BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tulegatan 22, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Tulegatan 22, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3
1 607 kr/mån
106 964 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade etta på attraktiva Tulegatan i Vasastan. Bostaden ligger på tredje våningen och har en mycket effektiv planlösning som skapar förutsättningar för ett bekvämt boende med ljusa ytskikt och vacker fiskbensparkett. Här finns ett stort allrum som inrymmer såväl soffa som soffbord, middagsbord och TV-möbel. Väl tilltagen takhöjd och ett stort spröjsat fönster som vetter mot gatan. Det finns ett stort sovloft med en ordentlig trappa och med inbyggs förvaring undertill. Det finns plats för en säng om 120 cm på loftet. Tidlöst kök med spotlights, ljus slät skåpinredning, bänkskiva i elegant rostfritt stål med hyllor på väggen ovantill. Maskinell utrustning i form av spishäll, ugn, fläkt och kyl med frysfack. Det ljusa helkaklade badrummet når du från hallen. Badrummet är inrett med duschhörna, wc, handfat med spegel ovantill samt handdukstork. I hallen finns ytterligare klädförvaring och utrymme för ytterkläder och skor. Mycket välskött äkta BRF med låg belåning och goda intäkter från lokaler och garage. Fantastiskt geografiskt läge i Vasastan med direkt närhet till välrenommerade restauranger, bra livsmedelsbutiker, parker och utmärkta kommunikationer.

Stavgårdsgatan 65, Bromma, Stockholms kommun

Stavgårdsgatan 65

Villa
Bromma, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
19 500 000 kr
162 + 78 m²
7 rum
511 m² tomt

Välkommen till drömhemmet i Stora Mossen – en underbar familjevilla med totalyta om 240 kvm som erbjuder det bästa av livet i en idealisk miljö. Denna pärla är belägen med perfektion i åtanke, med en fantastisk trädgårdstomt som bjuder in till soliga dagar och mysiga kvällar utomhus. Lugna och trygga kvarter med härlig atmosfär och närhet till ett flertalet bra skolor och förskolor samt rekreation. Villaidyll belägen endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

  • Balkong
  • Uteplats
Folkungagatan 53, 5 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Folkungagatan 53, 5 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/5
2 650 kr/mån
105 132 kr/m²

Högst upp på femte våningen saluförs nu denna välplanerade lägenhet med underbar utsikt över Södermalms takåsar med kvällssol. Bostaden har en mycket bra planlösning där varje kvadratmeter kommer till optimal användning. Fastigheten stambytes 2022 och badrummet renoverades i samband med detta. Samtliga fönster och balkongen vetter mot gården vilket tillsammans med det höga läget i fastigheten ger ett tyst och lugnt läge. Entré gör till hall med elegant schackrutigt klinkergolv med hatthylla och utrymme för ytterkläder och skor. Direkt till höger ligger det nyrenoverade badrummet med golvvärme. Prydligt klinkergolv och vita kakelplattor i halvförband på väggarna. Dusch med vikbara glasväggar, handdukstork, handfat, badrumsskåp med förvaring och spegel samt WC. Det finns ett rymligt vardagsrum som inrymmer ett ordentligt middagsbord, soffa och soffbord. Det finns en sovalkov med två platsbyggda våningssängar och en platsbyggd bokhylla med skjutdörrar som kan dela av rummet. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett. I hallen finns två rymliga garderober. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol. Snyggt kök med vit skåpinredning. Goda arbetsytor på bänkskiva i rostfritt med vitt kakel ovanför på vägg som stänkskydd. Maskinell utrustning genom diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Trevligt sovrum innanför köket med plats för dubbelsäng. Sammantaget en mycket trivsam bostad med centralt men ändå lugnt läge på Södermalm med direkt närhet till såväl kultur, restauranger och butiker som till utmärkta kommunikationer. Äkta BRF som äger en mycket välskött fastighet med låg belåning.

