Mäklare Pierre Berndtsson

Pierre Berndtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bollstigen 32, Hälsö, Öckerö kommun

Bollstigen 32

Villa
Hälsö, Öckerö kommun
AB Fast

5 795 000 kr

160 m²

5 rum

835 m² tomt

Med högt läge och utsikt över havet ligger denna villa med 2 plan och vind. Läget är lugnt och tyst i slutet av en återvändsgata. På baksidan finns en vindskyddad och solig altan som dessutom har havsutsikt. Altanen nås från vardagsrummet som finns i övre plan tillsammans med kök, 2 sovrum, klädkammare, badrum samt en hall med utgång till balkongen. Från detta plan har du utsikt mot Björköfjorden. I nedre plan finns en entréhall, 2 sovrum, toalett, matkällare, förråd samt ett badrum/tvättstuga som även kan fungera som groventré. Denna entré används med fördel för smutsiga barn, hundar etc. På motsatt sida huset finns ett stort hobbyrum/förråd som även det nås från utsidan. Utanför hobbyrummet finns en stensatt cykelparkering skyddad med tak och en elbilsladdare. På entrésidan finns en stor altan med söder/västerläge som delvis är skyddad av balkongen. Golvat vindsutrymme. 2019 installerades en ny värmepump (luft/vatten) och 2021 monterades en elbilsladdare. Fiber installerades 2019. Större renoveringar: Nytt badrum nedre plan 2009. Nytt badrum övre plan 2020. Kök delvis renoverat 2020. Omdragning el 2006. Ägarna köpte huset 2004 och det har tagits väl om hand sedan dess och löpande renoveringar har utförts när det har behövts (bl.a. fönster, dörrar, målning m.m.). Altaner och skärmtak har byggts till och vindskivor, hängrännor och stuprör har bytts. Nedre plan skulle med inrättandet av ett pentry kunna byggas om till en separat lägenhet. Praktisk villa perfekt för barnfamiljen som vill låta två av barnen ha varsitt rum på varsin sida av huset i nedre plan. Ett välskött och väl genomgånget hus. Välkommen att boka visning via mäklarens beskrivning och "Visningsanmälan".

 • Balkong
 • Uteplats
Arnhemsvägen 8, Hönö, Öckerö kommun
 • Budgivning pågår

Arnhemsvägen 8

Villa
Hönö, Öckerö kommun
AB Fast

5 995 000 kr

168 m²

7 rum

831 m² tomt

Med lugnt läge vid en återvändsgata i en av de mest populära delarna av Öckerö kommun ligger denna villa i 3 plan. Från huset ser du en del av västerhavet. I nedre plan finns kök, tvättstuga med gott om plats för klädförvaring, toalett samt stort vardagsrum i vinkel med braskamin och utgång till ett härligt inglasat uterum. I övre plan finns två sovrum, badrum samt ett stort allrum med utgång till en inbyggd balkong med havsutsikt. I källarplanet finns en komplett lägenhet med 3 r.o.k. samt ett separat garage och förråd. "Hästens" badplats med brygga, stegar och sandstrand är en populär badplats för alla åldrar som ligger alldeles i närheten. Nära till Hönö Klåva med hela dess utbud av restauranger och butiker. Huset är uppdelat så att det kan användas som två stycken separata lägenheter - en lägenhet i källarplanet och en i nedre/övre plan. Välkommen att boka visningstid via mäklarens beskrivning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Illern 36, Branäs, Torsby kommun

