Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Färgaregatan 5 och 5B, Lysekil, Lysekils kommun
  • Lör 28 sep kl 10:30
Färgaregatan 5 och 5B, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Färgaregatan 5 och 5B, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Färgaregatan 5 och 5B

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
6 500 000 kr
164 + 36 m²
8 rum
622 m² tomt

Sällan skådad möjlighet att förvärva en fastighet med två välaktade och fräscha villor, mitt i centrala Lysekil! Denna fastighet på Färgaregatan 5, har just detta att erbjuda! Här kan man med stor enkelhet ta emot släkt och vänner under viken tid på året som helst. Ni kan fira midsommar på den stora altanen som ligger i etage, julafton med mys framför julgran och värmande braskamin eller nyår på balkongen då tolvslaget slår in, och festligheterna bjuder in till en skål för det nya året! Här finns möjligheter till alla tillfällen!! För bil finner man plats i carport alternativt på innergården. Läget och närheten till centrum ligger ett stenkast bort. Här finner man det som bäst behövs via torghandel, restauranger och café, mysiga butiker för både barn och vuxna samt Livs och apotek m.m. Vill man sedan ta en promenad i den vackra parken så ligger även den nära för alla att besöka. Söker man sig till Kallbadhuset, Pinneviken eller Norra hamnens badplats kan ett svalkande dopp erbjudas. Har man sköna skor på fötterna, rekommenderas varmt en tur på de vackra stadspromenaderna som sträcker sig i och utkanten av Lysekil. I Lysekil finns ett tilltalande utbud på det mesta som man kan behöva året runt. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brattön 202, Brastad, Lysekils kommun

Brattön 202

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 150 000 kr
95 m²
5 rum
5 723 m² tomt

Nu finner ni denna fina pärla till salu, Brattön 202! Denna bostad är en mycket vacker välbevarad timmerstuga från slutet av 1800-talet. Bostaden ligger avskilt och ger en varm välkomnande känsla, med en vacker vy mot det grönskande landskapet framför. Fastigheten erbjuder flertalet ekonomibyggnader. Fastigheten erbjuder en härlig trädgårdstomt för den med gröna fingrar och en god skopa energi, eller kanske för barnen att leka och busa i. Stugan erbjuder ett entréplan med två ljusa sovrum och ett vardagsrum med värmande braskamin. Det rymliga köket har en mycket god arbetsyta, praktiska förvaring och fräscha vitvaror. En härlig matplats för flertalet matglada gäster. Här kan man som gäst med enkelhet underhålla den ansvarige i köket. Ovanvåningen har flertalet rum och förrådsutrymmen. På framsidan av bostaden finne en större altan som ger sol under stor del av dagen samt en mycket vacker utsikt ut mot den böljande grönskan som angränsar till fastigheten. Fastighetens placering ger möjlighet att ta sig mot Lysekil inom ca 30 min, Kungshamn /Smögen ca 25 min och Uddevalla ca 35 min. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Barackvägen 16, Brastad, Lysekils kommun

Barackvägen 16

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 850 000 kr
100 + 53 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Varmt välkomna till Barackvägen 16 på Rixö strax utanför Brastad! Här lever man med grannar i ett lugnt och fridfullt område, med närhet til hav och salta bad. På tomten finner man en välvårdad bostad med tillhörande två gäststugor, en altan under tak som är vidbyggt garaget. Har man stor familj och vänner på besök, passar det alldeles utmärkt med de extra bäddar som gäststugorna har ett erbjuda. Bostaden har härliga sällskapsutrymmen via ett större vardagsrum i öppen planlösning till matplats samt ett tilltalande uterum som erbjuder sol under stor del av dagen. Via uterum nås en altan med plats för en sittgrupp alternativt en matgrupp. Trädgården är lummig med både fruktträd och buskar. Här finns möjlighet för dig med trädgårdsintresse att utveckla dina drömmar om trädgårdsland eller har man barn med önskemål om studsmatta och lek yta så finns det gott om plats. Badet ligger mycket nära om ca 5-10 min gångväg från bostaden. Släng handduken över axeln, på med badkläderna och sandalerna ta sedan en sväng ner till Goviks badplats. Här kan man njuta av sköna bad och klippor i vackert kustklimat. I angränsande finns ett större grönområde som man kan nyttja för hela familjen. Busshållplats finns utanför om ca 1 min. Närhet till centrala Brastad om ca 5 min. Här finner man Livs, frisör, bageri och små butiker. Lysekil om ca 20 min samt Uddevalla ca 45 min. Holma golf strax intill ca 10 min. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stockeviksvägen 18, Fiskebäckskil, Lysekils kommun
  • Imorgon kl 14:00
Stockeviksvägen 18, Fiskebäckskil, Lysekils kommun, bild 2
Stockeviksvägen 18, Fiskebäckskil, Lysekils kommun, bild 3

Stockeviksvägen 18

Villa
Fiskebäckskil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
6 200 000 kr
111 + 25 m²
4 rum
1 472 m² tomt

