BOSTHLM

BOSTHLM

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Krukmakarbacken 2, Södermalm, Stockholms kommun

Krukmakarbacken 2

Övrigt
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 100 000 kr
1 rum
390 kr/mån

* Garageplats * Nu finns en möjlighet att förvärva en garageplats i attraktiva kvarter mellan Mariatorget och Ringvägen. Garaget är nyligen renoverat, väl upplyst och uppvärmt. Platsen har en egen laddstation för elbil och har en bra placering i mitten av garage. Infarten sker vid Krukmakargatan 35 genom två fjärrstyrda portar med egen blipp. Garaget ligger ovanför gatunivån. Garagerätten är upplåten i bostadsrättsform med nyttjanderätt för garage. Föreningen godkänner juridisk person att köpa och äga den. Bostadsrättsföreningen är välskött med mycket god ekonomi och låg avgift, ca 300kr/mån. Medlemskapet/ägandet ger en halv rösträtt vid föreningsstämman och garageplatsen har andelstal som följer föreningens ekonomi. Det finns tillgång till el finns invid platsen om du önskar städa ur bilen med dammsugare eller liknande. Garageplatsen är avsedd för personbilsparkering och föreningen godtar inte förvaring för annat än bil/MC/släpvagn. När du parkerat bilen når du snabbt och enkelt gatunivån på via entrén på Krukmakargatan 33. - Garageplats på åtråvärd adress - Belägen på lugn återvändsgata - Fri höjd om ca 2.1 meter - Juridisk person ok! - Renoverat varmgarage - Egen laddstation för elbil - Fri uthyrning av garageplatsen - Två fjärrstyrda portar via blipp och fjärrkontroll - Bra placering i garaget - Väl upplyst med automatiskt belysning

Rålambsvägen 48, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Rålambsvägen 48

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/3
2 468 kr/mån
86 711 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla tvåa på bästa adress i hjärtat av Fredhäll. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett hemtrevligt och fullutrustat kök med goda arbetsytor, ett helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter.

  • Plus
Lidnersgatan 10, 6 tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersgatan 10, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 410 kr/mån
80 886 kr/m²

Fantastisk lägenhet högst upp med vidsträckta vyer i Kristineberg Välkommen till ditt nya hem högst upp på en av Kristinebergs mest attraktiva adresser. Denna lägenhet erbjuder panoramautsikt över omgivande grönområden och fjärran horisonter, perfekt för den naturälskande. Lägenheten är luftig med genomgående hög standard. Här har planlösningen optimerats för att du ska kunna sluta om dig till sovrummet men prioriterat de flesta kvadratmeterna i de sociala områdena. Det finns stora fönsterpartier som släpper in riktigt med naturligt ljus vilket i kombination med den höga takhöjden skapar en hemtrevlig och luftig atmosfär. Köket är modernt med fullt utrustat maskinpark, här finns även gott om arbetsytor och förvaring. Gillar du att laga mat så kommer du att stortrivas här! I vardagsrummet så har du stora ytor för umgänge och avkoppling, här kan du även njuta av den fantastiska utsikten över kringliggande områden medan du avnjuter en avkopplande stund. Badrummet är i gott skick med tidslösa designval och med både tvättmaskin och golvvärme för komfort. Till lägeneheten hör även ett vindsförråd om ca 3.8 kvm för extra förvaring. Med en ekonomiskt stark förening kan du känna dig trygg i ditt boende. Gemensamma utrymmen är välskötta och trivsamma. Kristineberg är känt för sin natursköna omgivning och närhet till både grönområden och stadens puls. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med närhet till såväl grönområden som stadspuls. Kommunikationer finns nära med tunnelbana och bussar inom bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning för att uppleva denna unika lägenhet och dess fantastiska omgivningar!

