AFI FastighetsMäklare

AFI FastighetsMäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 46

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 225 kr/mån
28 431 kr/m²

Mycket trivsam gavel-tvåa bekvämt belägen på andra våningen och med hiss! Tack vare gavelläget ges fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och rymd till hela lägenheten. Lägenheten får även två uteplatser med balkong och en egen plats på hörnet i loftgången vid lägenhetens entré. Ett stort sovrum men en väl tilltagen klädkammare som ger mycket bra förvaringsmöjlighet. Hela lägenheten har hög nyproduktionsstandard med påkostade materialval och modernt kök och badrum. Köket är från Marbodal och är utrustat med en komplett maskinpark och i det helkaklade badrummet finns golvvärme, handdukstork och kombimaskin. Balkongen nås från vardagsrummet och har ett västläge med sol långa dagar. Lägenheten är mycket välvårdad och nyproduktionsstandarden erbjuder fina ytskikt som klinkergolv i hallen, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Bussar går precis utanför fastigheten. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg. Sätuna Torg genomgår en stor renovering och ett nytt torg med nya lokaler och verksamheter planeras vilket kommer bli en helt ny knutpunkt. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss
Vidargatan 49, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Vidargatan 49

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 022 kr/mån
24 268 kr/m²

Låg avgift om endast 3 022 kr/mån! Sovrum har byggts till tack vara den rymliga ytan. Ljusa och fräscha ytskikt i hela lägenheten tillsammans med ett helkaklat och modernt badrum med tvättmaskin. Hallen har tre platsbyggda garderober och plats för klädhängare och skoställ. Mycket arbetsvänligt kök i L-form med goda arbets- och förvaringsytor samt matplats och städskåp. Vardagsrum med stora fönsterpartier och franskbalkong. Sovrummet rymmer dubbelsäng och övriga möbler för t.ex. förvaring eller skrivbord. Det finns även en reparationsfond om ca 9599 kr som kan användas för renoveringar i lägenheten. Tvättstuga finns bekvämt i samma hus och även lägenhetens förråd. I föreningen finns även föreningslokal och bastu. Föreningen har fina innergårdar och ligger nära parker och skogsområden samt centrum, motionsspår, idrottshall och ut- och inomhusbad. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

 • Plus
Skolgatan 1F, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Skolgatan 1F

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 669 kr/mån
26 228 kr/m²

Gaveltvåa i ett av Märstas mest centrala lägen med närhet till både Märsta Centrum och Märsta Station! Stabil Brf med låg månadsavgift. De 57 kvm erbjuder rymliga rum som sovrum och vardagsrum samt en balkong i fint läge mot grönska i soligt söderläge. Vardagsrummet får även ett extra fönster tack vare gavelläget, som ger extra ljus och rymd. Lägenheten har säkerhetsdörr och högst upp i huset ges ett privat läge med fin utsikt från balkongen. I samma hus finns föreningens tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. Föreningen har 2019 installerat nya 3-glasfönster och balkongdörrar, nya balkonger, putsat fasaden samt renoverat tak. Här bor du samtidigt i en stabil HSB-förening med låg avgift och som nyligen sålt av flera hyresrätter vilket gett stora intäkter för föreningen. Märsta Station har kommunikationer mot Stockholm, Uppsala, Sigtuna och Arlanda. I området finns livsmedelsbutik, närservice och restauranger. I Märsta Centrum finns shopping, restauranger, caféer och närservice.

