MOHV Bromma

MOHV Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Spannvägen 21, Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:30
Spannvägen 21, Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Spannvägen 21, Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Spannvägen 21

Lägenhet
Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun
MOHV Bromma
5 495 000 kr
97 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 872 kr/mån
56 649 kr/m²

- Våning 3 av 3 med två balkonger i söderläge - Förening med mycket god ekonomi - Möjlighet för olika planlösningar och för två separata ingångar - Två + Ett sovrum med lyxig boendelösning (sängskåp) som möjliggör fler sängplatser och klädförvaring - Stort kök med fina ytskikt och moderna vitvaror - Två badrum, Ett SPA med bastu och jacuzzi - Två rymliga förråd + två matförråd Omgiven av grönska, högt beläget i gränslandet mellan Abrahamsberg och Åkeslund saluförs denna ljusa 3,5a på enkelriktade Spannvägen. Välkommen in i hallen med spegelbyggt skåp för skor och ytterkläder. Här nås köket med ett härligt ljusinsläpp och rustik tegelvägg. Köket ger middagsplats för 4-8 personer, med mycket arbetsytor samt gott om förvaring. Här erbjuds all utrustning ett modernt hem kräver som induktionshäll, inbyggd ugn/micro, kyl/frys och diskmaskin samt lyxen av en vinkyl. Bostaden har två generösa rum i fil med var sin balkong i soligt söderläge. Rummen binds ihop av dubbla fönsterdörrar vilket ger ett bra ljusinsläpp och även en avskildhet. Det ena rummet används som sällskapsrum / vardagsrum och det andra erbjuder en smart boendelösning (sängskåp) som möjliggör fler sängplatser och klädförvaring som endast tar ca 2 kvm av ytan. Om dagen används rummet som ett stort luftigt arbetsrum, om kvällen som dansgolv och om natten förvandlas rummet till ett stort sovrum med en 160 säng med inbyggda sängbord, läslampor och alltid med fantastisk klädförvaring. Alla rum är rustade med gardiner från MyWindow för mörkläggning och en fräsch atmosfär. Den genomgående planlösningen möjliggör en enkel, härlig och snabb vädring genom hela lägenheten. Här finns en separat wc med dusch för gäster samt ett lyxigt SPA med wc, dusch, jacuzzi och bastu för kalla vinterdagar. Det finns tvättmaskin samt plats för en torktumlare. Master bedroom ligger intill SPA-delen och ger möjlighet för dubbelsäng, skrivbord samt en garderobsvägg. Det andra sovrummet har en platsbyggd förvaring med sitt-del och ett inbyggt arbetsbord, här finns plats för en 120 säng eller varför inte en spjälsäng och barninredning. Då lägenheten från grunden är två hopsatta 2,5or finns många möjligheter för ändring av planlösning, här kan man tex. dela av till två lägenheter, eller skapa ett 4de sovrum. Till bostaden hör två större förråd, två matförråd samt smidig tillgång till cykelrum/barnvagnsrum och tvättstuga med två stora maskiner, torkskåp och mangel i husets källare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Abrahamsbergsvägen 73, vån 3/3, Abrahamsberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Abrahamsbergsvägen 73, vån 3/3

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 759 kr/mån
63 723 kr/m²

Accepterat pris, välkommen på visning! - Unikt gavelläge - Högst upp i huset - Fiber inkluderat i avgiften - Balkong i söder - Fritt från insyn - Nära natur samt kommunikationer Välkommen till denna unika gaveltvåa högst upp i huset i fantastiska Abrahamsberg! Här finner vi en välplanerad och ljus bostad med helkaklat badrum och balkong i bästa söderläge! Ett trivsamt boende med grönskande natur precis utanför fönstret. Lägenheten är en tilltalande och charmig 30-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning. Brf Psalmboken 3 är en stabil förening med låg belåning (ca 4500kr/kvm) och en välskött fastighet. Abrahamsberg är en charmig stadsdel som erbjuder en perfekt balans mellan stadens puls och lugnet i naturen. Området är känt för sina välbevarade funkishus från 1930 och 1940-talet, vilket ger en tidlös karaktär och en känsla av historia. Här finns det gröna parker och natursköna promenadstråk, vilket gör det idealiskt för friluftsaktiviteter och avkoppling samtidigt som kommunikationerna är utmärkta med Abrahamsbergs tunnelbanestation som snabbt tar dig till centrala Stockholm. För barnfamiljer finns det flera bra skolor och förskolor i närheten, vilket gör det till ett populärt val för dem som vill ha en trygg och barnvänlig miljö. Lokala bekvämligheter inkluderar mysiga caféer, små butiker och livsmedelsaffärer, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Dessutom ligger det stora köpcentret Bromma Blocks bara en kort resa bort, vilket erbjuder ett brett utbud av shopping- och restaurangalternativ. Abrahamsberg är verkligen en oas i storstaden, perfekt för de som söker ett harmoniskt boende med närhet till både natur och stadens alla möjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Fredricson för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
Arkitektvägen 45, Abrahamsberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Arkitektvägen 45