Vi presenterar nu vackra Stockeviksvägen 18 Fiskebäckskil! Denna välplanerade och tilltalande enplansvilla erbjuder allt vad man kan tänkas behöva i ett kustnära boende. En välkomnande lummig innergård där sociala ytor är högt prioriterade och solen nås under hela dagen. Vill man flytta runt under dagen har man upp till fem altaner att välja mellan. Invändigt finns tre ljusa sovrum och två helkaklade badrum med golvvärme. Master bedrom skänker för den frusne en värmande braskamin, när höststormarna närmar sig och kylan gör sig påmind utomhus. Vidare har bostaden ett underbart generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här umgås man gärna med familj och nära vänner i fin gemenskap, goda middagar lagas och mysfaktorn är på högsta nivå. Via flertalet altandörrar finner man access till trädgård, altaner och underbar grönskande miljö. Närhet till Stockevik med sin hamn och vackra klippor, där man möter ett mycket trevligt och fridfullt hamn område. Från hamnen ser man vackra Gåsö, där bebyggelsen speglar en vacker historia från förr. Som närmsta granne ligger Skaftö golf, för dig med golf intresse. Genuina Fiskebäckskil och Grundsund finns på cykelavstånd, där du kan strosa omkring i vackert kustklimat, och avnjuta middagar på härliga restauranger. Om andan faller på, ta färjan över till vackra Lysekil och besök mysiga butiker och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Alsbäck 123, Lysekil, Lysekils kommun
  • Sön 29 sep kl 14:00
Alsbäck 123, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Alsbäck 123, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Alsbäck 123

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
5 200 000 kr
150 m²
4 rum
1 612 m² tomt

Varmt välkommen till natursköna Alsbäck och denna nybyggda villa på Alsbäck 123! Villan är placerad med skyddat läge från västanvinden på en lugn och barnvänlig plats, längs med en mindre väg. Här bor man utmärkt bra med underhållsfritt boende för lång tid framöver. Det är bara att packa väskan och flytta in! Villan erbjuder stora härliga ytor för hela familjen att umgås i, takhöjd om 6 meter upp till nock och generösa fönster partier som ger skönt ljusinsläpp. Rymlig altan på baksida bostaden med utgång från allrum. Stilrent lantligt kök med grå luckor, gott om förvaring. Den väl tilltagna köksön tar plats som central punkt för kock och matglada gäster, att samlas kring. Tre ljusa sovrum och två badrum med dusch. I området finns både åretruntboende och fritidsboende. Barnvänlig badplats vid Gullmaren nås med några minuters promenad. Packa strandväskan och picknickkorgen och promenera ner till barnvänlig badplats vid Gullmarsfjorden. För dig som vill springa en runda eller åka skidor vintertid, finns elljusspår i närheten. Vintertid när isen lagt sig på fjorden kan du även testa långfärdsskridskorna. Du kan också njuta av tystnaden och göra ingenting. Från Göteborg till Alsbäck tar det cirka en och en halv timma med bil och från Oslo tar det cirka två och en halv timma. Välkommen till vackra Alsbäck, vid Gullmarsfjordens mynning!

  • Premium
Kungsgatan 16, Lysekil, Lysekils kommun

Kungsgatan 16

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 100 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 4
3 009 kr/mån
24 176 kr/m²

Nu välkomnar vi er till denna fräscha 1-rumslägenhet, nära till havet i centrala Lysekil. Bostaden har en mycket fin tilltalande planlösning, där man enkelt finner plats för allt man behöver så som matplats, soffhörna samt sovavdelning. Köket har en mycket praktisk och god arbetsyta samt förvaring. Badrummet erbjuder egen tvättmaskin, vilket ger enkelhet i boendet. Klädkammare i bostaden samt ett stort förråd i loftgången. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet för medlemmars övernattande gäster, cykelförråd samt hobbyrum. På Kungsgatan 16 bor man centralt och med tillgång till en trivsam innergård där man gärna avnjuter en god fikastund tillsammans. Allt man behöver finns inom promenadavstånd såsom bageri, Livs, apotek mysiga butiker, restauranger och en underbar park att sitta och njuta i samt närhet till salta bad. Att bo i bostadsrätt är en smidig lösning för medlemmarna, där man har föreningen tryggt i ryggen. BRF Mollén i Lysekil är välvårdad och har en god driftsplan. Portkod till innergård och trapphus ger trygghet i boendet Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Brastads-Öna 236, Brastad, Lysekils kommun
  • Sön 29 sep kl 15:15

Brastads-Öna 236

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 375 000 kr
49 m²
4 rum
1 456 m² tomt