 • Balkong
Vallstanäsvägen 26, Rosersberg, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Vallstanäsvägen 26

Villa
Rosersberg, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
4 295 000 kr
124 + 7 m²
6 rum
465 m² tomt

Trivsam villa på hörntomt och vid lugn återvändsgata i populära Rosersberg! Helrenoverad badrum från 2018 och kök som renoverats 2020. Flera bra renoveringar som ytskiktsrenoveringar och installation av braskamin i vardagsrummet har gjorts de senaste åren. Här finns hela fyra stora sovrum som erbjuder flera användningsområden och möbleringsmöjligheter, tillsammans med ett stort vardagsrum och ett allrum på övervåningen (allrummet skulle dessutom kunna göras om till ett sovrum). Två badrum med duschmöjligheter, ett på vardera plan varav det ena är helt helrenoverat med golvvärme. Kök med plats för matbord för 6-8 personer och utgång till uteplatsen på framsidan. Från köket nås även tvättstugan som har en groventré och ny tvättmaskin och torktumlare från 2020. Rymlig hall med gott om plats för förvaring och klädhängare. Varmbonat förråd som kan användas som extra rum eller kontor. Sovrummen har dessutom inbyggda förvaringsmöjligheter. Huset är besiktat och säljarna har tecknat en dolda fel-försäkring, Bilplats bekvämt under tak i anslutning till stort förråd och nära husets entré. Kort promenad till Rosersbergs station där pendeltåget ta dig till Stockholm och Uppsala på ca 30 min eller Arlanda på ca 20 min. I Rosersberg bor du i lugna områden med närhet till Mälaren och fina natur- och strövområden.

Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr, Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun

Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr

Lägenhet
Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 6/6
2 903 kr/mån
30 116 kr/m²

Nyproducerad etta med separat sovrum från 2016 i nya området Midgårdsdalen, högst upp i huset! I denna ursprungliga etta har ett sovrum tillbyggts på ett smart sätt. Sovrummet har fönster och rymmer säng, nattduksbord och har bra förvaring på klädhängare och hyllplan. Här bor du i centralt läge med kort promenad till Märsta Centrum och kommunikationer samt grönområden. Mycket trivsam och modern lägenhet med väl tilltagna materialval och utrustning som genomgående ekparkettgolv, Vedumkök med komplett maskinpark och helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten har även stora fönsterpartier, samt en stor balkong i soligt västläge vänd mot grönska, där läget högst i huset upp ger en vidsträckt utsikt. Bra förvaringsytor i garderober och skåp. Hissen tar dig bekvämt upp till lägenheten, eller till vindsförrådet. I entrén finns barnvagnsförråd och i en separat byggnad finns tre tvättstugor och källsortering. På en kort promenad når du snabbt Märsta Centrum med gym, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Åt andra hållet ligger Midgårdsvallens sportfält och Midgårdsbadet med simhall och gym. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

 • Balkong
 • Hiss
Södergatan 32, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Södergatan 32

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
2 195 000 kr
114,7 m²
4 rum
vån 2/4
7 435 kr/mån
19 137 kr/m²

Välkommen till denna 4:a och möjliga 5:a på centrala och populära Södergatan. Här har du ett av föreningens bästa läge med mycket kort promenadavstånd till Märsta Station, och vad som kommer bli nya Sätuna Torg. På de ca 114,7 kvm erbjuds en stor och rymlig lägenhet med två balkonger. Här finns även tre bra sovrum, som kan bli 4 tack vare att ena sovrummet har fönster i två väderstreck. Tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd finns i huset. På Södergatan finns flera gratisparkeringar längs gatan och föreningen har flera garage med lediga platser. Under året (2023) påbörjas även installation av totalt 40 st laddplatser för elbil i fröeningens garage. Mycket stabil brf där det mesta ingår i månadsavgiften. Från Södergatan är endast en kort promenad till Märsta Station varifrån tågen tar dig till Stockholm och Uppsala på ca 25 min. Från stationen går även buss till Arlanda på ca 15 min och till Sigtuna. Det är även gångavstånd till Märsta Centrum och längs Södergatan finns vårdcentral, närlivs, restauranger och närservice. Nära till skolor och förskolor. Just nu pågår upprustning av Sätuna Torg och här kommer ett nytt torg och central knutpunkt finnas i framtiden.

