Areal | Karlstad

Areal | Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bråsstorp, null, Sunne kommun

Bråsstorp

Gård/Skog
Sunne kommun
Areal | Karlstad
600 000 kr
11 ha tomt

Skogsskifte vid Bråsstorpssätern! Skogsfastighet i ett skifte i den bördiga sluttningen ned mot Rottnen. Belägen alldeles invid Bråsstorpssätern. Här ges möjlighet till skogsbruk, rekreation och jakt. Fastigheten är perfekt för den som vill påbörja sitt skogsägande eller för den som vill utöka sitt innehav.

  • Plus
Gunneruds Gård, null, Karlstads kommun

Gunneruds Gård

Gård/Skog
Karlstads kommun
Areal | Karlstad
38 000 000 kr
140 ha tomt

En del av det svenska kulturarvet. Gunneruds gård är en bärande del i Alsterdalen med dess historia och tradition, bara några stenkast från Karlstads universitet. Gården erbjuder en representativ och rymlig mangårdsbyggnad med fyra flankerande flygelbyggnader och flera praktiska och stilenliga ekonomibyggnader. Samtliga byggnader i väl rustat skick. Omgärdat av en behagfull och lantlig parkmiljö och till det närmare 140 hektar jord och skog. Gunnerud har långa anor, främst som bruksherrgård med järnbruket som etablerades i början av 1600-talet och var i drift i cirka 240 år. Gunnerud blev säteri i slutet av 1700-talet. Många kända släkter har ägt gården. Gunnerud representerar Värmlands två främsta kulturhistoriska företeelser; järnet och litteraturen. För mer information och beställning av prospekt kontakta ansvarig mäklare Bengt Walan 070-693 20 10 | [email protected]

  • Plus
Mangskog, null, Arvika kommun

Mangskog

Gård/Skog
Arvika kommun
Areal | Karlstad
1 200 000 kr
23 ha tomt

Salungen! I det böljande landskapet vid Salungen utbjudes en välskött och lättillgänglig skogsfastighet med god arrondering. Skogstillståndet består till större del av ung/-medelåldersskog som växer på bördiga marker. Fastighetens totala areal uppgår till 24 hektar med ett bedömt virkesförråd om ca 2 300 m³sk, motsvarande 107 m³sk/ha. På fastigheten finns en manskapsbod/huggarvagn med tillhörande förrådsbyggnader.

  • Plus
Skog i Finnebäck, null, Arvika kommun

Skog i Finnebäck

Gård/Skog
Arvika kommun
Areal | Karlstad
2 000 000 kr
21 ha tomt

Gott om slutavverkning! Skogsfastighet i tre skiften med stor andel slutavverkningsskog som är lätt åtkomlig. Fastigheten är vackert belägen vid Granhöjden invid gränsen mot Sunne kommun i de nordöstra delarna av Brunskog. Markerna har strand i både Barmtjärnet och Knutstorpssjön. Ingår i viltvårdsområde där jakt bedrivs på älg och småvilt.

Tvärdalen, null, Årjängs kommun

Tvärdalen

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
600 000 kr
18 ha tomt

Skog och jakt med närhet till Årjäng! Strax utanför Årjängs samhälle finns nu möjligheten att förvärva jord och skog. Fastigheten är obebyggd och har en total areal om ca 18 hektar varav ca 14 hektar produktiv skogsmark och ca två hektar åkermark/betesmark. Fastighetens bedömda virkesförråd uppgår till cirka 1 500 m³sk vilket motsvarar ett genomsnitt om 103 m³sk/ha. Skogstillståndet utgörs till största del av ung/- medelåldersskog. Fastigheten är belägen inom vvo!

  • Plus
Huken , null, Årjängs kommun

Huken

Gård/Skog
Årjängs kommun
Areal | Karlstad
2 500 000 kr
32 ha tomt

Jord och skog vid Årjängs tätort! I direkt anslutning till Årjäng ges möjlighet att förvärva mark som delvis ligger utmed E18 och väg 172. Därutöver skogsmark med god produktion. Fastigheten är obebyggd och har en total areal om 32 hektar varav ca 28 hektar är produktiv skogsmark och ca tre hektar betesmark. Fastighetens bedömda virkesförråd uppgår till ca 4 500 m³sk vilket motsvarar i genomsnitt 165 m³sk/hektar. Skogen utgörs huvudsakligen av växtkraftiga ung- och medelålders skogar på bördiga marker.

  • Plus
Gillberga-Byn, null, Säffle kommun

Gillberga-Byn

Gård/Skog
Säffle kommun
Areal | Karlstad
7 500 000 kr
104 ha tomt

Skog nära industrin! Skogsfastighet med skog i alla åldrar och god tillgänglighet. Fastigheten utgörs av tre närliggande skiften med cirka 15 km väster om skogsindustrierna i Grums. Den produktiva skogsmarken uppgår till 90,2 hektar med en uppskattad virkesvolym om cirka 11 200 m³sk.

  • Plus

Visar alla 7