Sensommaren är här och vi längtar efter att får styra ut på landet och vara nära till naturen, solen och de svalkande baden. Brastads-Öna 236 ligger just här, i mitten av allt det vackra! Vi finner lugnet och stressen släpper, man hänger tillsammans. Någon föreslår ett parti med kubb, eller kanske blir det en runda med krocket. För den som vill ta det lite lugnare så är den härliga altanen nära, och man sjunker skönt ner i en av solstolarna och funderar på om man ska lyssna på en bra bok. Vidbyggt till gästrum och förråd har man det mysiga uterummet som delvis är inglasat, här sitter man gärna och äter sommarens luncher och middagar. Midsommarafton firas självklart här med sill, potatis och kransar på allas huvuden. När det närmar sig kväll och kylan kryper fram finns den värmande braskaminen nära till hands, värmen flödar skönt ut i det stora uterummet och skymningen gör sig påmind. Invändigt finner man tre sovplatser kök och badrum och i sidobyggnaden finner man gästrum samt förråd. Brastads-Öna har närhet till hamn och bad via Sämstad eller Barkedal. Det finns sköna naturområden att vandra i, med chans att plocka både bär och svamp. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Åker 120, Brastad, Lysekils kommun
  • Budgivning pågår
Åker 120, Brastad, Lysekils kommun, bild 2
Åker 120, Brastad, Lysekils kommun, bild 3

Åker 120

Tomt
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
825 000 kr
1 769 m² tomt

Letar du efter en lantlig tomt för att förverkliga din husdröm? Välkommen till Åker, strax utanför Hallinden i Lysekils kommun. Med vacker och rogivande utsikt över öppna landskap, har du nu möjlighet att fullfölja ditt husprojekt i en lantlig och vacker miljö utanför detaljplanerat område. Tomten är fantastiskt rofylld och lugnt placerad vid vacker natur, med en cykeltur på endast 10 minuter ner till havet. Läget är optimalt för sol under hela dagen. Nuvarande ägare har kopplat på el till fastigheten. Fiber är framdraget till tomtgräns. Med en mark om 1769 kvm som delvis pryds av anrika ekar och ädellövskog välkomnar vi dig till en lantlig dröm. Gör slag i saken och lämna din intresseanmälan! Närmaste matvaruhandel hittar du vid Brodalen som är ca 10 minuters bildfärd bort. Uddevalla/Torp centrum nås på ca 20 minuter med bil, smidigt med närhet via E6:an, Lysekils centrum och kustpärlor som Smögen och Kungshamn nås på ca 30 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kådene 142, Lysekil, Lysekils kommun
Kådene 142, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Kådene 142, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Kådene 142

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 250 000 kr
146 + 110 m²
6 rum
1 816 m² tomt

Nu är det dags att påbörja försäljningen av Kådene 142 i Lyse! Fastigheten ligger i ett skönt lantligt läge med närhet in till centrala Lysekil. Den gedigna bostadsbygganden är uppförd 1966 och erbjuder fyra större sovrum och ett härligt rymligt vardagsrum. Vid huvudentré finner man den mysiga altanen. Här sitter man gärna och njuter av vår och sommarsäsongen tillsammans med familj och vänner. Uppvuxen trädgårdstomt och möjligheter till odling för den som önskar, alternativt lekplats för barn och barnbarn. I källarplan finner man ett dubbelgarage samt ett vidbyggt garage. Detta ger möjlighet till mycket god förvaring, alternativt om man vill bedriva någon hobbyverksamhet. Friståendet på tomten finner man ytterligare ett dubbelgarage. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lyse Skalhamn 202, Lysekil, Lysekils kommun

Lyse Skalhamn 202

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
5 000 000 kr
340 + 80 m²
1 043 m² tomt

Nu är den gamla lanthandeln i Skalhamn med adress Lyse Skalhamn 202 till salu! Denna gedigna fastighet, med en byggnad om ca 340 kvm är fördelat på tre lägenheter. Vardera lägenhet har sin egen uteplats och samtliga boendeformer är fräscha och ljusa invändigt. Parkering för bilar. Vackra och genuina Skalhamn har mycket att erbjuda för både året runt boende samt fritidsboende. Här möts man av en hamn med båtplatser, bastuförening, omtyckta restaurangen Bastevik Bar & Kök. Här serveras vällagad mat på närproducerade råvaror och till det något gott att dricka från baren. Trubaduraftnar varvas med quizkvällar och räkfrossa. Stället är mycket populärt bland boende och besökare. Underbara badmöjligheter från klippor i genuin skärgårdsmiljö samt vackra promenadstråk. På Basteviksholmarna finns 4 olika ställen att ta sig ett bad. Vid badplatsen rakt utanför restaurangens område, Bastevik Bar & Kök, finns en grillplats att slå sig ner vid och plocka fram dagens fångst. Här har du första parkett när solen sänker sig ner i västerhavet om kvällarna, och bjuder på en alldeles magisk känsla. Och är man ändå i krokarna ska man inte missa det otroligt fina Kollerödsbadet. Bara 10 minuters promenad från hamnen och en av kommunens finaste badplatser enligt oss. Här finns både strand, brygga, badstege och hopptorn – bad som passar alla i sällskapet med andra ord. Närhet till Lysekils tätort om ca 15 minuters bilfärd. Där finns allt vad man kan behöva av Livs, bank, post, mysiga butiker, restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Finnsbo 402, Finnsbo, Lysekils kommun