 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 5C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Dalgatan 5C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 750 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 213 kr/mån
25 547 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! På populära Dalgatan finns nu denna tre-rummare till salu med optimal planlösning. Här finner du en mycket ljus och till ytan generös bostad fördelad över 68,5 kvadrat. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum, ljust kök, två rymliga sovrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin och balkong. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens källarförråd och cykelrum. Här bor du även i en stabil BRF med låga månadsavgifter. Från Dalgatan har du endast en kort promenad till Märsta Station, där pendel- och snabbtåg tar dig till Arlanda, Stockholm C eller Uppsala. Du har även Märsta Centrum med många restauranger, butiker, apotek och gym inom promenadavstånd. För mer information kontakta mäklaren.

 • Plus
 • Balkong
Stationsgatan 23C, BV, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Stationsgatan 23C, BV

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 650 000 kr
61,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 241 kr/mån
26 786 kr/m²

Mycket trivsam tvåa i entréplan utan trappor och med en stor uteplats som nås från vardagsrummet! Garageplats kan övertas. Lägenhetens 61,6 kvm erbjuder rymliga ytor med ljusa och fräscha ytskikt. Stor hall med snyggt inredd klädkammare och stort badrum med tvättmaskin samt badkar. Sovrum och vardagsrum är stora och lätta att möblera och köket rymmer köksbord för ca 6 personer och ligger i anslutning till vardagsrummet. I samma hus finns bekvämt tvättstuga och källarförråd som nås via trappen eller hissen. Garaget nås från grannporten. Det finns även kvarterslokal och bastu på gården. Föreningen gränsar mot fina Äppelparken, perfekt för picknick och avkoppling. Lugnt och populärt område mellan villaområden och fin natur, med kort promenad till Märsta Station, skolor, förskolor och Märsta Centrum. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm och Uppsala samt bussar till Arlanda.

 • Uteplats
 • Hiss
Trädgårdsmästeriets väg 3A, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Trädgårdsmästeriets väg 3A

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
3 950 000 kr
141 m²
6 rum
vån 4/4
9 483 kr/mån
28 014 kr/m²

Mycket sällsynt tillfälle att förvärva denna etagelägenhet om 6 rok om hela 141 kvm i populära Steninge Slottsby. Lägenhetens gavelläge högst upp i huset erbjuder en balkong i svårslaget läge med milsvid utsikt bort mot Mälaren. Med fönster i två väderstreck från två våningar skapas en sällsynt och häftig karaktär med unik typ av planlösning med extra ljus och rymd. I framförallt vardagsrum och kök märks denna av där takhöjden fortsätter upp till det övre planet och har en sammankoppling med det övre planets allrum. Allrummet avdelas med stilrena räcken i glas och detaljer som stora fönsterpartier och snedtak bidrar till känslan av ett unikt boende. Förutom detta erbjuds även ett mycket praktiskt boende med 4 st sovrum och två badrum, samt ett vardagsrum och ett allrum. Trivsamt kök från Vedum med matplats och i social planering mot vardagsrummet med utgång till balkong mellan. Genomgående går vitmålade väggar med ekparkett på golvet. Lägenheten värms upp av vattenburen golvvärme vilket ger en avsaknad av radiatorer och extra rör och bidrar till det stilrena intrycket. Bra platsbyggd förvaring i två förråd samt en stor garderob i hallen bakom skjutdörrar i spegelglas. Hiss finns i huset och som nyinflyttad erbjuds man parkeringsplats direkt. I månadsavgiften ingår det mesta som värme, VA samt TV (paket Lagom) och bredband via Telia. Denna adress är en av de som kommer närmast Steninge Slott, Steninge Bruk med affär och restaurang samt Mälaren. Här bor du i ett nytt och utvecklande område runt Steninge Slott och vackra omgivningar nära Mälaren. I området finns fina strövområden och populära Steninge Bruk med butiker och restaurang. Promenadavstånd till Mälaren och Steningebadet. Flottviks båtklubb och Steninge Marina med båtplatser finns i närheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlsborgsvägen 95, Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsborgsvägen 95

