Mäklare Niklas Alexén

Niklas Alexén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Yxvägen 9F, Farhult, Höganäs kommun

Yxvägen 9F

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
af Ekenstam Mäklarbyrå AB
2 895 000 kr
125 m²
5 rum
vån 2/2
6 096 kr/mån
23 160 kr/m²

I attraktiva Farhult erbjuds denna toppmoderna och mycket tilltalande våning med en öppen planlösning och generöst tilltagen solig terrass om 40 kvm. Njut av härligt öppna och ljusa umgängesytor med ett stilrent kök med köksö helt öppet mot vardagsrummet. Perfekt för er som önskar ett påkostat och mycket lättskött boende. 2 parkeringsplatser intill huset varav en med laddare till el/hybridbil. På bekvämt promenadavstånd når du Farhults fina sandstrand med sköna bad i havet samt en pittoresk småbåtshamn. Ett härligt naturnära boende med en utmärkt livskvalitet för alla. Välkommen att kontakta Niklas Alexén för att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tranbärsvägen 12, Jonstorp, Höganäs kommun

Tranbärsvägen 12

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
af Ekenstam Mäklarbyrå AB
5 600 000 kr
190 m²
7 rum
670 m² tomt

Lugnt och barnvänligt belägen erbjuds denna mycket välplanerade och smakfullt renoverade villa. Här njuter du av ett stort nyrenoverat och påkostat kök från 2019 intill den väl tilltagna matplatsen. Nya stora fönsterpartier med utgång till generöst tilltaget trädäck och avskild trädgård i soligt västerläge - perfekt för umgänge med familj och goda vänner. Njut av sköna kvällar i den avskilda och lummiga trädgården medan solen sakta går ner. I området finner du utmärkt skola, bra matbutik och på promenadavstånd når du sköna bad i havet samt en pittoresk småbåtshamn. Ett härligt boende med en utmärkt livskvalitet för en barnfamilj.

Rävstigen 6, Åstorp - Grytevad, Åstorps kommun

Rävstigen 6

Villa
Åstorp - Grytevad, Åstorps kommun
af Ekenstam Mäklarbyrå AB
5 500 000 kr
120 + 42 m²
4 rum
628 m² tomt

Barnvänligt beläget på lugn återvändsgata finner du detta nybyggda och smakfullt välbyggda stenhus i ett plan med stort garage och access direkt från huset. Stort sobert påkostat kök med en härligt öppen planlösning mot vardagsrum och det väl tilltagna trädäcket - perfekt för umgänge med familj och goda vänner. Förberett för anslutning för laddbox till hybrid/elbil.

Paradisvägen 10, ÅSljunga, Örkelljunga kommun

Paradisvägen 10

Tomt
ÅSljunga, Örkelljunga kommun
af Ekenstam Mäklarbyrå AB
299 000 kr
2 152 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna stora och härligt grönskande hörntomt på 2 152 kvm med fin natur intill. Bygglov måste sökas. Tomten är på 2 152 kvm med möjlighet att ansöka om avstyckning till ytterligare en tomt om man så önskar. Olika handlingar finns att ta del av för tidigare sökt och beviljat bygglov för ett fritidshus med en BYA på 117,5 m2 samt BOA på 84 m2 med 3 sovrum, vardagsrum, kök och ett badrum. Även framtagna VVS ritningar finns klara för just detta hus samt även färdiga och betalda K-ritningar. Bygglov mm har gått ut tidigare i år och nytt måste sökas och beviljas innan byggnation kan tillåtas. Kommunalt vatten finns framdraget till tomten och el från EON finns att dra in ca 10 meter från tomtgränsen. Förslagsvis kan man installera trekammarbrunn för avlopp. Fastigheten är belägen inom APL 11. Välkommen att kontakta Niklas Alexén på af Ekenstam Mäklarbyrå i Helsingborg för att veta mer! 042-12 33 30 samt [email protected]

Körmästarevägen 58, Laröd, Helsingborgs kommun

Körmästarevägen 58

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
af Ekenstam Mäklarbyrå AB
2 995 000 kr
74,8 m²
3 rum
vån 1/1
4 436 kr/mån
40 040 kr/m²

I attraktiva Laröd erbjuds detta mycket fina gavelradhus från 2016. Ett stilrent vitt kök, två rymliga sovrum, stort sobert helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i en öppen och ljus planlösning. Njut av en skön golvvärme i hela våningen. Utgång till en generöst tilltagen uteplats i soligt söderläge - perfekt för dig som gillar att umgås med familj och goda vänner. Ägaren har 2023 investerat i ett nytt solcellssystem på taket för att göra elkostnaden ännu lägre samt försörja den nya ladd-boxen för el/hybridbilen. 2022 installerades även en ny air-condition anläggning. Trädgården är anlagd för att vara så lättskött som möjligt och på framsidan erbjuds plats för två bilar samt förråd. Ett bekvämt och lättskött boende i toppskick med fin natur, bra skolor och dagis, välsorterad livsmedelsbutik. Med en kort promenad når du sköna bad i havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Alexén på 0708-12 33 30 för att boka visning eller gör en intresseanmälan på vår hemsida!

  • Uteplats

Visar alla 5