Finnsbo 402

Villa
Finnsbo, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 900 000 kr
55 + 10 m²
3 rum

Varmt välkommen till Finnsbo 402, denna vackra fritidsbostad på arrendetomt som har mycket att erbjuda! Bostaden är i ett plan och har två fräscha sovrum, vardagsrum och nytt kök och badrum. Underbar glasveranda som ger en strålande vy mot det vackra havet och området. Generös altan med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Nybyggt Attefallshus med allrum, kök, badrum och sovrum. Underbar vedeldad bastu som är placerad så att man även här, får njuta av skön vy mot havet. Stor lättskött arrendetomt med naturgräs om ca 2500 kvm, som ger dig möjligheten till ett härligt boende i lummig skön miljö. För den som är svampintresserad så finns det en riklig mängd av kantareller att plocka varje år i området samt på den egna tomten. Till Lysekil tar det endast max 10 minuter med bil. Det går direktbuss till Lysekil, Göteborg och Trollhättan från färjeläget som ligger strax nedanför. I närheten finns även naturreservatet Gullmarsskogen som är ett av Lysekils mest värdefulla frilufts- och strövområden med flera motionsspår. Varmt välkommen på visning!

Kungsgatan 26, Centralt, Lysekils kommun

Kungsgatan 26

Lägenhet
Centralt, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
7 247 kr/mån
17 405 kr/m²

Fräsch 3:a i omtyckta BRF Apoteket på Kungsgatan 26, nu till salu! Bostadsrätten är belägen i centrala Lysekil med närhet till det mesta. Genuina Kungsgatan har bevarats med kullerstensgator och pittoreska byggnader. Gångavstånd till Lysekils vackra strandpromenad såväl som till Kungstorget eller stadsparken. Lägenheten har ett lättmöblerat vardagsrum med fönster mot Kungsgatan, här får man enkelt plats med en skön sittgrupp och fåtöljer. Köket har sin placering mot den trevliga innergården, där du även har tillgång till loftgången som fungerar som balkong. Sovrummen är lokaliserade i varsin sida av lägenheten, vilket gör att men får en skön komfort för både vuxna och barn alternativt övernattande gäster. Förråd/klädkammare används idag som ett kontor. Hiss och dörröppnare gör det enkelt för alla att bo på våning 3. Tvättstugan och förråd finns i angränsande byggnad vid innergården. Till huset finns portkod. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Hiss
Kyrkeby Skummedal 178, Lysekil, Lysekils kommun

Kyrkeby Skummedal 178

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 600 000 kr
82 + 48 m²
7 rum
1 345 m² tomt

Mycket varmt välkommen till denna vackra sommaridyll, med adress Kyrkeby Skummedal 178! Denna fastighet har så mycket fint att erbjuda. Här möts man av tre våningsplan med separata boenden. Man kan välja att bo året runt eller som fritidsgäst. Nuvarande ägare har nyttjat sin tid i bostadens som fritidsgäst, och njutit av många härliga somrar tillsammans med familj och goda vänner. Trädgården är fantastisk med flera etager, lummig grönska och härlig gräsyta för barn med benen fulla med spring. Utöver bostadsbyggnaden finns en gäststuga samt förråd med ytterligare ett sovrum. Det ger plats för alla nära och kära att övernatta och njuta av stunder tillsammans. Vill man ta ett dopp i havet finns flertalet badplatser att välja mellan, men ägarna rekommenderar varmt badplatsen i Kolleröd där man gärna stannar länge eller endast för ett svalkande morgondopp. Kolleröd badplats, en barnvänlig badplats med egen badbrygga, bastu, toalett, kiosk och parkering. Vidare finns badplatser i Norra Grundsund och Basteviksholmarna. På Basteviksholmarna finns även möjlighet till båtplats via Lysekils marina, samt här finner man med glädje en mycket omtyckt restaurang, Bastevik Bar & Kök. Besök den gärna en ljum sommarkväll i glada vänners gemenskap. Bussförbindelser alldeles utanför tomten. Närhet in till Lysekils stad, ca 10km där du finner allt du behöver så som Livs, Bank, välsmakande restauranger, mysiga butiker samt caféer m.m. Varmt välkommen på visning!

Torgbacken 3, Fiskebäckskil, Lysekils kommun
  • Lör 28 sep kl 13:30
Torgbacken 3, Fiskebäckskil, Lysekils kommun, bild 2
Torgbacken 3, Fiskebäckskil, Lysekils kommun, bild 3

Torgbacken 3

Villa
Fiskebäckskil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
6 925 000 kr
50 m²
4 rum
202 m² tomt

Mitt i det vackraste av Fiskebäckskil, finner vi denna kustpärla på Torgbacken 3! En fastighet med anor från sekelskiftet där vackra detaljer blandat med modern funktion, genomsyrar bostaden. Underbar utsikt mot hamn och område från altan och vardagsrum, vilket ger en skön känsla och harmoni. Sommartid så som vintertid bjuder bostaden på underbar känsla med stora sociala ytor, såväl ute som inne för familj och vänner. Här bor ni lugnt med hav och bad, liksom centrala Fiskebäckskil, alldeles inpå knuten. Bostaden erbjuder upp till 8 bäddar, så gästas man av familj och vänner får alla var sin sängplats. Vardagsrum där man enkelt får plats med matgrupp och soffgrupp. Här njuter man gärna av en skön stund vid braskaminen, tidig vår och sen höst. Parkering för två bilar. Det centrala läget gör att du har gångavstånd till bad och hamn, Gullmarsstrand Hotell och Konferens, Brygghuset, Livs m.m. Välkommen på visning av ett boende med en egen oas som måste upplevas, en riktig pärla mitt i Fiskebäckskil!