Radhus
Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
2 795 000 kr
100,8 m²
4 rum
6 478 kr/mån
27 728 kr/m²

Kedjehus med stor hörntomt mot allmänning, upplåten med bostadsrätt i populära Sundveda! Huset erbjuder en mycket trivsam planlösning med sovrumsdel och tre sovrum på övre planet tillsammans med ett av badrummen och en rymlig klädkammare. Den sociala ytan på nedervåningen disponerar vardagsrum med utgång till altanen och tomten. Modernt kök med anslutning mot vardagsrummet via hallen och på det nedre planet finns även husets andra badrum samt tvättstuga. Möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Bastu i garagebyggnaden med ingång från baksidan via altanen. Lekstuga på tomten. Egen uppfart för bilen och ett garage. Tomten är plan, lättskött och ligger i insynsskyddat sydvästläge med sol långa dagar och gränsar mot allmänning vilket ger hörntomten ett ännu friare läge. Uteplats/altan under tak. Från området går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Runt Karlsborgsvägen och Sundveda har du nära till natur och promenad/motions-stråk och samtidigt skolor, Arlandagymnasiet, badplatser och sportanläggningar.

 • Uteplats
Ekilla gårdsväg 52, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun

Ekilla gårdsväg 52

Lägenhet
Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 949 kr/mån
21 731 kr/m²

Rymlig trea om hela 78 kvm med ljusa och enhetliga ytskikt i hela lägenheten samt modern standard i kök och badrum. Förening med mycket god ekonomi där lediga garage finns, och kort kötid till parkeringsplatser. Mycket nära till nybyggda Tingvallaskolan (F-7) bara en kort promenad bort. Det finns en reparationsfond om hela 13 466 kr som hör till lägenheten och kan användas till renovering och vissa inköp. Stor balkong med högt och privat läge och sol långa dagar tack vare sydväst-läget. Modernt kök med gott om förvaring i flera skåp och lådor samt arbetsyta på två köksbänkar. I köket ryms även matbord för 4-6 personer. Exklusivt badrum vars planlösning har ändrats för att ge mer svängrum och större duschyta. I badrummet finns även en tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Två sovrum som rymmer det mesta och i hallen finns utrymme för garderober och byråer, samt förvaring i en rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr och klinkerdörr vid entrén. Vardagsrum som är enkelt att möblera och med utgång till en rymlig balkong i soligt sydväst-läge och med fin utsikt tack vare det höga läget. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har även tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet. Även närhet till Sigtuna via bussarna eller de fina cykelvägarna som går hela vägen fram till Sigtunas Strandpromenad.

 • Balkong
Stjärngatan 17, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Stjärngatan 17

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
3 345 000 kr
120 m²
5 rum
299 m² tomt

Mycket trivsamt radhus med hela 4 sovrum och med ett svårslaget läge med hörntomt! Huset disponerar även två renoverade och stilrena badrum, en tvättstuga med groventré och ett rymligt kök med plats för matbord för 6-8 personer och stort vardagsrum med braskamin. Klinkergolv med golvvärme i hel hallen och köket. Två uteplatser och plana gräsytor på tomten. Två luft-/luft värmepumpar är installerade. Förvaringsmöjligheter finns i nockvind, vedskjul, förråd och garage som finns i länga precis framför huset. Fiber är installerat och badrummen är från 2015. I samfälligheten finns gästparkeringar och ett gemensamhetslokal med bastu. Från Stjärngatan har du direkt tillgänglighet till promenad- och cykelväg mot Steninge Slott, Mälaren och badplats. Det finns även flera skolor och förskolor i närheten, naturområden och motionsspår och bussar går till Märsta Station.