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma
3 195 000 kr
50 m²
2 rum
3 077 kr/mån
63 900 kr/m²

- Fantastisk uteplats - Nytt och fräscht boende från 2017 - Garage i huset med laddstolpe - Badrum med tvättmaskin - Välmående förening med låga avgifter - Lugnt och rofyllt läge i hjärtat av Abrahamsberg En kort promenad från Abrahamsbergs tunnelbana finner ni denna väldisponerade 2:a belägen i modern fastighet från 2017. Stor uteplats med gott om plats för möblemang bestående av såväl soffgrupp som matgrupp. Vardagsrummet bjuder på härlig atmosfär med ljusa och lättmöblerade ytor. Öppen planlösning mot köket vilket gör detta till en social bostad, perfekt för tillställningar. Kök med stilren inredning från Marbodal, marmorbänkskiva samt påkostade vitvaror från Siemens. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring genom garderobsvägg. Från hallen når ni den stora klädkammaren som även kan nyttjas som kontor. Stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående målade väggar samt stilren ekparkett. Lägenheten är belägen i populära Abrahamsberg med några minuters promenad till Abrahamsbergs lilla centrum med bl a ICA-mataffär, småbutiker, stort nytt gym, caféer, pizzeria och sushi. Utmärkta kommunikationer i form av Abrahamsbergs tunnelbana (grön linje) som snabbt och smidigt tar er till city via Alvik på ca 18 minuter. Runt knuten finns underbara promenadstråk i koloniområdet och ca tio minuters promenad från lägenheten finns Lillsjöns grönområde med härlig natur och avkopplande motionsslingor. Likaså finns trevliga lekplatser och andra rogivande grönområden inom bara minuter bort. Varmt välkommen till populära Abrahamsberg!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Östanåvägen 26, Stureby, Stockholms kommun
Östanåvägen 26, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Östanåvägen 26, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Östanåvägen 26

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
MOHV Bromma
4 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 950 kr/mån
58 765 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information och visningstid! - Parkeringsplats & hushållsel ingår i avgiften - Unik villakänsla - Modern bostad med golvvärme - Fantastisk utemiljö med egen uteplats samt tillgång till trädgård och odling - Nära kommunikationer Välkommen till Östanvägen 26 i Stureby, en pärla som kombinerar det bästa av två världar – fördelarna med en bostadsrätt och känslan av en egen villa. Denna charmiga bostad med uteplats erbjuder ett bekvämt och stilfullt boende med en idyllisk villakänsla mitt i den eftertraktade stadsdelen Stureby. På uteplatsen kan du njuta av sommarkvällarna på den generösa och träbelagda ytan som är perfekt för grillkvällar eller bara för att koppla av med en bok i handen. Med plats för både matgrupp och loungemöbler blir detta en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den privata och insynsskyddade uteplatsen ger dig ett privat och rogivande lugn. Inne i bostaden möts du av en välplanerad och ljus planlösning. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matbord. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en inbjudande atmosfär. Det moderna köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten och med plats för hela släkten. Sovrummen är rofyllda och väl tilltagna, med bra förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är stilrent och praktiskt, utrustat med badkar och tvättställ med kommod i ek. Stureby är känt för sin lugna och familjevänliga miljö, med närhet till både natur och stadspuls. Här bor du med närhet till mysiga grönområden, promenadstråk och lekplatser. För den aktive finns flera idrottsanläggningar och gym i närheten. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med tunnelbana och bussar som snabbt tar dig till Stockholms innerstad. I närområdet hittar du även ett bra utbud av skolor, förskolor och service såsom mataffärer, caféer och restauranger. Denna bostadsrätt på Östanvägen 26 i Stureby är verkligen något utöver det vanliga. Med sin charmiga uteplats och villakänsla erbjuder den ett unikt och eftertraktat boende för dig som vill ha det bästa av två världar. Missa inte chansen att förvärva detta drömboende – välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4