  • Premium
  • Uteplats
Villavagn Trellebystrands camping nr C7, LYSEKIL, Lysekils kommun

Villavagn Trellebystrands camping nr C7

Övrigt
LYSEKIL, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
495 000 kr
40 m²
4 rum

Låt oss presentera denna villavagn belägen på Trellebystrand camping med plats nr C7! Villavagnen erbjuder upp till nio sängplatser och har en härlig fin umgänges yta med matplats och soffhörna i öppen planlösning till köket. Till vagnen har ägaren vidbyggt en större altan, som ger gott om plats för social yta. Idag finner man en sittgrupp och en matgrupp, men det går givetvis att förändra efter behov. Campingen ger möjlighet till att nyttja servicehus med wc, dusch m.m. Det finns även en vattenrutschbana att ta härliga rundor i. Havet och badet som ger svalka vid varma sommardagar, ligger endast några minuter från villavagnen. Det finns även sköna strövområden, skog och vacker natur i området, samt bergsklättring. Vill man vidare in till centrala Lysekil så går det mycket bra med en cykeltur alternativt bil. I centrum ha man allt man kan behöva av mysiga caféer, restauranger, små butiker, Livs m.m. Skäm bort dig själv, och anmäl dig till visning av denna mysiga villavagn!

  • Uteplats
Åker Gökeplatsen 216, Brastad, Lysekils kommun

Åker Gökeplatsen 216

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
7 500 000 kr
80 + 130 m²
5 rum
2 509 m² tomt

Varmt välkommen till denna avkopplande plats längst in på vägen, med högt insynsskyddat läge. På denna vackra fastighet med adress, Åker Gökeplatsen 216 möts man av en slående utsikt över Färlevsfjorden från samtliga våningsplan. Bostaden, som är arkitektritad lösvirkes villa, inspirerad av den vackra bohuslänska stilen, erbjuder tre plan med flertalet sovrum och generös yta för socialt umgänge. Man kan enkelt bjuda in familj och nära vänner till en god middag, och njuta av en bostad med fin rymd och vackert ljusinsläpp. När andan faller på, kryper man ner i Jacuzzin och följer solens bana längs med himlen. Härlig trädgårdstomt för barn med benen fulla med spring, ett parti med kubb eller möjlighet att utveckla trädgårdsland för dig med gröna fingrar. Till viss del handikappanpassad trädgårdstomt, källarvåning och entréplan. För de övernattande gästerna finns den närliggande gäststugan med flertalet sovrum, som står tillgänglig under större delen av året. Nyttjanderätts avtal är gällande för väg, carport/garage samt förråd på ofri grund, vidare är det enskilda avlopp via servitut. Vid den vackra strandkanten finner man en mindre sjöbod på arrende, samt en båtplats på ny gemensam Rixöbrygga. Bra att veta, är att grannarna i området bor både året runt och som fritidsgäster. Åker Gökeplatsen är beläget längst in vid vackra Färlevsfjorden som längre ut möts av Gullmarsfjorden. Här kan du fiska makrill och göra utflykter till smultronställen såsom Lilla och Stora Börnö. På lilla ön Ärten har du sandstrand och här kan du se säl på nära håll kvällstid, om du är alldeles stilla. På andra sidan fjorden finner man Torreby golfbana, endast fem minuter med båt. Ett trevligt utflyktsmål är när man tar stigen till Vanns Spa, ca 1,5 km. Där njuter man gärna av en god lunch och en skön spa behandling i lugn miljö. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lännestad 316, Härnäset, Lysekils kommun

Lännestad 316

Villa
Härnäset, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 925 000 kr
81 + 43 m²
1 017 m² tomt

Varmt välkommen till denna lummiga och vackra sommar idyll, med adress Lännestad 316! I denna fräscha och inbjudande villa bor man lika bra året runt som sommargäst. Villan erbjuder flertalet ljusa sovrum och ett mycket mysigt vardagsrum, där man gärna finner skön samvaro med familj och vänner. Att vid lite kyliga kvällar tända en härlig brasa i kaminen höjer stämningen och kvällen skänker harmoni till alla som är närvarande. Tidiga vårdagar till sena höstkvällar, tillbringas i det inglasade uterummet som är placerat på bostadens baksida. När värmen nalkas finner man en större altan att vistas på. Den är angränsande till det inglasade uterummet. Trädgården ger möjlighet till odling för dig med gröna fingrar, och lek för barnen med benen fulla av spring! Närhet till vackra promenadstråk, bär och svampplockning i härliga natur. Söker man sköna salta bad finns exempelvis Rågårdsdal några kilometer bort. Tar man bilen finner man ett välsorterat Livs i Brodalen 10 min bort och Brastad 12 min , Lysekil 30 min och även Hunnebostrand, Kungshamn/Smögen inom ca 30 min. Varmt Välkommen med din anmälan om visning!