Illern 36

Villa
Branäs, Torsby kommun
AB Fast

5 695 000 kr

145 m²

6 rum

692 m² tomt

Glöm transportsträckor! Ta på skidorna utanför huset och åk rakt ned i backen. En 4-personers sittlift stannar strax nedanför stugan så lunchpausen eller vägen hem i slutet av dagen är inte lång. Denna påkostade stuga är mer som ett hus då den är 145 kvm stor invändigt och den har även ett tillbyggt garage och extra förvaring/omklädningsrum. I nedre plan finns 100 kvm som består av boendeutrymmen, garage och omklädningsrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger fina umgängesytor. Braskamin i vardagsrummet för vintermys. I övre plan finns 45 kvm som är uppdelat i ett stort allrum och ett stort sovrum. En mycket praktisk del av stugan är det tillbyggda omklädningsrummet och garaget som nås direkt via hallen och som avlastar stugans förvaringsutrymmen. Denna del kan låsas vid uthyrning så att man har sina personliga saker i fred. En fantastiskt fin och väl påkostad fjällstuga med fina materialval och möbler som ingår vid försäljningen. I dagsläget finns 12 stycken sovplatser i stugan, 6 st i vardera planet. Stor och solig altan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats
Klostergången 11, Masthugget, Göteborgs kommun

Klostergången 11

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
AB Fast

1 695 000 kr

24 m²

1 rum

1 629 kr/mån

70 625 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett smart, enkelt och billigt boende i landets största bostadsrättsförening. Lägenheten ligger i en lugn oas mitt i hjärtat av Göteborg med snabb tillgång till ett vibrerande liv i Linnéstaden och Haga med mysiga restauranger och unika butiker samtidigt som även Slottskogen ligger inom bekvämt avstånd. Lägenhetens fönstersida ligger 1 våning över marken och vetter mot en lugn innergård. Vid entrédörren finns klädhängare och skoställ samt en klädkammare och en stor garderob. I samma plan som lägenheten finns även ett förråd. Vitt och svart kaklat badrum med dusch och toalett. Kök med ugn, spishäll, fläkt samt kombinerad kyl/frys och flera skåp för förvaring kring diskhon. Tack vare att fläkten inte tar skåpsplats så blir det bra med förvaringsutrymme. Bredvid hällen och köksön finns ett matbord med plats för upp till 4 st barstolar. Bra ljusinsläpp tack vare flera fönster vid kök och vardagsrum. Rum med plats för mindre soffa/fåtölj samt arbetsplats och säng. Gemensam tvättstuga. Föreningen har följande gemensamma utrymmen som ingår i månadsavgiften: Gym. Bastu. Tvättstuga med torkrum. Målerilokal. Snickeri. Vävstuga. Matt-tvättstuga. Aktivitetsrum med pingis, biljard och dart. Bokning sker i bokningssystemet via bostadsrättsföreningens hemsida eller i en app. Det finns också cykelförråd, gästlägenheter, ett besöksgarage samt parkeringsplatser som kan hyras mot extra avgift. Trevlig gård med gräsmattor, bänkar, grillplats och planteringslådor för de trädgårdsintresserade. Se mer info på: brfmasthugget.se Lägenheten bör upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning via mäklarens beskrivning och "Visningsanmälan".

 • Plus
 • Hiss
Ersdalsvägen 11, Hönö, Öckerö kommun
 • Idag kl 15:30

Ersdalsvägen 11

Villa
Hönö, Öckerö kommun
AB Fast

6 495 000 kr

133 m²

5 rum

459 m² tomt

Mycket välskött 1,5-plansvilla med en prydlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, stensatta gångar och en härlig, vindskyddad uteplats. Villan har förhöjt väggliv så att hela övre plan kan nyttjas på ett bra sätt. Stensatt parkeringsuppfart samt carport som byggts till med extra förråd. Ett mycket praktiskt boende med ett läge som är lätt att tycka om då: 1/ Ersdalens naturskyddsområde med dess strövområden finns inom bekvämt avstånd. 2/ Röds småbåtshamn och närmaste badplats ligger alldeles runt hörnet. 3/ Kommunikationerna är bra - smidig väg till färjan och på vägen ligger en livsmedelsaffär och en bensinstation. 4/ Trädgården är inhägnad - extra trygghet för barnfamiljen och/eller djurägaren Öppna ytor och ljusa färger karakteriserar detta mysiga hem. Kök (Marbodal) med barstolsplatser och gott om plats för ett större matbord. Köket är renoverat och tillbyggt 2018 med nya köksvaror (ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, micro och blandare). Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för soffor och matsalsmöbler. Här finns en fin braskamin som ger bra med värme för mys eller för alternativ uppvärmning. I nedre plan finns förutom kök och vardagsrum även tvättstuga samt badrum med duschhörn och en rymlig hall med klädförvaring. Övre plan är också det luftigt och ljust tack vare förhöjt väggliv och takfönster. Här finns ett allrum på mitten och på ena sidan finns ett stort sovrum med klädkammare och på andra sidan finns två stycken sovrum. I anslutning till allrummet finns också ett badrum med badkar. Huset är besiktigat och i mycket fint skick. Välkommen att se detta mycket välskötta och fina hus! Tidsbokning för visning hittar du via mäklarens beskrivning.

