man från både vardagsrum, kök och sovrum. Trevlig och stabil förening som äger sin mark. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Poppelgatan 28B, Västra Kattarp,  Malmö, Malmö kommun

Poppelgatan 28B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö, Malmö kommun
925 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 152 kr/mån
16 228 kr/m²

Stor 2:a på andra våningen med balkong i västerläge mot föreningens grönskande innergård. Lägenheten ligger nära villaområde på lugn gata. Planlösningen är genomgående och bra. Badrummet är renoverat av behörigt företag. Köket har utrustats med diskmaskin och är stora delar original. Kök och sovrum har utsikt mot villa område. I området finns matbutiker, restauranger, nöjen och goda kommunikationer. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, Malmö kommun
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 65

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun, Malmö kommun
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/6
6 097 kr/mån
32 554 kr/m²

I natursköna Gyllins Trädgård finner vi en mycket välplanerad fyra på andra våningen i huset med optimalt planerade kvadratmeter och underbar balkong i sydost läge. Här bjuds vi in till ett hem med generösa fönsterpartier som släpper in gott om naturligt ljus och vi möter en noggrant utvald inredning som vackert samspelar. Det eleganta köket i vitt och vardagsrummet förenas i en halv öppen planlösning som skapar bra yta för sociala sammanhang. Vidare bjuds vi på ett rofyllt sovrum goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt, helkaklat badrum i stilfull design och bekvämligheten av egna tvättmöjligheter. Gyllins Trädgård är verkligen paradiset för naturälskaren med en oslagbar känsla av att bo på landet samtidigt som storstadens utbud finns på enkelt avstånd hemifrån. Här har vi bekväm närhet till trevliga promenadstråk, Toftanäs handelsområde, golfbana och busshållplats. Ett smakfullt hem att verkligen trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 41C, Limhamn, Malmö kommun

Birger Jarlsgatan 41C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
995 000 kr
21,7 m²
1 rum
vån 1/4
1 542 kr/mån
45 853 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytsmarta enrummare med kokvrå! Här bor du på väldigt välplanerade kvadratmeter med låg avgift. Bostaden har nymålade väggar och på golvet finns ett snyggt ekparkettgolv. I vardagsrummet får du med lätthet plats med säng och skrivbord alternativt soffgrupp och tv-hörna. Kokvrån är utrustad med induktionsspis och kylskåp med frysfack. Badrummet har sittbadkar och fönster. Här bor man med kort promenad till Kallbadhuset, badplatser, Småbåtshamnen, busslinjer samt Limhamns centrum med restauranger och butiker.

  • Plus
Västra Kalkbrottsgränd 19 b, Gamla Limhamn, Limhamn, Malmö kommun

Västra Kalkbrottsgränd 19 b

Lägenhet
Gamla Limhamn, Limhamn, Malmö kommun
1 695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 086 kr/mån
30 541 kr/m²

Superfin, ljus 2:a på 2:a våningen nere i Gamla Limhamn. Lägenheten är 55,5 kvm med inglasad balkong i västerläge. Den är i fint skick och med ett osedvanligt stort badrum, där det även finns plats för tvättmaskin. Planlösningen är förändrad och har nu en större öppning mellan kök och vardagsrum. Endast 3 kvarter från havet och med omedelbar närhet till affärer och kommunikationer finns denna lägenhet. Detta är en mysig lägenhet som man bara kan trivas i. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sandvångsgatan 3D, Limhamn, Malmö kommun

Sandvångsgatan 3D

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
1 675 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
2 892 kr/mån
29 386 kr/m²

Ljus och välplanerad 2:a på 57 kvm belägen på andra våningen. Bostaden har ett nyare fräscht kök från Ikea, renoverat badrum, nymålade väggar och vackra golv. Med insynsskyddad balkong och burspråk i vardagsrummet. Tack vare att bostaden är genomgående, att den har fönster på båda sidor av huset, så kan man lättare ventilera bort den varma sommaren. Skönt att sovrummet ligger in mot den gröna innergården för ostörd nattvila. Här bor man på en lugn gata med Limhamns trevliga småstadscharm och fina utbud runt hörnet och en kort promenad till havet. Föreningen äger sin mark och har både välskötta områden och god ekonomi. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Elinedalsvägen 65-0, Elinedal, Aggarp, Södra Aggarp, Svedala kommun, Svedala kommun

Elinedalsvägen 65-0

Villa
Elinedal, Aggarp, Södra Aggarp, Svedala kommun, Svedala kommun
2 695 000 kr
113 + 70 m²
5 rum
422 m² tomt

Välkommen till ett hus som ligger i lantlig miljö med fantastiska vyer över åkrarna och en underbar trädgård i flera väderstreck. På ca 8 minuters bilfärd når du Svedala med dess utbud av service, restauranger och tågstation. Närmaste busshållplats ligger på ett avstånd om 1,9 km där buss 145 tar dig mot Trelleborg/Svedala. Ett perfekt boende för dig som vill ha kombinationen av lugnet som naturen erbjuder men samtidigt snabbt och smidigt kunna ta dig till centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

Kastanjegatan 11H, Hindby, Malmö, Malmö kommun

Kastanjegatan 11H

Lägenhet
Hindby, Malmö, Malmö kommun
2 700 000 kr
111 m²
5 rum
vån 2/3
6 244 kr/mån
24 324 kr/m²

Välkomna till en attraktiv bostad i två plan på 111 kvm med 5 rum, 2 badrum och 2 balkonger. Renoverad lägenhet med nymålade väggar och nylagda golv. Vi möts direkt av en praktiskt hall som leder oss upp till första våningsplan med stora sällskapsytor i form av kök, matplats, allrum, vardagsrum, badrum och ett sovrum. Via vardagsrummet nås även den första av två balkonger belägen i härligt sydvästläge. På andra våningsplan väntar bostadens andra allrum med balkong, fler sovrum, klädkammare och ytterligare badrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Packhusgatan 23B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
2 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
3 926 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkomna till Packhusgatan 23B och till en ny bostad. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med förstärkt vägg med plats för vägghängd tv. Generös takhöjd på 2,8 meter med vackra fönster, fina materialval och enhetlig parkett genom hela bostaden. Stilrent kök från Vedum med inbyggd kyl/frys, spis och ugn, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin. Sovrummet ligger avskilt med stor klädkammare. En härlig marklägenhet med uteplats under tak och 150 meter till kajkanten. Välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 10