Idungatan 17, BV, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Idungatan 17, BV

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 100 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/4
3 176 kr/mån
22 917 kr/m²

Mycket trivsam gavel-etta om hela 48 kvm och med en uteplats som sträcker sig längs hela lägenhetens bredd! Stabil Brf med låg avgift. De 48 kvm märks av i lägenhetens alla rum där ytorna är stora och rymliga, och för en etta ovanligt stort kök och badrum. Här är även ett fint skick med genomgående trälaminatgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Uteplatsen nås från vardagsrummet och har ett söderläge med sol långa dagar. Gavelläget ger fönster i två väderstreck vilket ger extra rymd och ljus till hela lägenheten. Köket har två köksbänkar och flera skåp för förvaring, samt en matplats för 4-6 personer. Badrummet har ett badkar och el är dragen för tvättmaskin, här finns även ett fönster tack vare gavelläget. I allrummet finns plats för både dubbelsäng och TV-hörna med större soffa. Fin utsikt mot föreningens innergård. Trevlig detalj med en öppning mellan vardagsrum och kök vilket ger lägenheten ett extra djup och även social yta. Rymlig hall med 4 garderober. Mycket stabil HSB-förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften (värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen). I samma hus finns lägenhetens förråd samt även cykel-/barnvagnsförråd. Bastu och gym finns i föreningen. Det finns även en gästlägenhet att hyra för 300 kr/natt. Fin innergård samt närhet till skolor, gymnasium, buss och centrum. Bussen tar dig till Märsta Station på ca 12 minuter. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera, och Arlanda på ca 15 min.

 • Uteplats
Dalgatan 7A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 283 kr/mån
27 465 kr/m²

Helrenoverad trea från 2021 i ett av föreningens bästa lägen på populära Dalgatan! Här bor du i lugnt och populärt område med kort promenad till Märsta Station och även Märsta Centrum. Stabil Brf med låga månadsavgifter. Här är det bara att flytta in i en lägenhet med genomgående fina och enhetliga ytskikt och moderna kök och badrum. Rymligt kök med egen matplats vid fönster och plats för gott om arbetsyta, komplett maskinpark och flera skåp och lådor för förvaring. Stor balkong under tak i soligt söderläge med fin utsikt över innergården som nås från vardagsrummet. Två bra sovrum där det ena har inbyggda garderober samt en klädkammare i hallen ger bra förvaring. Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Hall med stora klinkerplattor på golvet. Infällda spotlights i taket i flera rum och kök. Tack vare placeringen i huset och högt upp i huset ges ett lugnt läge skyddat från trafik och genomfarter med utsikt mot föreningens fina innergårdar från alla fönster. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens två källarförråd och cykelrum. Från Dalgatan når du Märsta Station och Märsta Centrum efter endast en kort promenad.

 • Balkong
Norrbackavägen 2, 4 tr, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Norrbackavägen 2, 4 tr

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 550 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 4/4
7 542 kr/mån
16 757 kr/m²

• Gavelläge • 55 + boende • Våning 4 av 4 • Inglasat uterum • Två klädkammare Unikt tillfälle att förvärva lägenhet i Tågmästaren +55 boende på fjärde våningen i härligt gavelläge. Här erbjuds en stor och välplanerad 3:a om 92,5 kvm med inglasat uterum om 12,5 kvm. Denna bostad är disponerad med stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök, två bra sovrum, klädkammare med fönster och stort badrum. Här bor du högst upp i huset med fin utsikt mot lugnet och grönskan i närliggande park. Här bor du i ett trivsamt läge med gångavstånd till både Märsta Centrum och Märsta station. I Märsta Centrum finns allt du behöver som livsmedelsaffärer, restauranger, shopping, vårdcentral, systembolag, bibliotek, veterinär och övrig närservice. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min. Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 6A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Skolgatan 6A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 216 kr/mån
24 911 kr/m²