  • Uteplats
Östra Kronbergsgatan 1A, Centralt, Lysekils kommun

Östra Kronbergsgatan 1A

Lägenhet
Centralt, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 095 000 kr
83,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 026 kr/mån
25 211 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga bostadsrätt om ca 83 kvm fördelas på tre rum och kök, med adress Östra Kronbergsgatan 1A. Här är det bara att flytta in och trivas, lägenheten är nyrenoverad och utrustad med genomgående stilrena materialval som inte lämnar något övrigt att önska. Här bor du på högsta plan med fantastisk utsikt över staden och havet. Föreningen ger möjlighet till både året runt samt fritidsboende, man kan även hyra ut sin bostadsrätt efter godkände av föreningen. Detta förmånliga boende, ger medlemmen chans till att enkelt välja på vilket sätt man ska nyttja sin bostad. På Östra Kronbergsgatan 1A bor du centralt med närhet till allt vad Lysekil har att erbjuda, såsom matbutiker, affärer längst med hela Kungsgatan, restauranger och fik. På bara en kort promenad norrut når du pittoreska Gamlestan och Norra Hamnen med möjlighet till bad och båtliv samt strandpromenaden som inte får missas. Här finns även Sveriges mest havsnära padelbanor med både inomhus- och utomhusbanor samt ett utbud av restauranger i toppklass. Går du söderut kommer du snart till både Havets Hus och Havsbadsparken. I närheten ligger även Stångehuvuds naturreservat med fina promenadstråk, den vackra bohusgraniten och möjlighet till bad från klipporna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Skolberget 17, Grundsund, Lysekils kommun

Skolberget 17

Villa
Grundsund, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
8 995 000 kr
176 m²
6 rum
505 m² tomt

Underbar fastighet med vidsträckt utsikt över Grundsund, Värbofjordens marina och till och med över horisonten i väst. Bostaden har under de senaste åren genom gått stor förändring via att man har byggt till yta på vardera våningsplan samt förändrat samtliga ytskikt. Det har tillförts ett vackert matrum på entréplan med dragbart stort glasparti som leder ut till en generös altan. Vidare har man byggt till ett magnifikt master bedrom på ovanvåning med strålande vacker utsikt, även här med stort fönsterparti och en fransk balkong. Bostaden genomsyras av ljusa ytskikt med genomgående stilrena exklusiva materialval där det vita samsas snyggt med ek, beige klinkergolv och djupa fönsternischer i ljusa nyanser. Det ljusa vardagsrummet och det tilltalande fräscha köket i ek från Marbodal samt matsalsrummet i öppen planlösning i sydöst läge gör att bostaden genomsyras av rymd - här andas en skön frihetskänsla! Ovanvåning ger mersmak via en hög takhöjd, välplanerade och tilltalande sovrum samt ett extra ordinärt badrum med påkostad lyx och allrum att bara hänga i, om man vill komma undan en stund. Via allrummet nås en balkong med skön morgonsol, perfekt för frukostbrickan när sommaren är som vackrast! Fastigheten är byggd som ett passivhus med minimala värmeförluster vilket gör att du här bor smart, miljövänligt och med låga driftskostnader. Elbils laddare finns samt ett garage och parkering. På Skolberget lever du med närhet till hav, natur, bad- och båtliv och Grundsunds sköna sommarliv, men bostaden passar lika bra för dig som önskar bo året runt. Varmt Välkommen på visning!

  • Uteplats
Flaggatan 3A, Lysekil, Lysekils kommun

Flaggatan 3A

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
3 925 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 935 kr/mån
39 447 kr/m²