  • Balkong
  • Hiss
Rådmansgatan 75, 6 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Rådmansgatan 75, 6 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
5 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
4 957 kr/mån
106 250 kr/m²

Högst upp i fastigheten med hörnläge och underbar utsikt över himmel, takåsar och vackra sekelskiftesfasader saluförs nu denna välplanerade och mycket ljusa 2,5a. Utmärkt planlösning med öppet kök och sällskapsdel i centrum. Tack vare stora fönster i två vädersträck får lägenheten ett stort naturligt ljus och här finns också en fransk balkong med pardörrar. Snyggt kök med köksö och arbetsbänkar i sten. Mycket god förvaring genom både över- och underskåp samt skafferi med utdragbara lådor. Maskinell utrustning genom kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn. Utrymme för stort middagsbord samt sällskapsdel med naturlig plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. Nyrenoverat och stambytt badrum i exklusivt utförande med dolda rördragningar, infällda och belysta nischer, golvvärme, tvättmaskin, vägghängd WC, badrumsskåp och handdukstork. Mycket elegant sovrum där väggar och garderober kommer i en sober mörkblå kulör. Utrymme för dubbelsäng och nattduksbord på var sida sängen och suverän klädförvaring genom garderober och hyllor. Innanför köket ligger ett arbetsrum med utrymme för skrivbord. Här bor ni högst upp i fastigheten med minimal insyn på mycket eftersök adress i Vasastan invid Tegnérlunden. Garage i fastigheten med kort kö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tideliusgatan 57, Södermalm, Stockholms kommun

Tideliusgatan 57

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
6 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2
2 968 kr/mån
99 923 kr/m²

I skuldfri BRF saluförs nu en mycket välplanerad bostad med genomgående planlösning och inglasad balkong. Genomgående bra skick med renoverade ytskikt, badrum, kök och ny el. Garage i fastigheten. Bostaden disponeras med ett rymligt kök med utrymme för middagsbord. God förvaring i både lådor och skåp och bra arbetsytor på dubbla arbetsbänkar i trä. Kaklade väggar i halvförband med kontrasterande fog på väggarna. Maskinell utrustning genom kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Intill köket ligger vardagsrummet med gott om utrymme för sittgrupp och TV. Här finns även en öppen yta som idag används som kontor. Denna yta skulle enkelt kunna delas av och användas som exempelvis barnkammare (se alternativ planskiss för inspiration). Från vardagsrummet nås även den lilla men funktionella och mysiga balkongen, som också är inglasad, som vetter mot väster med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt sovrum mot gården med utrymme för dubbelsäng och rymliga garderober för klädförvaring. Stilrent och helkaklat badrum där inredningen går i svart och vitt. Dusch, WC, linneskåp, arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med kommod och badrumsskåp med spegelfront. Entré till bostaden till elegant hall med garderob och utrymme för klädförvaring. Fint geografiskt läge i lugna bostadskvarter med direkt närhet till hela Södermalms breda utbud. Med ett par minuters promenad når ni såväl bussar som tunnelbanan och pendeltåg. Även direkt närhet till Årstavikens vatten.

Staveströmsvägen 76, Ljusterö, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Staveströmsvägen 76

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
4 500 000 kr
59 m²
3 rum
4 333 m² tomt

Med ett bedårande läge, i mysiga Staveström på Ljusterö finns nu chansen att förvärva detta välskötta fritidshus på stor tomt om hela 4333 kvadratmeter ca 250 meter från havet. Huset är omsorgsfullt utformat och erbjuder en fantastisk funktionell planlösning med ett rymligt sovrum, badrum, generöst vardagsrum, matplats och ett smart arbetskök. Den tillbyggda altanen i sydväst, i direkt anslutning till vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för hela familjen och vänner där ni kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Har ni gäster eller är fler i familjen finns det ett gästhus med utrymme för dubbelsäng samt loft. I friggeboden står idag två våningssängar. Den stora tomten ger möjlighet till trädgårdsodling eller andra kreativa projekt. När den nybyggda vedbastun sprakar och sprider sin värme går du bara 250 meter ner till föreningens egen sandstrand och tar dagens första dopp för att sedan njuta av ett härligt bastubad i bastun på tomten. Med möjlighet (separat kö) till egen båtplats har du friheten att utforska skärgården på vattnet närhelst du önskar. En unik möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av Stockholms skärgårdsliv. Fastigheten säljs med möbler. Vänligen kontakta fastighetsmäklare för att boka en visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6