SIGNHOME Fastighetsförmedling AB

SIGNHOME Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solhagagatan 28A, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Solhagagatan 28A, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Solhagagatan 28A, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Solhagagatan 28A

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
SIGNHOME Fastighetsförmedling AB
3 875 000 kr
132 m²
4 rum
240,8 m² tomt

VARMT VÄLKOMMEN TILL SOLHAGATAN 28 A - TRIVSAMT OCH TRYGGT Här har ni ett välskött gavelradhus i trivsamt och lugnt område med närhet till lantlig miljö. Ett hem där du kan njuta av det lugn som ett gavelläge ger samtidigt som du har närheten till grannar. Huset är i fint skick då det bebotts av en hantverkare som sedan det byggdes tagit väl hand om sitt hem. Köket är inrett i ek och har infällda spotlights, gott om förvaring och en bänkskiva i Granit. Både badrum och toalett är helkaklade i ljusa färger och badrummet rymmer en dusch. I den helkaklade tvättstugan finns tvättmaskin och diskho. Stor vind, där möjligheten finns att inreda till ytterligare boyta. Huset har en charmig farstukvist där du kan njuta under årets varma dagar. Trädgården är lättskött och inbjuder till fina stunder utomhus för både vuxna och barn. Möjlighet kunna bygga mer rum på vinden om man önskar. Detta hem är perfekt för barnfamiljer då det ligger skyddat från trafik med närheten till skola, lekplatser och föreningsliv. Du har nära till busshållplats och till Kärra Centrum där du bland annat finner livsmedelsaffär, blomsterbutik, restauranger, café, frisörer och apotek. I Kärra Centrum finns även skola, simhall, sporthall och bibliotek. Kärra är omgivet av en lantlig miljö med bland annat Klarebergs ridklubb och dess hästhagar och för dig som längtar ut så finns det gott om fina strövområden för promenader och rekreation.

  • Premium
Lodjursstråket 1, Sannegården, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 13:00
Lodjursstråket 1, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
SIGNHOME Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
102,5 m²
4 rum
vån 34/73
6 434 kr/mån

"Stig in i en värld av exklusivitet och elegance med denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den ultimata boendemiljön. Med en förtrollande utsikt över stadens pulserande centrum och det glittrande hamninloppet, är detta hemmet en oas av lugn och lyx mitt i stadens hjärta.. Njut av bekvämligheten med ett eget badrum och en rymlig walk-in closet i det generösa master sovrummet, där varje morgon börjar med en känsla av glamour och stil. Denna lägenhet är mer än bara ett boende, det är en livsstilsupplevelse där varje detalj är utformad för att ge dig det bästa av allt. Drömmen om att vara omgiven av Västersolens magiska solnedgångar blir verklighet i denna extraordinära bostad. Slappna av i soffan och låt dig svepas bort av naturens skönhet medan solen sakta sjunker ner bakom horisonten och målar himlen i varma nyanser av orange och rosa. Karlatornet erbjuder inte bara en bostad, det erbjuder en livsstil där lyx och komfort går hand i hand. Med moderna faciliteter och en oslagbar plats i stadens centrum, är detta hemmet perfekt för den kräsne köparen som söker det allra bästa. Ta chansen att bli en del av Karlatornets exklusiva gemenskap och upplev den ultimata bostadsupplevelsen. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt denna fantastiska lägenhet bli ditt nya drömhem!" Säljarens egna ord "Jag var en av de första köparna som slog till på lägenhet i Karlatornet. När jag fick höra om Karlatornet blev jag helt tagen över det coola projekt och att få chansen att bo i Nordens högsta byggnad. Att kunna parkera i garaget under huset, att ha en bemannad reception i entrén och en yta för hemarbete var några av de fördelar som gjorde att jag slog till. En känsla av New York här i Göteborg! Jag var väldigt noga med att köpa i "rätt" hörn på huset då jag redan då var helt säker på vilken utsikt jag ville ha. Jag valde en 4.a då jag då hade barn boende hemma." Kontakta mäklaren för mer detaljerad information!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klintegatan 21, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun

Klintegatan 21

Villa
Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
SIGNHOME Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
87 + 47 m²
4 rum
672 m² tomt

Vill du bo nära naturen, nära Kungälvs centrum, nära Fontinskolan, nära motionsspår och sportanläggning i Fontin? Då kan detta huset vara perfekt för just dig. Här har du promenadavstånd till affärer, restauranger, frisör, skola, kommunikationer och naturområden runt hörnet. Här har man renoverat under 2023-2024 så bara att flytta in och trivas! Passar familjen då det finns 3 sovrum och härliga lekytor ute i trädgården. Altaner på både framsida och baksida så bara att välja att njuta tex grillkväll eller bara insupa naturens harmoni.

Visar alla 3