Sällan skådad rymd och inbjudande moderna lösningar, tillika smakfull inredning välkomnar vi dig till Flaggatan 3A mitt i centrala Lysekil. Denna bostadsrätt på andra våningsplanet, som sträcker sig upp till ett tredje våningsplan, kan likställas känslan av att leva i egen villa men med tryggheten av en god förening som stöd. Våningens mycket välplanerade disposition ger inspiration, värme och exklusivitet. Boendet fördelas på tre sovrum där samtliga rum har sin egen specifika inredning och unika yta. Det välplanerade och centralt belägna köket ger även den allra kräsnaste av kockar utrymme till magisk matlagning. Bjuder det sköna vädret dig ut på balkongen, nås de enkelt via utgång i köket. Slå dig ner en stund och låt dig hänföras av genuina takåsarna som vy samt det vackra västerhavet, och låt lugnet infinna sig. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, ljust och vackert med dubbelt ljusinsläpp. Master bedrom beläget på tredje våningsplan, skänker egen utgång till balkong med vacker morgonsol och möjlighet till en njutbar frukost. Till boendet hör två helkaklade badrum i neutrala nyanser med tvättmöjligheter. Parkering via carport med motorvärmare Lysekil med sitt vackra mångfald erbjuder dig som boende på Flaggatan allt du kan önska, så som underbara promenadstråk, härliga butiker och mysiga små caféer längs med kullerstensgator och genuina gränder. Sköna bad och det robusta kustlandskapets klippor ligger inom gångavstånd. Vår underbara ort är till för att upplevas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gullmarsgatan 5, Lysekil, Lysekils kommun
  • Lör 28 sep kl 12:00
Gullmarsgatan 5, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Gullmarsgatan 5, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Gullmarsgatan 5

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
7 250 000 kr
194 + 23 m²
476 m² tomt

I all sin prakt står denna sekelskiftes villa från 1883 på Gullmarsgatan 5 i Lysekil, nu till salu! Denna villa måste upplevas på plats. Villan ger möjlighet via sina två lägenheter att man nyttjar den till uthyrning, flerfamiljs boende, fritids/året runt bostad. Under de senaste åren har fastigheten genomgått renoveringar av de två lägenheterna. Ägaren har bytt ut kök och badrum samt alla ytskikt. Från samtliga fönster har man en vacker vy över Lysekils stad med butiker och restauranger samt båt och hamnområde. Enastående fin vy mot himmel och hav som möts med gnistrande solljus. På trädgårdstomten har man tillgång till en fräsch stor altan från 2023. Här finns gott om plats för sitt och matgrupper. På tomten står idag ett äldre lusthus, som för den händige kan utvecklas till en mysig plats där man gärna tar en fika med familj och vänner. Även för den med gröna fingrar, så finns det möjlighet till att odla och plantera på tomten. Varmt välkommen på visning av denna mycket vackra och tilltalande villa som nu söker ny ägare!

  • Premium
Södra Rejdemyrsvägen 16, Lysekil, Lysekils kommun

Södra Rejdemyrsvägen 16

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 850 000 kr
76 m²
4 rum
1 010 m² tomt

Varm välkomna till familjära och mycket omtyckta Kolleröd, närmare bestämt till Södra Rejdemyrsvägen 16! Denna enplansvilla har genom tid varit en året runt bostad, men givetvis kan den även nyttjas till fritidsbostad för den som önskar. Härliga sociala ytor ute som inne, där hela hela familjen med vänner kan samlas och umgås. Det finns ett underbart uterum för tidiga vårdagar till sena höstkvällar, som ger känslan av en förlängd sommartid när den är som vackrast. Separat på tomtens baksida finner man ett extra förråd. Parkering för flertalet bilar. Sommartid finns närhet till flertalet badplatser för det dagliga doppet, du finner bl.a. Kolleröd badplats samt Norra Grundsund och Basteviksholmarna. Kolleröd badplats, en barnvänlig badplats med egen badbrygga, bastu, toalett, kiosk och parkering. Badplatsens förening i området sköter stranden under sommaren så den ser trevlig ut. På Basteviksholmarna finns även möjlighet till båtplats via Lysekils marina, samt här finner man med glädje en mycket omtyckt restaurang, Bastevik Bar & Kök. Besök den gärna en ljum sommarkväll i glada vänners gemenskap. Närhet in till Lysekils stad, ca 10km där du finner allt du behöver så som Livs, Bank, välsmakande restauranger, mysiga butiker samt caféer m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Smörsbacken 4, Brastad, Lysekils kommun

Smörsbacken 4

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
6 800 000 kr
81 m²
5 rum
4 235 m² tomt

På ett avskilt och vackert lantligt läge strax utanför Brastad, finns nu möjligheten att förvärva denna unika fastighet med privat tennisbana! Här njuter man av lugnet samtidigt som man har möjlighet till fysik aktivitet via tennis, sköna bad i poolen, ett parti kubb eller sköna promenader i vackert kustklimat. Vill man varva ner tar man sig en stund i bastustugan, och sedan sitter ner i vilostolarna strax utanför på altanen. Här kan man med fördel följa aktiviteten på fastighetens tenniscourt. Fastigheten består av flertalet byggnader, men med fokus på den gamla och pittoreska stenhuggarstugan från sekelskiftet som idag är själva boningshuset. Vid ett tillfälle valde nuvarande ägare att tillföra ett arkitektritat allrum med storslagen rymd och vackra fönsterpartier mot trädgården. Detta ger en mycket smakfull kombination av det gamla och det vackra moderna. Vidare finner man ett mysigt gästhus med vidbyggt förråd. Ett underbart pool område med utedusch av högklassig dansk design samt ett pittoreskt utedass som nu används som förråd. Nära till Holma golf, för den som gärna tar en runda. Bad och hav ligger endast någon kilometer bort, vid Vindbräcka och Holländarröd samt Hjälmedals brygga. Från Göteborg 1 timma och från Oslo 2,5 timma Söker du efter något extra ordinärt och vill leva avskilt med närhet till Brastad samt Lysekil? Varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning alternativt anmäl dig till våra visningar.