 • Plus
 • Uteplats
Bratteråsgatan 66, lgh 1601, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 66, lgh 1601

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
AB Fast

5 495 000 kr

95 m²

4 rum

4 387 kr/mån

57 842 kr/m²

4:a med högt läge, balkong och utsikt över älven och Eriksbergshallen. Nära till strandpromenaden och ett rikt restaurangutbud samt fina kommunikationer med centrala stan. 95 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut på en balkong som har utsikt vidsträckt utsikt över området och älven. Lägenheten valdes av ägarna vid nybyggnationen för dess utsiktsläge som är tillräckligt högt för att ge utsikt över byggnaderna i området. Utsikt mot älven och bl.a. Stenas Tysklandsterminal och Älvsborgsbron från kök, matplats, vardagsrum och från balkongen. Utsikt från sovrum över älven in mot stan och mot Sjömanskyrkan. Förmånligt ekonomiskt läge: Bundet elavtal på låga nivåer till sommaren 2024. Bundna låga räntor med omförhandling om 1-3 år (se årsredovisning eller kontakta mäklare för förklaring). Om byggnaderna i Brf Magasinet: Byggnaderna som kallas Juvelkvarnen ingår numera i kommunens bevarandeprogram och är minnen från svensk industrihistoria. Utan att påverka det yttre nämnvärt omvandlades byggnaderna till bostäder under regi av JM under 2010-talet. Byggnaderna förenar den äldre yttre charmen med nyproducerade lägenheter invändigt och stod klara för inflyttning under sommaren/hösten 2013. Flexibelt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brevikshöjd 8, Öckerö, Öckerö kommun

Brevikshöjd 8

Tomt
Öckerö, Öckerö kommun
AB Fast

3 495 000 kr

841 m² tomt

Tomt i Brevik på västra Öckerö nära "Saltars" badplats och med ev möjlighet till utsikt över västerhavet från det blivande huset. Vatten- och avloppsanslutning samt fiberanslutning är betalt och ingår i priset. Normalt kostar detta ca 285 000:- vid tomtköp. Området med adressen "Brevikshöjd" är ett av få nyare områden i Öckerö kommun. Se mer info under "Länkar och dokument" - där finns skalriktiga kartor och detaljplanebestämmelser. Detaljplanen säger "fril2If1" vilket innebär: "fril2"= Endast friliggande hus. Största byggnadsarea per tomt är 120 kvm (avtryck på marken). Här utöver får uppföras garage och uthus om 40 kvm byggnadsarea. Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 m. från gräns mot granntomt. Om granne medger får dock komplementbyggnader sammanbyggas i tomtgräns. Garage skall placeras så att uppställning kan ske mellan vägmark och garageport. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 4,0 m. Minsta respektive största taklutning är 27 till 38 grader. Vind får inredas. Suterrängvåning får anordnas utöver angivet antal våningar. Takkupor får anordnas till en tredjedel av takets längd. I = 1 våning f1= Taktäckning med röda takpannor Byggnadshöjden räknas till där taket skär väggen d.v.s. nära takfoten/simsen. Komplementbyggnad såsom garage, förråd m.fl. sekulära byggnader: Högsta byggnadshöjd 3,0 meter med max totalhöjd 4,2 m.

Visar alla 7