• Stamrenoverat duschrum • Balkong med markis • Säkerhetsdörr Välkommen till denna trevliga och ljusa 2:a bekvämt belägen på entréplan med ett fantastiskt läge, endast ett stenkast från Märsta Centrum och Märsta station med närhet till härliga grönområden. Denna bostad om 60 kvm disponeras med en rymlig hall, charmigt kök, stort vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och stambytt duschrum. I samma hus finns två tvättstugor och även lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. På Skolgatan bor du i ett av Märstas bästa lägen. Här omges du av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Bara en kort promenad till både Märsta Centrum och Märsta Station, varifrån tågen tar dig till Stockholm och Uppsala på ca 25 min vardera och buss till Arlanda och Sigtuna ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hyacintvägen 14, Märsta - Arenberga, Sigtuna kommun

Hyacintvägen 14

Villa
Märsta - Arenberga, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
4 295 000 kr
125 m²
5 rum
561 m² tomt

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för visning! • Besiktigat och dolda fel försäkring tecknad • Renoverat kök & badrum • Garage med förrådsdel • Familjevänligt område • Eldrivna markiser Välkomna till Hyacintvägen, en mycket efterfrågad adress som ligger centralt i ett lugnt och trivsamt barnvänligt område. Denna bostad erbjuder en trivsam planlösning med fyra sovrum med möjlighet till fem som är enkla att möblera, stilrent kök från 2009, rymligt vardagsrum med spotlights och utgång till ena uteplatsen som har en eldriven markis och soligt söderläge. På baksidan finns härlig uteplats under tak och lättskött tomt med plana gräsytor som ramas fint in av häck. Rymligt garage och förråd med goda förvaringsmöjligheter finns intill huset. Det populära Arenberga och Hyacintvägen är lugnt beläget med har närhet till skolor som Norrbackaskolan och Sätunaskolan samt kort avstånd till Märsta Station med närservice. Det finns även flera alternativ till trevliga motions- och promenadstråk runt kringliggande naturområden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Trädgårdsmästeriets väg 3C, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Trädgårdsmästeriets väg 3C

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 850 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
2 927 kr/mån
43 529 kr/m²

• Vattenburen golvvärme • Härlig uteplats • Byggår 2019 Nybyggd mini-2 rok från 2019 i Steninge Slottsby! Här bor du i ett nytt och utvecklande område runt Steninge Slott och vackra omgivningar nära Mälaren. Här erbjuds en fantastisk bostad om 42,5 kvm med uteplats. Bostaden är disponerad med en hall, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot stilrent kök, sovrum med klädkammare och hel kaklat duschrum med kombimaskin. I hela lägenheten ligger vattenburen golvvärme vilket är både behagligt och avsaknaden av radiatorer på väggarna ger lägenheten ett stilrenare intryck och lättare att möblera. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. I området finns fina strövområden och populära Steninge Bruk med butiker och restaurang. Promenadavstånd till Mälaren och Steningebadet. Flottviks båtklubb och Steninge Marina med båtplatser finns i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Västra Bangatan 47D, null, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 47D

Lägenhet
Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 400 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 134 kr/mån
40 580 kr/m²

Hör av dig till mäklare Dunja Tabakovic 070 275 09 23 för privat visning! Välkommen till denna renoverade och kvadratsmarta 1an med uteplats i härligt solläge. Trevlig lägenhet där du kan ta nyckeln och bara flytta in. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen utan trappor och med mycket bra standard. Här har välvalda och genomtänkta arbeten gjorts för både stil och trivsel, som ett helt nytt kök med gott om arbetsyta och förvaring i flera skåp, hel kaklat duschrum med tvättmaskin och rymligt allrum. Bostaden är renoverad 2017. Här bor du centralt med gångavstånd till buss och pendeltågstation därifrån tar du dig enkelt vidare till Arlanda, Stockholm och Uppsala. För mer information kontakta mäklaren.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 19