  • Plus
  • Uteplats
Lyse 118, Lysekil, Lysekils kommun

Lyse 118

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
2 975 000 kr
84 m²
3 rum
3 951 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga enplans villa med stor tomt areal om 3951 kvm. Villan erbjuder tre rum och kök med möjlighet till tre toaletter. Utöver finns en bastu och tre duschar. Utformningen på bostaden passar både för den enskilda familjen så som till uthyrning. Komplettera diverse boendeformen på tomtmarken alternativt nyttjar den så om den är idag, det kan behovs anpassas. Närheten til vackra och genuina Skalhamn som har mycket att erbjuda för både året runt boende samt fritidsboende. I Skalhamn möts man av en hamn med båtplatser, bastuförening, omtyckta restaurangen Bastevik Bar & Kök. Här serveras vällagad mat på närproducerade råvaror och till det något gott att dricka från baren. Trubaduraftnar varvas med quizkvällar och räkfrossa. Stället är mycket populärt bland boende och besökare. Underbara badmöjligheter från klippor i genuin skärgårdsmiljö samt vackra promenadstråk. På Basteviksholmarna finns 4 olika ställen att ta sig ett bad. Vid badplatsen rakt utanför restaurangens område, Bastevik Bar & Kök, finns en grillplats att slå sig ner vid och plocka fram dagens fångst. Här har du första parkett när solen sänker sig ner i västerhavet om kvällarna, och bjuder på en alldeles magisk känsla. Och är man ändå i krokarna ska man inte missa det otroligt fina Kollerödsbadet. Bara 10 minuters promenad från hamnen och en av kommunens finaste badplatser enligt oss. Här finns både strand, brygga, badstege och hopptorn – bad som passar alla i sällskapet med andra ord. Närhet till Lysekils tätort om ca 15 minuters bilfärd. Där finns allt vad man kan behöva av Livs, bank, post, mysiga butiker, restauranger och caféer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
C G Bernhardsons väg 6B, Grundsund, Lysekils kommun

C G Bernhardsons väg 6B

Villa
Grundsund, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
7 600 000 kr
217 + 58 m²
6 rum
2 264 m² tomt

Med en återblick i historien fanns det bara stigar genom skogen fram till ursprungsbostaden, där som än idag stolt står på fastigheten vid namn C G Bernhardsons Väg 6. Boendet ägdes av Skaftökonstnären Carl Gustaf Bernhardson och hade varken WC eller ström på den tiden, utan det som utmärkte just detta fantastiska hus var dess karaktär, byggnadssätt interiör och målningarna i taket och på väggarna. Skaftö var då ett skeppar samhälle som präglades utav fiske, sjöfart och jordbruk, samt mytiska historier som idag finns i skrift och konst på museum runt om i Sverige. Idag finns det (som tur är) vägar fram till ett mycket större boende fördelat över en boarea på 217 kvm+36 kvm biarea, gårdshus om boarea 61+18 kvm biarea, samt ett rejält garage om74 kvm med övervåning om en yta på 51,5 kvm, där både båt och bil står varmt och tryggt i förvar. WC med jacuzzi, bergvärme och flertalet braskaminer värmer hemmet och får det att fungera så som vi vill att ett hem ska fungera idag. Det som får denna fastighet att sticka ut och vara så pass unik är att än idag har historiken bevarats i boendet. Karaktären, konsten och kulturen sitter kvar i väggarna, och känslan av den betydelsefulla passerade historian präglar än idag hemmet. Det finns goda förutsättningar att bedriva egen verksamhet samt någon form av uthyrning, eller varför inte ett mysigt och tilltalande B&B i vacker bohuslänsk anda. För den som vill utveckla en egen verksamhet och är behov av en större yta, så finns på fastigheten en ekonomi byggnad för snickeri, eller varför inte en mindre produktion av något slag. Byggnaden ger en hög takhöjd och förmånlig arbetsplats. Uppvärmning via luft/luft värmepump. Idag är Skaftö ett av Bohusläns mest eftertraktade område och just denna fastighet med dess kulturhistorik och ägandehistorik något för dig som vill ha ett boende med naturen som närmsta granne. Där solceller värmer ditt vatten, och en brasa får frusna kvällar att bli mysiga. En praktisk planlösning, och ett avskilt läge ger dig ett unikt boende med närhet till fantastiska Grundsund och Rågårdsvik. C G Bernhardsons Väg 6 måste kännas in och upplevas på plats. Här låter vi historian och Bohusläns kultur tala för sig själv. Brinner du för vår fantastiska historia om den berömde C G Bernhardsson och söker en större fastighet på genuina Skaftö? Vill du höra mer, och uppleva något nytt? Välkommen att följa med på visning, boka privat visning via mäklare Jenny Labecker 0701-074483

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29