Responsgatan 12, Telefonplan, Stockholms kommun

Responsgatan 12

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 495 000 kr
35 m²
1 rum
2 385 kr/mån
71 286 kr/m²

Varmt välkommen till denna toppmoderna och optimalt planerade 1:a mitt i populära Telefonplan. Lägenheten kännetecknas av ett genomgående toppskick, luftig planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts man av välplanerade kvadratmetrar med tidlösa färger och materialval. Modernt kök med integrerade vitvaror. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trevlig och social yta. Praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i flera, platsbyggda garderober. Ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd. Toppfräscht badrum med dusch, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med alla dess bekvämligheter och med endast ett stenkast från t-bana, restauranger och parker. Välskött förening som äger sin mark och som beslutat att sänka avgifterna med 13% från och med 1 februari 2024. Varmt välkommen på visning!  - Ljusinsläpp från två väderstreck - Optimal planlösning  - Kök med diskmaskin - Badrum med tvättmaskin/torktumlare - Stilrena materialval - Gott om förvaringsmöjligheter - Praktisk sovalkov  - Vackra golv - T-bana Telefonplan ett par minuter bort - Närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar

Sveavägen 133, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 133

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 950 000 kr
38 m²
2 rum
1 868 kr/mån
103 947 kr/m²

Varmt välkommen till en ytterst väldisponerad och stilmedveten mini 2:a i toppskick i eftertraktade Vasastan. Här bor du i en smakfullt renoverad lägenhet i vackert 20-tals hus med generös takhöjd, höga spröjsade fönster och vacker fiskbensparkett. Stabil föreningen som äger marken. Väl inne i lägenheten möts du omgående av en underbart luftig och exklusiv känsla med härligt ljusinsläpp som tillsammans med tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett härligt utrymme för både matplats och trivselmöbler. Köket är utrustat med spishäll, kyl/frys, diskmaskin och flertalet skåp. Mysigt sovrummet med plats för dubbelsäng. Välkomnande entré och bra förvaringsmöjligheter med klädkammare. Badrummet är helkaklat och stambytt 2009. Här bor du i en välskött och stabil föreningen på eftertraktad adress precis vid Vanadislunden och i området finner du både utmärkta kommunikationer, restauranger, affärer, caféer och i närheten både Odenplan, Hagaparken och Brunnsviken. Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

  • Hiss
Lindhagensgatan 137, Kungsholmen, Stockholms kommun

Lindhagensgatan 137

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM
6 850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
4 158 kr/mån
82 530 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 3:a på eftertraktad adress med närhet till förskolor, välsorterade matbutiker och Hornsberg Strands badmöjligheter. Bostaden är otroligt ljus med fönster i två väderstreck samt balkong i soligt läge. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, goda möbleringsmöjligheter i samtliga rum, bra förvaring via rymlig garderobsvägg. Lyxigt rymligt badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även separat WC. Här bor du längs västra Kungsholmens populära strandområde Hornsberg Strand. Lägenheten ligger endast ett stenkast från den vackra strandpromenaden intill Ulvsundasjöns glittrande vatten och med ett rikt utbud av restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrspannsgatan 172, Hässelby Strand, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Fyrspannsgatan 172

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 850 000 kr
34 m²
2 rum
vån 14/17
2 466 kr/mån
54 412 kr/m²

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och optimalt planerad mini 2:a högt upp i huset, våning 14 med oslagbar utsikt i fritt läge i mysiga Hässelby Strand. Här bor du nära Mälarens glittrande vatten i ett modernt hus, nyproducerad 2016 med all tänkbara bekvämligheter. Butiker och T-bana Hässelby Strand runt hörnet. Väl i lägenheten finner du ett modernt och välplanerat boende med generösa ljusinsläpp, härliga sällskapsytor i öppen planlösning samt en rymlig balkong. I allrummet finns plats för både umgänge och matplats. Rogivande sovrum med garderob. Inredningsmöjligheterna gör det enkelt att sätta sin egen prägel på boendet. Toppfräscht och fullt utrustat kök med vitvaror av hög standard, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen blir ett extra utrymme under sommarhalvåret. Genomgående parkettgolv i samtliga rum samt klinkers i entré och våtutrymmen. Ett hem att trivas i! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7